Įkraunama...
Įkraunama...

Dr. Hauschka

QUOTE(kootwellaa @ 2010 01 13, 23:13)
Kas gali pakomentuoti tą Normalizing Oil? Labai sudomino pavadinimas ir šiaip toks įdomus ir negirdėts dalykas pasirodė. Ar vesrtas savo kainos? Mano oda šiek tiek sakyčiau dehidratuota, bet atsiranda kartas nuo karto pūlingi spuogeliai. Ar kaip aliejus nekemša porų?  rolleyes.gif

aliejukas skirtas daugiau misriai/i riebuma odelei, nes reguliuoja jos sebuma, dehidratuotai odelei rinkciausi kremuka mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kootwellaa @ 2010 01 13, 23:13)
Kas gali pakomentuoti tą Normalizing Oil? Labai sudomino pavadinimas ir šiaip toks įdomus ir negirdėts dalykas pasirodė. Ar vesrtas savo kainos? Mano oda šiek tiek sakyčiau dehidratuota, bet atsiranda kartas nuo karto pūlingi spuogeliai. Ar kaip aliejus nekemša porų?  rolleyes.gif

kai pirkau šį aliejuką turėjau odą mišrią jį riebumą, taip jis man patvarkė reikalus, kad dabar oda normali jį sausumą. Jei anksčiau turėjau vis pudra prigesinti odos blizgesį, tai dabar pudros nenaudoju, nėra reikalo, beje to buteliuko taip ir neišnaudojau, pasilikau gal vasarai tiks.
Atsakyti
Hauschka siulo pagal odos tipa naudoti kosmetikos produktus rekomendacija,siaip as pati laikausi sio plano (pacioje pradzioje netgi saziningai),plius papildomai naudoju naktines ampules(geris),neseniai isbandziau treatment 04 kursa (pastarasis nepasitvirtino,lyginant su greitu ir vizualiu ampuliu efektu) smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilmora @ 2010 01 14, 10:33)
kai pirkau šį aliejuką turėjau odą mišrią jį riebumą, taip jis man patvarkė reikalus, kad dabar oda normali jį sausumą. Jei anksčiau turėjau vis pudra prigesinti odos blizgesį, tai dabar pudros nenaudoju, nėra reikalo, beje to buteliuko taip ir neišnaudojau, pasilikau gal vasarai tiks.

o kaip ta aliejuka reikia tiksliai naudaut?ant dregnos odos reikia tepti gal?
nes as kazkada turejau megineli tai tepdavau ant sausos odos tai man lyg pasirode kad riebala truputi palieka, sakau gal netaip tepiau g.gif
o jis nekemsa poru kazin? zinau, kad pagal Dr.Hauschka nepataria nieko tept nakciai, bet as galvoju kaip kazin jai ji tepciau nakciai kazin nekimstu poru?gal kas bande tept nakciai?
temos neseku, tai iskart atsip[rasau jai jau buvo kalbeta, bet noriu paklaust gal kas bande Neem hair oil? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(shemsa @ 2010 01 15, 10:25)
o kaip ta aliejuka reikia tiksliai naudaut?

zinau, kad pagal Dr.Hauschka nepataria nieko tept nakciai, bet as galvoju kaip kazin jai ji tepciau nakciai kazin nekimstu poru?

tik ant drėgnos odos smile.gif

nakčiai nepataria nieko tepti tam, kad oda pati darbuotųsi, bet ne todėl, kad priemonės yra kemšančios smile.gif
Atsakyti
as pakraupus nuo Dr.H. kainu skirtumo G9 vok vaistinej ir stepono 6 blink.gif
Atsakyti
QUOTE(ievvvvaa @ 2010 01 15, 15:43)
as pakraupus nuo Dr.H. kainu skirtumo G9 vok vaistinej ir stepono 6 blink.gif

Kur didesnės?
Atsakyti
Ar zinote kur siauliuose galeciau rasti sios produkcijos?
Atsakyti
QUOTE(materiallove @ 2010 01 15, 16:19)
Ar zinote kur siauliuose galeciau rasti sios produkcijos?

Siauliuose ja neprekiauja verysad.gif Perkame visais kitais imanomais budais biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2010 01 15, 15:46)
Kur didesnės?

G9 smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2010 01 15, 15:46)
Kur didesnės?

taip, G9, ir taip normaliai blink.gif pvz, bronzine pudra- 77 ir 124 doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ievvvvaa @ 2010 01 15, 18:46)
taip, G9, ir taip normaliai  blink.gif pvz, bronzine pudra- 77 ir 124  doh.gif

na ir kainu skirtumai doh.gif
o tai Stepone dar nepakele kainu? nes kiek girdejau (pries kelis menesius "Grozio alejoje" sake) tai ruosesi mazdaug suvienodint kainas ir Stepone, ir "Grozio alejoje" doh.gif
seniai buvau Stepone, tai idomu kokia situacija dabar su Hauschkos kainom g.gif
Atsakyti