Įkraunama...
Įkraunama...

Dr. Hauschka

labai aciu 4u.gif smile.gif eisiu ieshkot i Mada

dar toks nelabai svarbus klausimas, bet koks tu meginuku ipakavimas?
uzsukama tutele ar tiesiog prakerpamas maiselis ? man aktualu, nes paprastai nesunaudoju 5 ml per viena ar du kartus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lisik @ 2010 01 19, 20:59)
labai aciu  4u.gif  smile.gif eisiu ieshkot i Mada

dar toks nelabai svarbus klausimas, bet koks tu meginuku ipakavimas?
uzsukama tutele ar tiesiog prakerpamas maiselis ? man aktualu, nes paprastai nesunaudoju 5 ml per viena ar du kartus smile.gif

uzsukama smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2010 01 19, 18:49)
seniau Stepone budavo 45 lt, kiek dabar, tai nezinau.. o Grozio alejoj tikrai brangiau, bet kainos as nezinau  blush2.gif
kremu meginukai po 5 ml visi, kainuoja manau panasiai kaip ir roziu kremai..
o Grozio aleja yra Virsuliskiu Mados antrame aukste, dar ir Gedimino 9 Vokieciu vaistineje

o kas ieina i ta rinkini?
Atsakyti
QUOTE(liusinda @ 2010 01 19, 21:42)
o kas ieina i ta rinkini?

pavyzdziui:

http://www.dr.hausch...kit/content.php

The Daily Face Care Kit contains:

* 10 ml Cleansing Cream
* 10 ml Cleansing Milk
* 10 ml Facial Toner
* 5 ml Moisturizing Day Cream
* 5 ml Quince Day Cream
* 5 ml Rose Day Cream

Papildyta:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Ramintėlė 25 @ 2010 01 19, 17:11)
nors ne manes klausei, bet gal nesupyksit jei atsakysiu blush2.gif nors mano misri, T zona riebesne, bet ziemos metu labai tinka ir patinka roziu paprastas, kuris neva sausaodems, tiesiog tepu dregna odele su nedideliu kiekiu ir odelei labai tinka ir patinka, poru nekemsa, nelieka jokio riebumo ir apsaugo gerai tokiais vesiais orais smile.gif

pritariu drinks_cheers.gif tik man labiau patinka ant sausos odos tepti

labai gundausi kompaktiniu bronzantu rolleyes.gif
Atsakyti
kaip atrodo tas kompaktinis bronzantas?as va turiu gauti jau skysta, tai banysiu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(bozkakoszka20 @ 2010 01 20, 08:06)
kaip atrodo tas kompaktinis bronzantas?as va turiu gauti jau skysta, tai banysiu thumbup.gif

user posted image
stai kaip atrodo.. ar ne to klausi?
o ant veido tai labai naturaliai atrodo thumbup.gif
Atsakyti
snd jau gavau skysta bronzanta, tai ryt bandysiu.o jus tiesiog ant delno sumaisot su kremuku ji ir tepat ant dregnos odos? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bozkakoszka20 @ 2010 01 20, 16:53)
snd jau gavau skysta bronzanta, tai ryt bandysiu.o jus tiesiog ant delno sumaisot su kremuku ji ir tepat ant dregnos odos? 4u.gif

as juo grynu tepu ant kremo, man taip geriausiai efektas matosi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(shemsa @ 2010 01 20, 15:55)
turiu dideli prasyma gal kas gali imest nuotraukyte kaip atrodo naturoj ant veiduko bronzantas skystas, kremine pudra ir kompaktinis bronzantas
buciau labai dekinga!

cia mano make-up'as visas Hauschkinis biggrin.gif buvo naudota kremine pudra (00 spalva), skystas bronzantas (siek tiek maisiau su kremine pudra ir skruostus paryskinau) ir tusas (Volume - baklazano spalvos (bet foto to nesimato)).
na, kadangi as kai dazausi (diena) nemegstu daug prisidazyt, tai toks tas mano makiazas paprastutis blush2.gif
user posted image
foto matosi, kad kakta labai blizga.. bet tuo metu mano oda buvo riebi.. o dabar jau normali i sausuma pasidare..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Palomina: 20 sausio 2010 - 17:44
Palomina, labai gražiai ir natūraliai atrodo wub.gif O sauso bronzanto čia nenaudojot?
Atsakyti
QUOTE(Mo(ni)ka @ 2010 01 20, 18:53)
Palomina, labai gražiai ir natūraliai atrodo  wub.gif  O sauso bronzanto čia nenaudojot?

ne, nes tuo metu neturejau.. as ji tik pries kelias dienas isigijau smile.gif gal kita savaite nufotkinsiu kaip su kompaktiniu bronzantu atrodau pasidazius..
Atsakyti