QUOTE(Mo(ni)ka @ 2010 01 20, 18:53)
Palomina, labai gražiai ir natūraliai atrodo
aciu
QUOTE(lisik @ 2010 01 20, 20:23)
Palomina - super, labai dailiai ! o kokios blakstienos
o gal kas trumpai galetu pasakyt ar patiko Hauschkos aliejus riebiai odai ?
aciu
esu turejusi aliejuko meginuka, uzteko gal menesiui tu 5 ml (o gal ir ilgiau naudojau).. patiko, bet tada kai ji turejau, buvo uzejes didelis noras daug ka isbandyt is natur. kosmetikos, tai pilnos pakuotes nepirkau.. o dabar, kadangi mano odos tipas pasikeites, tai nelabai ir tiktu manau
QUOTE(Mo(ni)ka @ 2010 01 20, 20:46)
Aišku, lauksim
pasistengsiu
QUOTE(shemsa @ 2010 01 20, 23:24)
LLLabai aciu uz foto
abi atrodot

noriu visu tryju geriu
atrodo naturaliai ir neperkrautai nu tikrai
....
o palomina kokias priemones naudoji veidui, kad susinormalizavo oda?
o jus daugiau tamsesnes odos ar baltaodes?
nes as tai tokia baltesnes odos, kazin koks numeriukas tiktu tos kremines?
kad nebutu rausva ir geltona perdaug
o palomina kaip tau ji maskuoja? ar nera pas tave ka maskuot

?nes pas mane atsiranda periodiskai spuogeliu ir tokiu raudonu demeliu truputi yra, kazin nors truputi pamaskuoja
aciu
hmm sunkus klausimas apie priemones

perejus prie natur. kosmetikos eme ir su laiku (tikrai ne per menesi.. sakyciau per pora metu) oda susinormalizavo.. na o priemones naudojau pagal odos poreikius, bet nors ir riebi oda buvo stengiausi naudoti kuo svelnesnes priemones, stengiausi neissausinti odos ir t.t.
apie odos spalva -- as esu sviesios odos, sakyciau labai sviesios, bet ne pacios sviesiausios.. nors krempudras kai renkuosi, dazniausiai man tinka patys sviesiausi atspalviai (tik LT tokiu labai sunku rasti).. Hauschkos krempudra naudojau 00 nr. (cia pats sviesiausias), bet dabar planuoju isigyti 01 nr. siek tiek tamsesni, nes as pati kazkaip sia vasara daugiau idegiau (kartais savaiminio idegio krema dar panaudoju kai nusibosta buti baltai), tai tas 00 jau butu per sviesus..
del maskavimo.. jau ir anksciau esu rasiusi (senesnese temose), kad krempudra beveik nemaskuoja nieko, ji tik sulygina veido spalva, oda igauna skaistumo siek tiek.. as spuogu beveik neturiu (na kartais tik iskyla koks nenaudelis), tai man didelio maskavimo nereikia, bet man reikia, kad veido spalva palygintu.. seip ekstra atvejams (jei vis delto iskyla koks nenaudelis) ir paakiams turiu maskuokli (is Nvey ECO)..