materiallove, as tesciau toliau naudojima, manau per anksti spresti, jog konkreciai Hauschka produktai itakojo berima
na, ir kaip jums toliau ar nebere?

Koks kremukas tiktų mišriai, dehidratuotai veido odai? galvoju apie Moisturising day cream ....
mano oda taip pat misri, skruostukai sausesni, T zona riebesne, ir paberia buna bet man tiko tiek svarainiu tiek roziu paprastas kremukai, svarbu kad odele butu dregna bei reikia nedidelio kiekio kremuko.... 
pavasariui siltesniam orui planuoju isbandyti roziu light

QUOTE(Ramintėlė 25 @ 2010 02 16, 17:13)
mano oda taip pat misri, skruostukai sausesni, T zona riebesne, ir paberia buna bet man tiko tiek svarainiu tiek roziu paprastas kremukai, svarbu kad odele butu dregna bei reikia nedidelio kiekio kremuko.... 

Paskaičiau, kad Moisturising day cream labiau tinka sausai odai, tai manau, kad pabandysiu svarainių kremuką

o ka daryti problemiskai odai? kogero normalizing day oil nepakanka? gal kas susiduret, jei oda i visokius paberimus ir siaip misri - ka tokiu atveju darote..
(p.s. berimai su priezastim, ne siaip sau atsirade..)

QUOTE(<aries> @ 2010 02 16, 21:32)
o ka daryti problemiskai odai? kogero normalizing day oil nepakanka? gal kas susiduret, jei oda i visokius paberimus ir siaip misri - ka tokiu atveju darote..

Na, pirmiausia ko gero reiktų šalinti bėrimų priežastį, kosmetika jau tik po to

QUOTE(Summer-In-Paris @ 2010 02 17, 08:23)
Na, pirmiausia ko gero reiktų šalinti bėrimų priežastį, kosmetika jau tik po to
Pati panašią odą turiu (tik dėl ko beria, nežinau iki šiol), tai man tiko ir aliejukas, ir svarainių kremas, ir net rožių
Jei aliejuko vietomis nepakanka, oda pasausėja, tuomet ant viršaus tepkite pasirinktą kremą. Hauschkos kremai faini tuom, kad tinka praktiškai visiems odos tipams, t.y. riebios odos dar labiau nesuriebina (reikia naudoti itin mažą lašiuką kremo ir tepti jį ant drėgnos odos) 

Priezasti tai as zinau, ir ta linkme vyksta gydymas ,tik nzn, kiek tai uztruks..o kol priezastys isnyks, vistiek odai kazkaip reikia padeti..jau ir tai buna dienu, kai negaliu saves pakesti

nzn ka daryciau be jos..

Sveikos merginos,
Skaitinejau jusu pasisakymus ir nusprendziau isbandyti skysta bronzanta. Taigi siandien nuvaziavau i stepono 6 ir nusipirkau
deje, turiu jus nuvilti..kosmetika jau pabrango..skystas bronzantas dabar kainuoja jau net 92 litus
tai va grizus ismeginau ji ant veiduko...bet deja man netiko (na mano oda sausa, net ganetinai sausa). beje, siuo metu sausu bronzantu neturi, sake gal papildyma gaus po kokios savaites...tai tiek ziniu 
Skaitinejau jusu pasisakymus ir nusprendziau isbandyti skysta bronzanta. Taigi siandien nuvaziavau i stepono 6 ir nusipirkau

i | Čia ne vieta skelbimam. |
QUOTE(taša @ 2010 02 19, 14:57)
o sakykit, sausas bronzantas yra vienos spalvos ar keliu?
vienos
Palomina, taip ir nepakomentavai daugiau, ar concealeris gerai maskuoja paakius. Butu idomu, jei palygintum su Nvey concealeriu, kuri turejai. Nes as dabar turiu Nvey ir galvoju, ar sekanti nevertetu pirkti Hauschkos...