Įkraunama...
Įkraunama...

Dr. Hauschka

QUOTE(Hibisco @ 2010 02 19, 19:25)
4u.gif
O kazin kokia alternatyva butu eko concealerio?  g.gif Ka galvoji pirkti?
Nusipirkau Hauschkos Volume tusa. Na padazo tikrai labai graziai, naturaliai, bet taip subtiliai pabrezia akis  wub.gif Bet... man antroje dienos puseje pradeda teplioti  unsure.gif
Dar klausimelis, kas bandete Hauschkos seselius? Ar patiko? kokias spalvas bandete?  4u.gif
As po dveju metu ekologiskos kosmetikos patirties tik dabar uzsikabinau uz Hauschkos  doh.gif Jus jau visos tai prasirgot, o dabar man kazkokia Hauschkos sisrse ikando...

as tai tokia nuostata turiu - tusho arba norim ekologisko, naturalesnio, arba GERO ( t.y. geras efektas, nenubyra, netepa, ir .t.t bet jau nebe ir naturalesniu) smile.gif
du viename - manau cia netinka smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo <aries>: 21 vasario 2010 - 15:02
QUOTE(<aries> @ 2010 02 21, 15:01)
as tai tokia nuostata turiu - tusho arba norim ekologisko, naturalesnio, arba GERO ( t.y. geras efektas, nenubyra, netepa, ir .t.t bet jau nebe ir naturalesniu)  smile.gif

Cia kiekvienos pasirinkimo ir supratimo, kas yra GERAS, reikalas, as jau geriau pasidazysiu is naujo, bet zinosiu, kad sh... ant saves netepu... ax.gif
Atsakyti
Gal kuri bandete
Moisturizing Day Cream, kokie atsiliepimai kokiai odai tinka?
Atsakyti
QUOTE(geguziuke @ 2010 02 22, 12:48)
Gal kuri bandete
Moisturizing Day Cream, kokie atsiliepimai kokiai odai tinka?

man sitas nelabai patiko. Skystas, kvapas toks nlb schmoll.gif siaip vasara tai visai neblogai drekino, bet per atostogas palaikiau ant saules pusdieni ir sugedo doh.gif

mano viskuo nepatenkintai odai geriausia tinka Hauschkos rose light kremas. Maloniai kvepia, ne per riebus thumbup.gif ziema man idealiai tinka, kaip bus vasara pamatysim.
Atsakyti
QUOTE(Chippie @ 2010 02 22, 14:57)
man sitas nelabai patiko. Skystas, kvapas toks nlb schmoll.gif  siaip vasara tai visai neblogai drekino, bet per atostogas palaikiau ant saules pusdieni ir sugedo doh.gif

mano viskuo nepatenkintai odai geriausia tinka Hauschkos rose light kremas. Maloniai kvepia, ne per riebus thumbup.gif  ziema man idealiai tinka, kaip bus vasara pamatysim.

Dabar naudoju weledos migdolu krema , tai riebaus nenoriu, noriu kazko nakciai drekinancio, gal tikrai rose light pabandyti , noriu ir nuo pirmuju raksleliu, kad butu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(geguziuke @ 2010 02 22, 15:59)
Dabar naudoju weledos migdolu krema , tai riebaus nenoriu, noriu kazko nakciai drekinancio, gal tikrai rose light pabandyti , noriu ir nuo pirmuju raksleliu, kad butu  blush2.gif

nakciai tada gal geriau tas moisturizing, jis lengvesnis uz roziu light.
Bet as jo nakciai nededu, nebent kai skruostai ar nosis labai issauseja. Tai tik tas vietas ir tepu.
Sunku ka ir patarti, reikia paciai meginti ir ziureti kaip oda reaguoja. Rose light yra pirkt maziuku kremuku pabandymui.

Atsakyti
QUOTE(geguziuke @ 2010 02 22, 15:59)
Dabar naudoju weledos migdolu krema , tai riebaus nenoriu, noriu kazko nakciai drekinancio, gal tikrai rose light pabandyti , noriu ir nuo pirmuju raksleliu, kad butu  blush2.gif

siuo atveju siulyciau jums imti ne kremuka o kapsulytes, efektas thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(<aries> @ 2010 02 21, 16:01)
as tai tokia nuostata turiu - tusho arba norim ekologisko, naturalesnio, arba GERO ( t.y. geras efektas, nenubyra, netepa, ir .t.t bet jau nebe ir naturalesniu)  smile.gif

QUOTE(Hibisco @ 2010 02 21, 16:07)
Cia kiekvienos pasirinkimo ir supratimo, kas yra GERAS, reikalas, as jau geriau pasidazysiu is naujo, bet zinosiu, kad sh... ant saves netepu...  ax.gif

cia truputi poster_offtopic.gif bet turejusi esu begale tu ale GERU firminiu tusu, kurie ir nubyredavo ir akis erzindavo ir t.t galima ir is naturaliu toki rasti kuris ir dazys super ir laikys pakankamai gerai, db naudoju ir labai dziaugiuos ir akiu neerzina ir sutirstejes dazo labai graziai ir kaip naturalus labai neblogai atlaiko thumbup.gif
Atsakyti
geguziuke,mano sausai normaliai odai dabar moisturizing day cream pats megiamiausias,tik deja dar nebandziau roziu light.
o kas klause del berimo tai kaip ir praejo wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Hibisco @ 2010 02 21, 15:07)
Cia kiekvienos pasirinkimo ir supratimo, kas yra GERAS, reikalas, as jau geriau pasidazysiu is naujo, bet zinosiu, kad sh... ant saves netepu...  ax.gif

na, kam taip kategoriskai..as tik pastebejau, kad man is principo taip atrodo. tarkim, Dior Show man labai geras tushas, ir sioje vietoje man svarbiau ka jis daro su mano blakstienomis, koki efekta duoda. na, o del sveikumo blakstienom tiek labai nesirupinu. Viliuosi, kad Dior kompanija nededa vien tokiu komponentu, nuo kuriu ne tik blakstienos, bet ir akys iskristu.siaip ar taip, net jei i akis papuola, negrauzia man. tai jau jau toks sh..butu, nes nera ekologiskas ar naturalus, tai gal jau ir be akiu buciau nail.gif

p.s. gal ne visuomet taip aklai tu madu reiketu vaikytis.. 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Ramintėlė 25 @ 2010 02 22, 15:20)
Papildyta:
cia truputi  poster_offtopic.gif bet turejusi esu begale tu ale GERU firminiu tusu, kurie ir nubyredavo ir akis erzindavo ir t.t galima ir is naturaliu toki rasti kuris ir dazys super ir laikys pakankamai gerai, db naudoju ir labai dziaugiuos ir akiu neerzina ir sutirstejes dazo labai graziai ir kaip naturalus labai neblogai atlaiko thumbup.gif

as juk sakiau, kad tai tik prielaida..o jus apie Hauschka tusha kalbat?
o koki efekta blakstienoms jis jums suteikia?
ilgina, tankina, uzriecia, ar viska kartu?
noreciau ir as toki atrasti, kad super efektas ir dar kartu puoseletu blakstienas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramintėlė 25 @ 2010 02 22, 16:20)
Papildyta:
cia truputi  poster_offtopic.gif bet turejusi esu begale tu ale GERU firminiu tusu, kurie ir nubyredavo ir akis erzindavo ir t.t galima ir is naturaliu toki rasti kuris ir dazys super ir laikys pakankamai gerai, db naudoju ir labai dziaugiuos ir akiu neerzina ir sutirstejes dazo labai graziai ir kaip naturalus labai neblogai atlaiko thumbup.gif

o kaip vadinasi tos kapsulytes? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(geguziuke @ 2010 02 22, 17:38)
o kaip vadinasi tos kapsulytes? 4u.gif

kapsulytes yra 2 rusiu:
Rythmic Night Conditioner S (10)
Rhythmic Night Conditioner Sensitive

user posted image labai patiko, vel kartosiu kursa ir jautriai odai user posted image
dar raset kad nuo pirmuju rauksliu kazko noretumet tai pasiulyciau intensive treatment tik pasirinkite numeriuka pagal jusu amziu, stai man 25-eri ir labai patenkinta siuo nr. 2 user posted image

Papildyta priemonių pavadinimais.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 15 birželio 2010 - 16:27
QUOTE(<aries> @ 2010 02 22, 17:22)
na, kam taip kategoriskai..as tik pastebejau, kad man  is principo taip atrodo. tarkim, Dior Show man labai geras tushas, ir sioje vietoje man svarbiau ka jis daro su mano blakstienomis, koki efekta duoda. na, o del sveikumo blakstienom tiek labai nesirupinu. Viliuosi, kad Dior kompanija nededa vien tokiu komponentu, nuo kuriu ne tik blakstienos, bet ir akys iskristu.siaip ar taip, net jei i akis papuola, negrauzia man. tai jau jau toks sh..butu, nes nera ekologiskas ar naturalus, tai gal jau ir be akiu buciau  nail.gif

p.s. gal ne visuomet taip aklai tu madu reiketu vaikytis.. 4u.gif
Papildyta:
as juk sakiau, kad tai tik prielaida..o jus apie Hauschka tusha kalbat?
o koki efekta blakstienoms jis jums suteikia?
ilgina, tankina, uzriecia, ar viska kartu?
noreciau ir as toki atrasti, kad super efektas ir dar kartu puoseletu blakstienas  4u.gif

na ikisiu ir as savo trigrasi apie tusus biggrin.gif blush2.gif
esu naudojus visokiu tusu..
tai va.. jei lygint Hauschkos Volume tusa su Dior Show tusu, tai pasidazius jais mano blakstienos atrodydavo panasiai.. tai tada kam naudot Dior jei galima Hauschka biggrin.gif ir sudetis geresne, ir kaina siek tiek mazesne..
ikeliu savo blakstienu fotosesija biggrin.gif
1. be tuso
user posted image

2. Hauschkos Volume (natur. tusas)
user posted image

3. Dior Show
user posted image

4. Chanel Cils Á Cils
user posted image

5. Elysambre (natur. tusas)
user posted image
Atsakyti