Įkraunama...
Įkraunama...

Dr. Hauschka

QUOTE(<aries> @ 2010 02 21, 16:01)
as tai tokia nuostata turiu - tusho arba norim ekologisko, naturalesnio, arba GERO ( t.y. geras efektas, nenubyra, netepa, ir .t.t bet jau nebe ir naturalesniu)  smile.gif
du viename - manau cia netinka smile.gif

Negaliu sutikt su jusu teiginiu schmoll.gif Na as turiu du naturalius tusus: Dr. Hauschka 'volume' ir Gabriele firmos - abu man puikus, gerai padazo, atskiria blakstienas, netepa, nebyra. Siaip net galeciau abu sulygint, gal tik Hauschka vos vos pastebimai geriau issukuoja, bet visa kita beveik vienas prie vieno.

Nors man dazniausiai norisi dirbtiniu blakstienu, tai tokio efekto naturalus tusai nesuteikia.... ax.gif Va tada sutikciau, kad tenka rinktis nenaturalu, bet tikrai ne del kokybes, o del storumo.
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2010 02 23, 04:01)
Negaliu sutikt su jusu teiginiu  schmoll.gif Na as turiu du naturalius tusus: Dr. Hauschka 'volume' ir Gabriele firmos - abu man puikus, gerai padazo, atskiria blakstienas, netepa, nebyra. Siaip net galeciau abu sulygint, gal tik Hauschka vos vos pastebimai geriau issukuoja, bet visa kita beveik vienas prie vieno.

Nors man dazniausiai norisi dirbtiniu blakstienu, tai tokio efekto naturalus tusai nesuteikia....  ax.gif Va tada sutikciau, kad tenka rinktis nenaturalu, bet tikrai ne del kokybes, o del storumo.

na, as del tushu parasiau tik todel, kad viena mamyte rase, jog jai tepa ar kazkas ten darosi negero su naturaliu smile.gif
o siaip man is tuso paciai reikia max apimties. taigi, sutinku su jumis..
as nesu bandziusi naturalios kosmetikos tushu, bet esu linkusi manyti, kad jie daugiau toki kasdienini, naturalu efekta duoda..
bet as tikrai dziaugiuosi del tu, kurioms ir naturalus ir duoda ta efekta, kokio joms reikia. galima tik pasidziaugti drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(<aries> @ 2010 02 22, 17:22)
as juk sakiau, kad tai tik prielaida..o jus apie Hauschka tusha kalbat?
o koki efekta blakstienoms jis jums suteikia?
ilgina, tankina, uzriecia, ar viska kartu?
noreciau ir as toki atrasti, kad super efektas ir dar kartu puoseletu blakstienas  4u.gif

esu turejusi Hauschka volume tusa tai galiu pasakyti daze labai naturaliai, graziai atskirdavo, kazkiek pailgindavo blakstienas, bet man per naturaliai visgi atrode, megstu ryskesnes blakstienas... siuo metu naudoju Elysambre tusa, kai truputi prasidaze ir sutirstejo dazo labai liux ir ryskiai ir patankina neblogai ir pailgina uztektinai ir nenubyra ir nuo dregmes pakankamai gerai atsilaiko kaip naturalus thumbup.gif zinoma jei jus megstat labai ryskias, tankias, storas blasktienas galbut nerasite to naturaliuose tusuose smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2010 02 23, 00:06)
na ikisiu ir as savo trigrasi apie tusus  biggrin.gif  blush2.gif

2. Hauschkos Volume (natur. tusas)
user posted image

sitas graziausias, blakstienos atrodo tankios, storos ilgos thumbup.gif vis mastau, kad reiketu dar karteli isbandyti si tusa, nes pirma kartai kai turejau jis man labai byredavo, bet gal cia paakiu kremas buvo kaltas, nes tuo metu naudojau toki gana riebu krema, kuris sunkiai susgerdavo g.gif
Atsakyti
QUOTE(Chippie @ 2010 02 23, 13:19)
sitas graziausias, blakstienos atrodo tankios, storos ilgos  thumbup.gif  vis mastau, kad reiketu dar karteli isbandyti si tusa, nes pirma kartai kai turejau jis man labai byredavo, bet gal cia paakiu kremas buvo kaltas, nes tuo metu naudojau toki gana riebu krema, kuris sunkiai susgerdavo g.gif

manau toks efektas ant Palominos nes jos blasktienos ir siaip ilgokos ir neplonos, pvz man kai mano blakstienos nera ilgos ir yra plonos hauschka vos jas paryskindavo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(<aries> @ 2010 02 23, 09:32)
na, as del tushu parasiau tik todel, kad viena mamyte rase, jog jai tepa ar kazkas ten darosi negero su naturaliu smile.gif
o siaip man is tuso paciai reikia max apimties. taigi, sutinku su jumis..
as nesu bandziusi naturalios kosmetikos tushu, bet esu linkusi manyti, kad jie daugiau toki kasdienini, naturalu efekta duoda..
bet as tikrai dziaugiuosi del tu, kurioms ir naturalus ir duoda ta efekta, kokio joms reikia. galima tik pasidziaugti  drinks_cheers.gif

As nei kiek nekategoriska siuo atveju, bet, kaip matote, sioje temoje renkasi merginos ir moterys, kurios nori atrasti geras priemones, kurios butu ekologiskos. Ta ir norejau jums pasakyti. ax.gif Cia ne kategoriskumo, ir tuo labiau ne mados ( blink.gif ) klausimas, o maksimalaus nekenkimo sau smile.gif
Tuo labiau, kad rasote, kad nebandete ekologisku tusu, bet sakote, kad ju geru nera.... g.gif g.gif
Tepti gali ir cheminiai tusai, beje...

Palomina, tavo tikrai labai ilgos ir grazios blakstienos, nelabai ir tuso reikia. Tiesa pasakius, man graziausiai atrodo Hauschka...
Atsakyti
QUOTE(Ramintėlė 25 @ 2010 02 23, 12:28)
esu turejusi Hauschka volume tusa tai galiu pasakyti daze labai naturaliai, graziai atskirdavo, kazkiek pailgindavo blakstienas, bet man per naturaliai visgi atrode, megstu ryskesnes blakstienas... siuo metu naudoju Elysambre tusa, kai truputi prasidaze ir sutirstejo dazo labai liux ir ryskiai ir patankina neblogai ir pailgina uztektinai ir nenubyra ir nuo dregmes pakankamai gerai atsilaiko kaip naturalus thumbup.gif zinoma jei jus megstat labai ryskias, tankias, storas blasktienas galbut nerasite to naturaliuose tusuose smile.gif

Taip, Elysambre israiskingiau padazo blakstienas palyginus su Hauschka Volume, bet man vien del to, kad Elysambre trumpai tarnavo (tik pora menesiu), tai nusprendziau, kad grisiu prie Hauschkos..

QUOTE(Chippie @ 2010 02 23, 13:19)
sitas graziausias, blakstienos atrodo tankios, storos ilgos  thumbup.gif  vis mastau, kad reiketu dar karteli isbandyti si tusa, nes pirma kartai kai turejau jis man labai byredavo, bet gal cia paakiu kremas buvo kaltas, nes tuo metu naudojau toki gana riebu krema, kuris sunkiai susgerdavo g.gif

Man nebyredavo Hauschkos tusas g.gif Beje, cia buvo baklazano spalvos, o ne juodas.. Manau, su juodu (juoda ir pirksiu artimiausiu metu) ryskesnes blakstienos butu g.gif

QUOTE(Ramintėlė 25 @ 2010 02 23, 13:48)
manau toks efektas ant Palominos nes jos blasktienos ir siaip ilgokos ir neplonos, pvz man kai mano blakstienos nera ilgos ir yra plonos hauschka vos jas paryskindavo smile.gif

taip, labai daug kas ir nuo blakstienu priklauso..

QUOTE(Chippie @ 2010 02 23, 14:22)
mano tikrai ilgos vaikysteje buvau net apsikarpius doh.gif  bet galai isbluke, todel butinai turiu dazytis, antraip nesimato ju grozio. Bet man truksta tankumo, nes maniskes plonytes.
Bet va kai blakstienos ilgos,regis tusas greiciau nutrupa g.gif

man tai del blakstienu ilgumas tuso byrejimui itakos jokios neturi (cia jau kalbu apie visus tusus) schmoll.gif tik akiu vokai nuo mirksejimo nuo kai kuriu tusu pajuoduoja biggrin.gif bet nuo Hauschko kiek prisimenu to nebudavo..

QUOTE(Diva:) @ 2010 02 23, 17:20)
OT.
Nu jau su tuo Elysambre tusu Palomina kad sugunde  bigsmile.gif .Man blakstienos turi sverti  doh.gif , negaliu kitaip - iprotis baisiau uz viska, bet kad natur. taip dazytu bigsmile.gif

dazo pakankamai ryskiai, bet greit man jis nusibaige (vos du menesiu istarnavo) - sudziuvo po to..

QUOTE(Hibisco @ 2010 02 23, 21:12)
Palomina, tavo tikrai labai ilgos ir grazios blakstienos, nelabai ir tuso reikia. Tiesa pasakius, man graziausiai atrodo Hauschka...

aciu bigsmile.gif 4u.gif na kartais tuso vistiek prisireikia..
Atsakyti
QUOTE(Ramintėlė 25 @ 2010 02 23, 12:48)

vat butent tokia situacija ir pas mane doh.gif
uztai su tushais neeksperimentuoju, nes vistiek net ir nenaturalus labai mazai tenkina mano poreikius. o is naturaliu tiek ir nesitikeciau unsure.gif
Atsakyti
Atsiimu priekaistus hauschka tusui del trupejimo, blush2.gif pabandziau su kitu akiu piestuku, ir visai nebetrupa.... Labai keista blink.gif blink.gif nes tie nutrupejimai buvo ne piestukas, o tusas, mano tusas juodas, o piestukas rudas, o nutrupejimai budavo juodi. O dabar su Logonos akiu piestuku kuo puikiausiai laikosi thumbup.gif
Gal kokia reakcija gavosi g.gif
Atsakyti
Merginos, labai norėčiau pabandyti Hauschkos valomąjį kremą CC, ar galima įsigyti mėginukų kur? Dėkoju už atsakymus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jolie23 @ 2010 02 28, 20:08)
Merginos, labai norėčiau pabandyti Hauschkos valomąjį kremą CC, ar galima įsigyti mėginukų kur? Dėkoju už atsakymus  4u.gif

Tikrai yra meginuku Zalia zalia, taip pat grozio alejoje (PC Mada).
Atsakyti
Kovo 22 išeina nauja Dr.Hauschkos dekoratyvines kosmetikos kolekcija ax.gif
Atsakyti