Įkraunama...
Įkraunama...

Dr. Hauschka

QUOTE(Palomina @ 2010 03 06, 16:04)
Hauschkos 4 spalvu seseliai nuostabus  wub.gif  Spalvos grazios (dar taip nebuvo niekada, kad is paletes visos spalvos patiktu ir tiktu, o va cia visos tinka ir patinka), laikosi irgi visai neblogai.. Zodziu, neprasoviau su pirkiniu  biggrin.gif

Man irgi geriausi kada nors tureti seseliai thumbup.gif
o tas skystas bronzantas schmoll.gif , nepriprantu as prie jo kvapo schmoll.gif , o sausas thumbup.gif , jau antra naudoju ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Bremen @ 2010 03 10, 10:19)
Man irgi geriausi kada nors tureti seseliai  thumbup.gif
o tas skystas bronzantas  schmoll.gif , nepriprantu as prie jo kvapo  schmoll.gif , o sausas  thumbup.gif , jau antra naudoju  ax.gif

o koks kvapas, as isviso jokio kvapo nejauciu, atrodo bekvapis, reikes pauostyti smile.gif
Atsakyti
man irgi jis neturi jokio ryškaus kvapo g.gif
Atsakyti
QUOTE(eja @ 2010 03 10, 09:14)
o koks kvapas, as isviso jokio kvapo nejauciu, atrodo bekvapis, reikes pauostyti smile.gif

QUOTE(Satura @ 2010 03 10, 09:29)
man irgi jis neturi jokio ryškaus kvapo  g.gif

O man skystas bronzantas ir kremine pudra turi spc.kvapa prie kurio negaliu priprasti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Bremen @ 2010 03 10, 11:47)
O man skystas bronzantas ir kremine pudra turi  spc.kvapa prie kurio negaliu priprasti  doh.gif

Nežinau apie šiuos produktus, bet turiu kremą su atspalviu (toks irgi tamsokas rudas), tai labai specifinis kvapas, bet man patinka - sakyčiau, morkom kvepia bigsmile.gif
Atsakyti

i 
Skelbimai iš bendro forumo trinami.
Abi mačiau įkėlėt skelbimą Skelbimų lentoj, vadinas, puikiai taisykles žinot.
Atsakyti
Sveikos, skaičiau, kad skystas bronzantas nelabai tinkamas probleminei odai, nes išryškina defektus. O kaip yra su kompaktiniu bronzantu, ar jis tinkamas ir netobulos odos savininkei, su karts nuo karto atsirandančiais spuogeliais, dėmelėm ir keliais randeliais?
Atsakyti
QUOTE(Bremen @ 2010 03 10, 10:47)
O man skystas bronzantas ir kremine pudra turi  spc.kvapa prie kurio negaliu priprasti  doh.gif

skysto bronzato kvapo nejutau kazkaip, o va kremine pudra man kvepia bigsmile.gif
apie kompaktini bronzata ir man idomu probleminei odai rolleyes.gif

sakykit blackthorn oil ar labai greitai tie 75ml. susinaudoja??? koks jausmas juo issimasazavus - gal vesina kiek nors? g.gif
Atsakyti
merginos, as susipainiojau. Paprastas roziu kremukas, tas kuris riebokas, jis daugiau drekinantis ar maitinantis? kaip raso? turejau, bet ismeciau ir dezute ir tuscia tubele. Jis dieninis, nors riebokas, tad ir galvoju ar jis labiau drekinantis ar maitinantis?
Atsakyti
maitinantis labiau smile.gif
Atsakyti
Perskaiciau visa tema, bet dar noreciau paklausti 4u.gif as esu gan tamsios odos ar man tiktu Dr. H bronzatas ? ir kiek supratau galima tepti su juo visa veiduka , taip? 4u.gif
Atsakyti
Aš irgi su dar vienu klausimu čia atėjau 4u.gif
Ar "Madoje" yra kompaktinis bronzantas? Jei taip, kiek jis ten kainuoja?
Atsakyti