Įkraunama...
Įkraunama...

Dr. Hauschka

QUOTE(Ashantii @ 2010 03 12, 22:57)
Aš irgi su dar vienu klausimu čia atėjau  4u.gif
Ar "Madoje" yra kompaktinis bronzantas? Jei taip, kiek jis ten kainuoja?

Nera Madoj Hauschkos dekoratyvines kosmetikos
Atsakyti
QUOTE(Jaslene @ 2010 03 10, 16:24)
Perskaiciau visa tema, bet dar noreciau paklausti  4u.gif  as esu gan tamsios odos ar man tiktu Dr. H bronzatas ? ir kiek supratau galima tepti su juo visa veiduka , taip?  4u.gif

Be abejo, kad tinka, jis juk nera skirtas vien sviesiaodems, dengti galima visa veida.
Atsakyti
QUOTE(just_angel @ 2010 03 10, 13:06)
skaičiau, kad skystas bronzantas nelabai tinkamas probleminei odai, nes išryškina defektus. O kaip yra su kompaktiniu bronzantu, ar jis tinkamas ir netobulos odos savininkei, su karts nuo karto atsirandančiais spuogeliais, dėmelėm ir keliais randeliais?

Bent jau man ir kompaktinis bronzatas paryškina odos netobulumus, bet mažiau nei skystas. Ir dengias žymiai gražiau. Šiaip dažniau jį naudoju su krempudra nei vieną.
Atsakyti
ar kas naudoja riebiai odai ka nors is Dr.Hauschka?
Atsakyti
QUOTE(Mešqtė @ 2010 03 13, 21:59)

man nk netiko ka naudojau butent tokiai odai... g.gif sakau kad man NE dr.H. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Mešqtė @ 2010 03 13, 21:59)

man padejo Normalaising daily oil, Clarifying lotion, cleansing cream prausiklis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mešqtė @ 2010 03 13, 22:59)

naudoju cleansing cream ir clarifying toner ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Mešqtė @ 2010 03 13, 22:59)

Naudojau CC, toniką, rejuvenating kaukę, normalysing oil. Labiausiai abu pastarieji patiko, tikrai verta pakartojimo.
Atsakyti
merginos, turincios hauskos tusus,ar patenkintos? labai jau gundausi
smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2010 03 14, 20:52)
merginos, turincios hauskos tusus,ar patenkintos? labai jau gundausi
smile.gif

as tai patenkinta biggrin.gif pirmasis buvo hauschkos paprastas tusas, tada volume, tada vel kartojau paprasta ax.gif padazo labai naturaliai, netrupa, man labai graziai su juo blakstienos atrodo ax.gif tik vat gal minusas, kad jokiu kitu naturaliu nesu bandzius, tai neturiu su kuo palygint.
Atsakyti
QUOTE(agnuta @ 2010 03 14, 21:06)
as tai patenkinta biggrin.gif pirmasis buvo hauschkos paprastas tusas, tada volume, tada vel kartojau paprasta ax.gif padazo labai naturaliai, netrupa, man labai graziai su juo blakstienos atrodo ax.gif tik vat gal minusas, kad jokiu kitu naturaliu nesu bandzius, tai neturiu su kuo palygint.

ar labai skiriasi efektas pasidazius ir vienu, ir kitu Hauschkos tusu? Gali palyginima parasyti siu tusu?
Atsakyti
QUOTE(agnuta @ 2010 03 14, 21:06)

as noriu stai sita pas GinMinte nuciupti,cia paprastas ar volume?
http://www.supermama...;#entry35624336
Atsakyti