nu zinokit kokia alergija man nuo to toniko gavos
, tokia kaip zasies oda pasidare, tokia kaip paberta, raudonom demelem nusejo veida
tai vakar nuejau i partduotuve kur pirkau, sakau ar imanoma pasikeist i paprasta tonika, tai pardaveja netycia sudauze mano tonika, tai sake uzsakys paprasta nes neturejo ir pakeis, tai eisiu sendien pasiimt.

tai vakar nuejau i partduotuve kur pirkau, sakau ar imanoma pasikeist i paprasta tonika, tai pardaveja netycia sudauze mano tonika, tai sake uzsakys paprasta nes neturejo ir pakeis, tai eisiu sendien pasiimt.

Isbandziau pudra (ipyle pabandymui), tai labai patiko,maskavimo minimaliai,bet tikrai ne tiek mazai,kaip pamenu skaiciau,kad vos ne taip,lyg niekuo netepta oda butu
tepasi lengvai,nesusoka i plemus,kas buvo man su lavera ir logona. ziuresiu kaip matiskuma laikys,dar ant virsaus dejau birios pudros blizgesiui nuimti.
Spalva dave 01,bet siek tiek tamsoka man.

Spalva dave 01,bet siek tiek tamsoka man.
Isbadziau ir as skysta bronzanta. Patiko, tikrai lygiai graziai dengiasi, spalva man ganetinai tamsi, net nustebau pamacius pati kremuka-jis tikrai tamsus, internete man kazkaip pasivaideno kad oranzinis
turbut jamsiu as ji
Saturai dekoju be galo be krasto- ipyle neprasius ir dar i savo induka
labai maloni moteris!

Saturai dekoju be galo be krasto- ipyle neprasius ir dar i savo induka

QUOTE(ievvvvaa @ 2010 03 17, 17:17)
kad ne, bronzantu neturiu

kremine pudra ir man patinka, ir kazkiek pamaskuoja taip pat
as pirkau nr.2, bet jauciu ir nr.1 butu geras
jei gerai suprantau jums visoms cia Clarifying losjonas dziovino??? na jis ir man padziovino, ir gerokai sakyciau, bet per kokias 15min. praeina tas sausumas, galvojau kad cia taip turi buti kovojant su spuogiukais

jei gerai suprantau jums visoms cia Clarifying losjonas dziovino??? na jis ir man padziovino, ir gerokai sakyciau, bet per kokias 15min. praeina tas sausumas, galvojau kad cia taip turi buti kovojant su spuogiukais

QUOTE(kucci_kucci @ 2010 03 17, 18:04)
kremine pudra ir man patinka, ir kazkiek pamaskuoja taip pat
as pirkau nr.2, bet jauciu ir nr.1 butu geras

nu bet man jis perdaug jau isdziovino net sualergizavo, dabar ant veido kaip sausa pleve, kad butu uzsidejus

nert nzn ka daryt

QUOTE(shemsa @ 2010 03 17, 17:06)
nu bet man jis perdaug jau isdziovino net sualergizavo, dabar ant veido kaip sausa pleve, kad butu uzsidejus
nert nzn ka daryt

nert nzn ka daryt

o ka drekinimui naudojai???
na turbut tikrai tau per stiprus

o man nei viena neatsaket ar skalsiai naudojasi Blackthorn oil??? ar ilgam uztenka tu 75ml?
QUOTE(kucci_kucci @ 2010 03 17, 18:09)
naudoju Neals Yard kremuka drekinanti, o nakcioai kartais pasitepu aliejuku Hauschkos, nes dienai jis man riebala palieka, iki siol viskas buvo ok.
sakau gal perdaug pasipurskiau iskart

QUOTE(shemsa @ 2010 03 17, 21:48)
naudoju Neals Yard kremuka drekinanti, o nakcioai kartais pasitepu aliejuku Hauschkos, nes dienai jis man riebala palieka, iki siol viskas buvo ok.
, nu kokius tris kartus papurskiau ant viso veido

as ir po kokius tris kart purskiu

o diena kai pasitepi aliejuka ar po kurio laiko sugeri likuti kokia servetele? gal del to ir lieka tas riebalas????