Įkraunama...
Įkraunama...

Dr. Hauschka

QUOTE(Justesea @ 2009 10 06, 10:28)
Dėkui 4u.gif Jaučiu reikės meginuką nusipirkt, jei tokių būna... rolleyes.gif Nors šiaip nei viena pudra dar stebuklo nepadarė ir po kokių 5 val. vis tiek kaktytė truputį blizga.. bet gal aš čia per daug noriu biggrin.gif

meginuku buna Stepone, kiek prisimenu apie 4 lt kainuoja.. o del stebuklu, tai taip, nebuna biggrin.gif matiskuma palaikyt puikiai galima su biria ar kompaktine pudra
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2009 10 06, 10:39)
meginuku buna Stepone, kiek prisimenu apie 4 lt kainuoja.. o del stebuklu, tai taip, nebuna  biggrin.gif  matiskuma palaikyt puikiai galima su biria ar kompaktine pudra

drinks_cheers.gif man su kompaktine pavyksta išlaikyti odą matine beveik visą dieną (dažniausiai visą, nors kartais į vakarą jau būna pasiriebalavusi T zona), - pas mane mišri/normali oda, naudoju kompaktinę translucent 4u.gif
Atsakyti
Pasiskaičiau Hauschkos buklete, kad mišriai odai tinka maišyti drėkinamąjį kremą su aliejuku riebiai odai, reikės pabandyti ax.gif
Atsakyti

i 
Tema sutvarkyta. Komercinės, spaminės  žinutės ištrintos.

Primenu taisykles, jos galioja visoms:
5. Jūs turėtumėte suprasti tokios bendravimo formos, kaip forumas, specifiką ir jos skirtumą nuo pokalbių/chat'o. Forume visos žinutės saugomos neapibrėžtą laiką, o chat'e jos egzistuoja tik keletą valandų. Todėl forume priimta rašyti žinutes, kurios yra įdomios ne keletą minučių (ypač atskiriems dalyviams), bet komentarus, kuriuos bus įdomu skaityti visiems lankytojams ir po kelių mėnesių/metų nuo jų parašymo. Todėl naudoti forumą chat'o tikslais yra draudžiama.
8. Bet kokie komercinio/platinimo/reklaminio pobūdžio skelbimai (tiek temos pavadinime ir turinyje, tiek dalyvio logo/avatare/pavadinime ir paraše). Komerciniai skelbimai bus ištrinti, o dalyviui skirtas asmeninis įspėjimas, draudimas rašyti komentarus arba visiškai uždraustas prisijungimas Forume.
Atsakyti
Sveikos! Gal žinote kiek Stepone kainuoja kelioninis rinkinukas riebiai veido odai ir kas i ji ieina?
Atsakyti
QUOTE(just_angel @ 2009 10 06, 22:05)
Sveikos! Gal žinote kiek Stepone kainuoja kelioninis rinkinukas riebiai veido odai ir kas i ji ieina?

anksciau kainavo 45 lt.. o ieina stai kas - Cleansing cream 10 g, aliejukas veidui 5 ml, rejuvenating kauke 5 ml, tonikas 10 ml, molio kauke (lygtai 10 g)..
man uzteko gal porai savaiciu visko g.gif
Atsakyti
QUOTE(Bitute32 @ 2009 10 05, 08:39)
Labai reiketu komentaru apie Dr.Hauschka sampunus bei kondicionieriu  4u.gif

Turiu šampūną normaliems plaukams, įspūdžiai geri, bet būtinai reikalauja kondicionieriaus po to, nes šiaip plaukai tokie šiurkštūs būna, kol šlapi (na man visada taip su ekologiškais blush2.gif ), kai išdžiūna wub.gif thumbup.gif kondicionieriaus Hauschkos nebandžius 4u.gif
Atsakyti
Atejau pagirti skysto bronzanto, aciu nuostabiai mamytei Gizmai man ji davus 4u.gif nu labai patiko jis man, tikrai parudina ir visai normaliai, tepu ji ant Madaros saules geliu kremuko taip nepagailedama tai odele tokia sveikai svytinti atrodo, pailsejusi, toks naturalus idegis atrodo, svelnus, dar kas patiko kad kadangi 1 madaros kremukas tokiu metu jau darosi per lengvas, tai hauschkos bronzeris ja truputi pariebina thumbup.gif tik va vienas minusiukas kad jis paryskina paraudimus odeles doh.gif bet siaip bus tikrai perkamas dar N kartu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramintėlė 24 @ 2009 10 08, 17:18)
Atejau pagirti skysto bronzanto, aciu nuostabiai mamytei Gizmai man ji davus 4u.gif nu labai patiko jis man, tikrai parudina ir visai normaliai, tepu ji ant Madaros saules geliu kremuko taip nepagailedama tai odele tokia sveikai svytinti atrodo, pailsejusi, toks naturalus idegis atrodo, svelnus,  dar kas patiko kad kadangi 1 madaros kremukas tokiu metu jau darosi per lengvas, tai hauschkos bronzeris ja truputi pariebina thumbup.gif tik va vienas minusiukas kad jis paryskina paraudimus odeles  doh.gif bet siaip bus tikrai perkamas dar N kartu bigsmile.gif

bigsmile.gif Labai dziaugiuosi, kad bronzatas rado gera seimininka. O man tas pariebinimas nelabai patiko.
Atsakyti
QUOTE(Ramintėlė 24 @ 2009 10 08, 15:18)
tik va vienas minusiukas kad jis paryskina paraudimus odeles  doh.gif bet siaip bus tikrai perkamas dar N kartu bigsmile.gif

As ji dabar pradejau tepti and Dr. H skystos kremines pudros, o ne pries, kaip darydavau anksciau. Tai tikrai geriau maskuoja paraudimus thumbup.gif ir spalva geresne
Atsakyti
QUOTE(Ramintėlė 24 @ 2009 10 08, 18:18)
Atejau pagirti skysto bronzanto, aciu nuostabiai mamytei Gizmai man ji davus 4u.gif nu labai patiko jis man, tikrai parudina ir visai normaliai, tepu ji ant Madaros saules geliu kremuko taip nepagailedama tai odele tokia sveikai svytinti atrodo, pailsejusi, toks naturalus idegis atrodo, svelnus,  dar kas patiko kad kadangi 1 madaros kremukas tokiu metu jau darosi per lengvas, tai hauschkos bronzeris ja truputi pariebina thumbup.gif tik va vienas minusiukas kad jis paryskina paraudimus odeles  doh.gif bet siaip bus tikrai perkamas dar N kartu bigsmile.gif

Man taip pat bronzinatas turi dideli minusa - labai paryskina paraudimus, veidelis lyg plemais ismetytas tampa, tad ji rekomenduociau tik tobulos odos savininkem smile.gif
tad as jy naudoju vietoje sesliu, ant voku, lyg slapia efeklta suteikia wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Melajja @ 2009 10 09, 09:51)
Man taip pat bronzinatas turi dideli minusa - labai paryskina paraudimus, veidelis lyg plemais ismetytas tampa,

nesvarstei galimybės, kad gali būti jam alergiška?
Atsakyti