Labai vis dar laukiu komentaru apie Dr. hauschka sampunus ir kondicionieriu

QUOTE(Bitute32 @ 2009 10 09, 13:46)
pati neturejau bet berods praeitoje temoje rase kad po jo galiukai pasipute vistiek lieka, kad jis skirtas nlb sausiems ar pazeistiems plaukuciams

Turėjau šampūną su citrinom ir nasturtom, patiko

Kondicionierius mano plaukams nelabai tiko, tad negaliu kažko komentuoti. Man jis plauko nesušvelnindavo, pats plaukas matinis palikdavo, šiaip esu girdėjus ir laabi teigiamų atsiliepimų, tad kaip visada, čia labai individuliai.

QUOTE(katutis @ 2009 10 09, 13:27)
nesvarstei galimybės, kad gali būti jam alergiška?
Alergiska gal ne, nes veidas pas mane probleminis, su paraudimais, supgeliais, tai norejau psakyt kad bornzantas jo labiau nepuosia, pasitepus is vis tampa netolygios spalvos, kaip demetas

Cia buvau uzsiminus, kad itarinejau tonika ir CC, kad mane nuo ju bere, pasirodo ne velnio, isitaisiau siaubinga dermatita, ir man jis tai paumedavo tai atsluygdavo, kadangi naudojau dazniausiai sias priemones jas ir itariau, o pasirodo jos cia niekuo detos

QUOTE(Melajja @ 2009 10 09, 13:41)
Cia buvau uzsiminus, kad itarinejau tonika ir CC, kad mane nuo ju bere, pasirodo ne velnio, isitaisiau siaubinga dermatita,
dermatitas ir nuo kosmetikos gali būti

as jau ne viena karta buvau rasius atsiliepimus apie sampuna normaliems plaukams ir kondicionieriu..
tai stai kaip yra --> sampunas pats blogiausias kada nors naudotas, po jo plaukai kaip neplauti man budavo (ir ne tik man.. taip pat buvo ir tam kam atidaviau)..
o va balzamas tai man labai patinka.. na mano plaukai ner labai reiklus, tai man tinka.. po balzamo plaukai minksti, purus.. antra kart tikrai pirksiu..
Merginos gavau molio kauke...ji milteliu pavidalu su kuo ja reikia maisyt?

QUOTE(Gilberta @ 2009 10 10, 19:14)
tai pvz su vandeniu ar hidrolatu.. gali ir su naturaliu jogurtu

turejau sampuna sausiems plaukams, tai nepatiko ir man. Plaukai kaip asutai, netaupus, nera ne ka lygint su kitais
ir man pries metus buvo siaubingas dermatitas, net antibiotikus geriau.. buvau hauschka jau naudot pradejus, vis dar manau, kad nuo CC, bet is esmes nz. Ne visom Hauschka tinka, man, manau netiko

ir man pries metus buvo siaubingas dermatitas, net antibiotikus geriau.. buvau hauschka jau naudot pradejus, vis dar manau, kad nuo CC, bet is esmes nz. Ne visom Hauschka tinka, man, manau netiko

Sveikutes
Man irgi labai patinka sios priemones,tonika, pieneli ir krema jau po kelis kartus pirkau
norejau paklausti ar yra koks skystas muilas ar kazkas pan.kad nuplaut makiaza.Ka jus naudojate?

Man irgi labai patinka sios priemones,tonika, pieneli ir krema jau po kelis kartus pirkau

QUOTE(cuname @ 2009 10 11, 09:51)
Sveikutes
norejau paklausti ar yra koks skystas muilas ar kazkas pan.kad nuplaut makiaza.Ka jus naudojate?

tai, kad tik Cleansing Cream arba pienelis, daugiau jokiu nera prausikliu ar muilu veidui
QUOTE(Palomina @ 2009 10 11, 09:56)
tai, kad tik Cleansing Cream arba pienelis, daugiau jokiu nera prausikliu ar muilu veidui
Nu va,tas pienelis biski jau nervuoja,nes kai baiginejasi sunku ji iskrapstyt