Įkraunama...
Įkraunama...

Kas labiausiai kenkia nėštumo metu 2

QUOTE(pugaliuks @ 2009 11 30, 10:10)
padekit panos...  unsure.gif  nebesuprantu kas darosi ir ka daryti.. kai tik pastojau pradejo ziauriai skaudeti galva..  blink.gif  beveik kiekviena diena skauda.. lyg butu nukrites kraujo spaudimas, bet jis normalus  g.gif  gal kuriai nors taippat yra ar buvo ? rolleyes.gif nes jai cia ne prie ko, tai tada teks sakyti daktarei kad tai ne juokas..  verysad.gif  vakar isgeriau citramono puse tabletes, tai praejo..bet jug kiekviena diena nevartosiu tu vaistu..visgi laukiuosi  unsure.gif

Kažkurioj SM temoj skaičiau, kad galvos skausmą mažina magnis. Tau 17 sav., tai net nežinau ar jau gerai pradėti gerti jį, bet klustelk savo gydytojos mirksiukas.gif Sako ir galvos skausmą mažina, ir viduriukus sutvarko (dažnai nėščiom juk užkietėja blush2.gif )
Atsakyti
QUOTE(pugaliuks @ 2009 11 26, 18:49)
sakiau gi biggrin.gif man net mintis niekada tokia nebuvo sovusi i galva kad i soliariuma nueiti  doh.gif  o sauleje degintis ir soliariume yra visiskai ne tas  biggrin.gif  siaubelis kazkoks..

as skaiciau straipsni kad soliariume lankytis galima,tai jau nezinosi kaip cia is tikro,manau gydytoja turi pasakyt,siaip mano nuomone kade negalima.
Stai tas straipsnis

http://www.sveikaszm...r...&subtema=11
Atsakyti
QUOTE(pugaliuks @ 2009 11 30, 10:10)
padekit panos...  unsure.gif  nebesuprantu kas darosi ir ka daryti.. kai tik pastojau pradejo ziauriai skaudeti galva..  blink.gif  beveik kiekviena diena skauda.. lyg butu nukrites kraujo spaudimas, bet jis normalus  g.gif 

Viena iš galvos skausmo priežasčių gali būti skysčių trūkumas, ypač jei pastoviai skauda. Ypač dabar kai kambariuose labai sausas oras, šildymas - dehidratacija greičiau vyksta.
Atsakyti
geriu as vitaminus...ir kalsi ir magi ir folio rugsti ir t.t. blink.gif va o del to kad kambaryje sausas oras, tai cia gali buti g.gif reiketu dregnus ranksluoscius uzdeti ant rradijatoriaus ir tada paziurest gal neskaudes ta diena doh.gif nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(Elemire @ 2009 12 03, 17:27)
Viena iš galvos skausmo priežasčių gali būti skysčių trūkumas, ypač jei pastoviai skauda. Ypač dabar kai kambariuose labai sausas oras, šildymas - dehidratacija greičiau vyksta.

drinks_cheers.gif
Jei pajaučiu, kad pradeda skaudėt- geriu iki litro paprasto vandens per valanda, kad skaniau gertųsi- įlašinu vos citrinos 4u.gif Žinoma, čia kalbu ne apie migreninius skausmus ax.gif Dar man skauda , kai padauginu PC : bet čia jau pati kalta, kad 'pametu" režimą blush2.gif

QUOTE(pugaliuks @ 2009 12 03, 21:13)
geriu as vitaminus...ir kalsi ir magi ir folio rugsti ir t.t.  blink.gif  va o del to kad kambaryje sausas oras, tai cia gali buti  g.gif  reiketu dregnus ranksluoscius uzdeti ant radijatoriaus ir tada paziurest gal neskaudes ta diena doh.gif  nestuke.gif

Gryno vandenuko, jei tik inkstai leidžia reikėtų pasitarus su savo gine kelis litrus išgert 4u.gif
Dėl rančluošlčių- tai senas , geras būdas, leidžiantis gerai išsimiegoti, kai lauke labai šalta ir daug kūrename 4u.gif dabar dar jo neprireikia, nes palyginus mažai kūrename.
Atsakyti
Pagal mano nesciuju knygas, kavos galima 1 puoduka per diena + 1 puoduka nestiprios arbatos (neprisimenu tiksliai, bet ten buvo paskaiciuota kofeino paros doze). Buna kad ir 2 puodelius isgeriau, a ka daryt kad baisiai norisi? Bet siaip stengiuosi nepiktnaudziaut.

Dar negalima plauku dazyt tamsiais dazais - tik kazkuris tamsus pigmentas per oda patenka i krauja (gerai kad as blondine...)

Ir dar negerai nagus lakuot laku kuriame yra tolueno - ale kad be to 'gerio' lako nelabai yra.

A del vitaminu - puse pirmo mestumo geriau pagal pilna programa, tyrimai puikus. Antra puse visai negeriau - tyrimai puikus. Dabar su antru nestuke.gif is viso negeriu, tik folio rugsti - tyrimai ir vel kuo puikiausi thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Diuna @ 2009 11 27, 16:40)
Mesos,pieno produktu ir kiausiniu man visiskai nesinori-nevalgau ju jau pusantru metu,visiskai saves nevarzydama.Tiesiog suzinojau siokia tokia informacija-ir gyvulines kilmes produktai man nebemaistas.Gyvenime nesu surukiusi nei vienos cigaretes-tai man irgi yra naturalu.Kafeinas kenkia ir man ir vaikui.Be to kavos skonis man yra bjaurus...Apie alkoholi irgi suzinojau visa tiesa is Zhdanovo paskaitu.Anksciau per sventes isgerdavau vyno ar kokio skanaus likerio-bet jau 2 metus net tokia mintis nekyla....
Tiesiog as nebeleidziu saves apgaudineti.Tai kiekvieno asmeniskas reikalas-as pasirinkau toki gyvenimo buda.Netgi nebenaudoju jokios chemijos kuno ar plauku plovimui bei prieziurai.Ir be jos galima buti gaiviai bei svariai smile.gif Tereikia paieskoti alternatyviu keliu-reikia noro pakeisti savo gyvenima,o ne tiketi visokiais "Su saiku viska galima"-tai labai apsimoka visu musu kuna tersianciu produktu gamintojams.O rinkimasis tarp skirtingu kavos ir t.t. gamintoju,pavadinimu-tai jokia pasirinkimo teise...

Toks isivaizdavimas, kad galima gyventi visiskai naturaliai kaip tik panasus i saves apgaudinejima lotuliukas.gif Kaip kazkuri rase, gal jei turi naturini uki negyvenamoj saloj bet ir tai bazinis aplinkos uzterstumas jau yra toks kad niekur nepabegsi.

O su saiku viskas galima - negi dabar nuejus i vaiku gimtadieni saviskiui sakysi, nevalgyk to torto nes pagal spalva matyti kad prideta dazikliu? Arba jei as pati nevalgau mesos, atvaziavus mesedziams draugams juos irgi salotom maitinsi? Arba net jei naudoji ekologiskas kosmetikos priemones, apsistojus kazkur viesbuty nesiprausi nes ju prausiklis su sulfatais ir kitais geriais? Jei kazkur isvaziavai, istroskai ir vienintelis gerimas bus kokakola negi negersi? Arba jei perki tik ekologiskas darzoves, o jos isparduotos negi badausi o nenusipirksi paprastu?

As pati daug domiuosi ir prijauciu sveikam ir naturaliam gyvenimo budui, nebegeriu nerukau, vegetare savo atbuvau, vaika sveikai auginu, deja gyvenant civilizuotai tai 100 % neimanoma, net bunant nestuke.gif

Is principo nenoriu gincytis su tais, kurie vadina visa tiesa informacija surinkta teoriniu keliu - apie alkoholio zala per paskaitas lotuliukas.gif Kas paskaitys paskaita apie tikro sauso raudono vyno nauda ribotais kiekiais?
Atsakyti
o kaip su arbatom? as vaisines geriu po keleta kartu i diena,jei negalima tai ka tada isvis karsto gert? g.gif dar geriu saltas nestea arbatas,kaip su jom? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo santa_: 07 gruodžio 2009 - 13:00
QUOTE(santa_ @ 2009 12 07, 14:00)
o kaip su arbatom? as vaisines geriu po keleta kartu i diena,jei negalima tai ka tada isvis karsto gert? g.gif  dar geriu saltas nestea arbatas,kaip su jom? g.gif

as irgi geriu tas nestea arbatas..manau kad nieko blogo mirksiukas.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(BlueFire @ 2009 12 06, 21:15)
Arba net jei naudoji ekologiskas kosmetikos priemones, apsistojus kazkur viesbuty nesiprausi nes ju prausiklis su sulfatais ir kitais geriais? Jei kazkur isvaziavai, istroskai ir vienintelis gerimas bus kokakola negi negersi? Arba jei perki tik ekologiskas darzoves, o jos isparduotos negi badausi o nenusipirksi paprastu?

thumbup.gif thumbup.gif
As nusipirkau ekologiska sampuna ir balzama(kaina nereali). visa ta laika kol ji naudojau vaiksciojau riebaluotais plaukais blink.gif atidaviau savo babutei ax.gif

O del arbatu-manau vaisines tikrai galima ir visokias kitokias 4u.gif
Atsakyti
O ar galima gerti arbatą su imbieru, citrina ir medumi? g.gif
Anksčiau buvau girdėjus, kad lyg galima, o šiandien perskaičiau laikraštyje, kad imbieras nėščiosioms kenkia. doh.gif
Atsakyti
Uh... kiek perskaiciau "galima" ir "negalima".
Man kazkodel atrodo. jog reikia klasyti savo organizma. Jis protingas, daug ko gali patarti... As pvz, nemiegau medaus, bet kartais valgydavau, dabar, kai esu nestuke.gif mane purto vien nuo minties apie medu. Labai megdavau patiekalus is maltos mesos, dabar kazkodel visiskai ju atsisakau... nuo kotletuku kvapo net pykina... Bet ko gyvenime neesu valgiusi - varskes... Oooo kaip dabar skanu!!!! biggrin.gif Kiekviena diena valgau su tokiu pasitenkinimu.... ax.gif
Ir jei organizmas praso truputeli cipsu - reiskia jam to truksta... Nu nieko neatsitiks su pasitenkinimu suvalgius kelis cipsus... o ant virsaus dar ir snikers sokoladuka 4u.gif

Del imbiero: man gine patare nedideli jo kieki vartot jei suskaus gerkle... Kiek zinau, imbieras tiesiog daug kam sukelia alergijas... vat alergiju negalima.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Smagute: 08 gruodžio 2009 - 18:01