QUOTE(Diuna @ 2009 11 27, 16:40)
Mesos,pieno produktu ir kiausiniu man visiskai nesinori-nevalgau ju jau pusantru metu,visiskai saves nevarzydama.Tiesiog suzinojau siokia tokia informacija-ir gyvulines kilmes produktai man nebemaistas.Gyvenime nesu surukiusi nei vienos cigaretes-tai man irgi yra naturalu.Kafeinas kenkia ir man ir vaikui.Be to kavos skonis man yra bjaurus...Apie alkoholi irgi suzinojau visa tiesa is Zhdanovo paskaitu.Anksciau per sventes isgerdavau vyno ar kokio skanaus likerio-bet jau 2 metus net tokia mintis nekyla....
Tiesiog as nebeleidziu saves apgaudineti.Tai kiekvieno asmeniskas reikalas-as pasirinkau toki gyvenimo buda.Netgi nebenaudoju jokios chemijos kuno ar plauku plovimui bei prieziurai.Ir be jos galima buti gaiviai bei svariai

Tereikia paieskoti alternatyviu keliu-reikia noro pakeisti savo gyvenima,o ne tiketi visokiais "Su saiku viska galima"-tai labai apsimoka visu musu kuna tersianciu produktu gamintojams.O rinkimasis tarp skirtingu kavos ir t.t. gamintoju,pavadinimu-tai jokia pasirinkimo teise...
Toks isivaizdavimas, kad galima gyventi visiskai naturaliai kaip tik panasus i saves apgaudinejima

Kaip kazkuri rase, gal jei turi naturini uki negyvenamoj saloj bet ir tai bazinis aplinkos uzterstumas jau yra toks kad niekur nepabegsi.
O su saiku viskas galima - negi dabar nuejus i vaiku gimtadieni saviskiui sakysi, nevalgyk to torto nes pagal spalva matyti kad prideta dazikliu? Arba jei as pati nevalgau mesos, atvaziavus mesedziams draugams juos irgi salotom maitinsi? Arba net jei naudoji ekologiskas kosmetikos priemones, apsistojus kazkur viesbuty nesiprausi nes ju prausiklis su sulfatais ir kitais geriais? Jei kazkur isvaziavai, istroskai ir vienintelis gerimas bus kokakola negi negersi? Arba jei perki tik ekologiskas darzoves, o jos isparduotos negi badausi o nenusipirksi paprastu?
As pati daug domiuosi ir prijauciu sveikam ir naturaliam gyvenimo budui, nebegeriu nerukau, vegetare savo atbuvau, vaika sveikai auginu, deja gyvenant civilizuotai tai 100 % neimanoma, net bunant
Is principo nenoriu gincytis su tais, kurie vadina visa tiesa informacija surinkta teoriniu keliu - apie alkoholio zala per paskaitas

Kas paskaitys paskaita apie tikro sauso raudono vyno nauda ribotais kiekiais?
A woman is like a tea bag - you don't know how strong she is until she is in hot water