Įkraunama...
Įkraunama...

Kas labiausiai kenkia nėštumo metu 2

QUOTE(pugaliuks @ 2009 12 09, 17:38)
taigi prieinam tokia isvada - jog nera sveiko maisto smile.gif  doh.gif  gerai kad as ir nebuvau niekada megeja tos kolos rolleyes.gif  bet cipsu tai pat neatsisakau, tada kai pats organizmas nori to blush2.gif

Beja vakar speciai dar karta atsiverciau "Nestumo biblija" kur raso apie mityba. Nu kazkaip pagalvojau gal tikrai viskas labai kenkia... Na ir aisku ten apie ta nesveika modifikuota maista nieko neraso, bet radau pastraipa kurioje rasoma, kad nestumo metu nesveika ir negalima pakeistri visiskai savo mitybos. Tipo jei kazka valgei negalima nebevalgyt ir atvirksciai. Aisku reikia stengtis kad pakliutu i organizma kuo daugiau sveiko maisto ir vitaminu. Tai va pagalvojau kad tikiriausiai man tikrai nebutu gerai atsisakyt ir tu cipsu, picu ar dar kazko. Nu bet aisku dabar tikrai stengiuosi ta maista valgyt reciau. As pvz buvau is tu kurioms darzoviu galetu nebuti (na kaip as sakau esu ir buvau visa laika mesaede) tai dabar zinoma stengiuosi darzoves valgyt nes suprantu kad juose vitaminai pagrindiniai... ax.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif O nestuke.gif galima gerti kavą be kofeino? Ar geriat kuri?
Atsakyti
QUOTE(antytia @ 2009 12 10, 09:00)
Sveikos  4u.gifnestuke.gif  galima gerti kavą be kofeino? Ar geriat kuri?

Manau kad galima... Juk ji be kofeino. Nors as geriu normalia kava tik stengiuosi kad tai butu vienas didelis puodelis ryte ir viskas.
Atsakyti
QUOTE(antytia @ 2009 12 10, 11:00)
Sveikos  4u.gifnestuke.gif  galima gerti kavą be kofeino? Ar geriat kuri?

bet be kofeino kava,tai cia sintetine ji g.gif paziurekit kiek jose daug E visokiu.
geriau nusipirkti kavos pupeliu,yra labai mazai skrudintu, susimalti ir naturali kava gaunasi be priedu ir kvepianti,skani. 4u.gif
Atsakyti
as kiekviena ryta geriu 3 in 1..grynos kavos nemegstu schmoll.gif fej man ji per stipri ir labai spaudima pakelia unsure.gif o tos kavos be kofeino tai tirkas slamstas...tada jau geriau ta stipria kava gerti, nei ta nesamone...tai kavos pakaitalas..nuo kofeino neapsisaugosi :? jo net arbatoje yra.. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Rianka @ 2009 12 08, 18:05)
O ar galima gerti arbatą su imbieru, citrina ir medumi?  g.gif
Anksčiau buvau girdėjus, kad lyg galima, o šiandien perskaičiau laikraštyje, kad imbieras nėščiosioms kenkia.  doh.gif

Imbiero negalima blink.gif As imbierines tabletes nuo pykinimo geriu blink.gif
Atsakyti
QUOTE(kuzyte @ 2009 12 10, 15:18)
Imbiero negalima blink.gif  As imbierines tabletes nuo pykinimo geriu blink.gif

tai bet imbieras sitaip sveika tai kodel jo negalima g.gif
as visa nestuma geriau imbieras citrina medus ir nei karto nesirgau nesugalavau ar pan.
Atsakyti
as irgi nesuprantu...vieni sako imbieras blogai - jo vartoti negalima ir t.t. o vat is kitos puses imbieras gerai padeda nuo to ar ano .. schmoll.gif
Atsakyti
Merginos galima ta imbiera, as geriau ,kad nuo gripo apsisaugoti. Tai ar geriau imbieras su medumi,ar susirgus antibiotikai ir .t.t.
Imbieras nuo senoves zinomas kaip priemone nuo pykinimo. Tik aisku nereikia jo i diena daug suvartoti. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kinrozyte @ 2009 12 10, 18:56)
Imbieras nuo senoves zinomas kaip priemone nuo pykinimo. Tik aisku nereikia jo i diena daug suvartoti. 4u.gif

thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos.
Del imbiero man ginekologas pasake: galima nedideliais kiekiais, butina jei gerkle pradeda skaudet...

Siandien virtuveje galvojau ko gi cia dar negalima... ir prisiminiau... bigsmile.gif Tegul nepyksta prekybos centrai, bet, mielos nestukes, nevalgygit ten paruostu salotu su mesa ar zuvyte... Teko kazkada padirbet prekybos centre... daug ko teko pamatyti... doh.gif

Gal kas zino ar galima daug aguonu? Greit kaledos, o mano seimoje tai populiariausias skanestas: blynai su aguonom, beliashai su aguonom, pyragai su aguonom, bandeles su aguonom... o mama deda daug, labai daug tu trintu aguonu... Ir taip skanu... 4u.gif Ir taip megstu... 4u.gif
Zinau, kad nedideli kieki tikrai galima... bet abejoju ar galiesiu sustot... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Smagute @ 2009 12 12, 23:15)
Sveikos.
Gal kas zino ar galima daug aguonu? Greit kaledos, o mano seimoje tai populiariausias skanestas: blynai su aguonom, beliashai su aguonom, pyragai su aguonom, bandeles su aguonom... o mama deda daug, labai daug tu trintu aguonu... Ir taip skanu...  4u.gif  Ir taip megstu...  4u.gif
Zinau, kad nedideli kieki tikrai galima... bet abejoju ar galiesiu sustot...  blush2.gif

Manau galima mirksiukas.gif Man irgi jos liuks,bulkutes,aguonetai. As kazkaip net nepagalvoju,kad negalima blush2.gif
Atsakyti