Įkraunama...
Įkraunama...

Kas labiausiai kenkia nėštumo metu 2

QUOTE(pugaliuks @ 2009 10 06, 16:14)
o jai rimtai..tai sakykit, ar galima pavyzdžiui gerti kapučino ? blink.gif  kavos negerdavau, tik 3 in 1 doh.gif  jai per dieną išgerčiau po puodelį kapučino ar 3 in 1 tai nepakenktu vaikučiui ? blink.gif  tongue.gif

o koks skirtumas tarp kavos ir kapucino lotuliukas.gif Kava ir tiek.O as pavyzdziui nestuke.gif geriu kava be kofeino ir nesuku sau galvos.Juk ir arbatu yra be kofeino.Tad gerkit i sveikata mirksiukas.gif Labiau pakenks besaikis jaudinimasis ar to galima ar tas nepakenks ir pan. ir nervavimasis,nes rimtai kai paskaitineji tai nieko negalima nes viskas kenkia.Teisingai kuri cia pasake kad oras ir tas uzterstas tai ka dabar nekvepuot?bet vel neiseina lotuliukas.gif Tarp kitko pati megau kava 3in1 bet kai paskaiciau kokia jos sudetis tai praejo noras.Jau tikrai geriau naturali arba kad ir tirpi negu 3in1.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sensuelle: 07 spalio 2009 - 10:20
kazkaip kitiems ji skiriasi, kava tikra zymiai stipresne nei kapucino ar 3in1, jei ka biggrin.gif visgi kava negerai.. doh.gif aciu uz nuomone cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pugaliuks: 07 spalio 2009 - 19:38
hm... Ydomiai smile.gif O man gine sake kad puodelis nieko nereiskia per diena smile.gif o jei daugiau kavytes gersiu tada vaikelis neramus bus ir tiek tongue.gif Na kiek zmoniu tiek nuomoniu...
Ai o del pieno ir medaus, tai sake kad negalima kai maitini krutimi, o kol vaikstai nestuke.gif galima smile.gif jei pati neturi siem produktams alergijos ax.gif vat tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(smille_for_you @ 2009 10 08, 12:17)
hm... Ydomiai smile.gif O man gine sake kad puodelis nieko nereiskia per diena smile.gif o jei daugiau kavytes gersiu tada vaikelis neramus bus ir tiek tongue.gif Na kiek zmoniu tiek nuomoniu...
Ai o del pieno ir medaus, tai sake kad negalima kai maitini krutimi, o kol vaikstai  nestuke.gif  galima smile.gif jei pati neturi siem produktams alergijos  ax.gif  vat  tongue.gif

drinks_cheers.gif
man irgi taip sake.
Atsakyti
QUOTE(mussmiryte @ 2009 10 08, 14:27)
drinks_cheers.gif
man irgi taip sake.

drinks_cheers.gif
Atsakyti
vienu žodžiu aišku cool.gif

Atsakyti
pirmam puslapy parasyta, kad reiktu vengti citrusiniu vaisiu g.gif o jei MB man kas ryta apelsinu sultis spaudzia, tai negerai? unsure.gif reiks paklaust pas gine, kai pirmo vizito eisiu...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Thais: 11 spalio 2009 - 18:59
g.gif man kaip tik norisi citrusiniu vaisiu..manau kad nieko blogo doh.gif tik aisku, kas per daug tas nesveika nestuke.gif ax.gif
Atsakyti
O kodel citrusiniu negalima??? smile.gif As juos megstu, bet pastoruoju metu man jie rugsti kelia sad.gif ax.gif
Tikrai zinau kad per daug salduminu negalima, nes jie padeda vystitis bakterijom visokiom, ypac kas pienlyge serga, ir vaikui negerai daug saldumynu... doh.gif o as juos dievinu lotuliukas.gif
Atsakyti
niekas nesako kad negalima valgyti citrusiniu vaisiu tongue.gif tik reikia jausti saika doh.gif per diena numatyta norma nescioms yrai 2-3 porcijas vaisių; nestuke.gif ax.gif beje vaisiai yra puikus magnio saltinis, kuri yra butinas esant nestuke.gif tai kad citrininiu vaisiu reikia vengti yra gryna nesamone, o tai kad juos reikia valgyti su saiku tai tiesa 4u.gif taip kad bukit be baimes tongue.gif na isimtis tik tada, jai jus beria ar sukyla alergija nuo citrusiniu vaisiu blink.gif bet ir cia reikia taikyti taisykle - viskas su saiku bigsmile.gif nestuke.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites,

Noreciau visas pasveikinti su stebukliuko laukimu biggrin.gif

Gal galečiau jums užduoti klausimą as esu 5 savaites nestuke.gif rytoj keliausi nes ginekologa. Tačiau turiu problema man jau pora savaiciu tempia tiksliau nemaloniai dilkcioja pilvo apacia ir skauda desni sona kol testo nebuvau pasidarius galvojau apendicitas... doh.gif taciau sis skausmas mane neramina gal yra kam buve ?

dekui už atsakymus
Atsakyti
QUOTE(Freude @ 2009 10 12, 11:33)
Sveikos mergaites,

Noreciau visas pasveikinti su stebukliuko laukimu biggrin.gif

Gal galečiau jums užduoti klausimą  as esu 5 savaites  nestuke.gif rytoj keliausi nes ginekologa. Tačiau turiu problema man jau pora savaiciu tempia tiksliau nemaloniai dilkcioja pilvo apacia ir skauda  desni sona kol testo nebuvau pasidarius galvojau apendicitas... doh.gif  taciau sis skausmas mane neramina gal yra kam buve ?

dekui už atsakymus

tas skausmas daznai buna nestumo pradzioje,man paskaudedavo kazkur iki 14 savaites,bet tas skausmas kaip pries menstruacijas,jei skausmas didesnis butinai pasakyk gydytojai.
Atsakyti