QUOTE(maza saulyte @ 2010 03 22, 15:45)
va va..ir man stogas vaziuoja..kaip sekasi miegoti merginos-kosmaru nesapnuojate??
nebutinai kad kas atsitiks mazyliui, tiesiog nesamoniu kosmarisku..
blogai miegu..tada dienos metu toliau nerimauju ar viskas gerai bus maziui ir sunku susitvardyti, nors zinau kad blogai darau..nezinau ar viskas bus gerai, ar vyras istvers mano isvaizdos pasikeitimus, gal nueis na lieva, gal jis per silpnas tokiam rimtam pasikeitimui-nu zinau kad nesamone, bet vis pagalvoju..o kaip po to organizmas atsistatys, o kaip vaikelis bus..
zodziu..matyt viskas islenda naktimis per kosmarus..tikiuosi esu tokia ne viena
atvira pasakius - aš tai jau išgyvenau nuo 4 iki 7 nėštumo mėnesiuko
košmarus įvariausius dar iki pat dabar tebesapnuoju...

buvau viskuom nusivylusi, viskas blogai..į veidrodį bijojau pažiūrėti, vis pergyvendavau dėl mažylės bandžiau ją įsivaizduoti, kas būtų jei būtų..

žodžiu konkrečiai važiavo stogas...
tačiau dabar viskas kitaip

gyvenu ir džiaugiuosi viskuom, tikiuosi tik geriausio ir su didžiausiu džiaugsmu laukiu savo mažytės
P.S. teisingai pasakei, kad vyro nuėjimas į kairę dėl tavo išvaizdos pasikeitimų yra visiška nesamonė

faktas tas, kad jei jis tikras vyras, tai jam nebus svarbu kokia tu palikai po vaikelio gimimo. Manau kiekviena mergina man šiuo atveju pritars
O tau patariu kuo mažiau jaudintis, sakau jog tas dalykasarba praeis su laiku arba stenkis pati jį kaip nors numalšinti, nes neigiamom emocijom savo vaikeliui dar daugiau kenki