Įkraunama...
Įkraunama...

Kas labiausiai kenkia nėštumo metu 2

QUOTE(pugaliuks @ 2010 03 17, 21:12)
Na kiek žinau tai nepatartina dažyti plaukų pirmąjį trimestrą ................
....................bet paklausius prietarų taipir baisu pasidaro, kad atrodo galima ir be dažymo apsieiti arba pakentėti  doh.gif  mirksiukas.gif  nestuke.gif

Jeigu tikėti visais prietarais, tai nėščiosios išvis turėtų 9-iems mėnesiams užsiidaryti namie ir niekur nekišti nosies... doh.gif
Gali dažyti plaukus kiek nori, tik patartina beamonijakiais dažais mirksiukas.gif
QUOTE(mergaiciuke29 @ 2010 03 20, 02:56)
Gedos turetumete, as be zodziu.

Nesuprantu, kam cituoti visokių debilų spam'us? doh.gif
Atsakyti
Nesuprantu, kam cituoti visokių debilų spam'us? doh.gif
[/quote]

Kiek zinau forumas viesas, tad...
Atsakyti
Nestumo metu labiausiai kenkia visokios baimes ir neigiamos emocijos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Koru @ 2010 03 22, 12:17)
Nestumo metu labiausiai kenkia visokios baimes ir neigiamos emocijos smile.gif

va va..ir man stogas vaziuoja..kaip sekasi miegoti merginos-kosmaru nesapnuojate??

nebutinai kad kas atsitiks mazyliui, tiesiog nesamoniu kosmarisku..
blogai miegu..tada dienos metu toliau nerimauju ar viskas gerai bus maziui ir sunku susitvardyti, nors zinau kad blogai darau..nezinau ar viskas bus gerai, ar vyras istvers mano isvaizdos pasikeitimus, gal nueis na lieva, gal jis per silpnas tokiam rimtam pasikeitimui-nu zinau kad nesamone, bet vis pagalvoju..o kaip po to organizmas atsistatys, o kaip vaikelis bus..
zodziu..matyt viskas islenda naktimis per kosmarus..tikiuosi esu tokia ne viena
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo maza saulyte: 22 kovo 2010 - 14:49
QUOTE(maza saulyte @ 2010 03 22, 15:45)
va va..ir man stogas vaziuoja..kaip sekasi miegoti merginos-kosmaru nesapnuojate??

nebutinai kad kas atsitiks mazyliui, tiesiog nesamoniu kosmarisku..
blogai miegu..tada dienos metu toliau nerimauju ar viskas gerai bus maziui ir sunku susitvardyti, nors zinau kad blogai darau..nezinau ar viskas bus gerai, ar vyras istvers mano isvaizdos pasikeitimus, gal nueis na lieva, gal jis per silpnas tokiam rimtam pasikeitimui-nu zinau kad nesamone, bet vis pagalvoju..o kaip po to organizmas atsistatys, o kaip vaikelis bus..
zodziu..matyt viskas islenda naktimis per kosmarus..tikiuosi esu tokia ne viena

atvira pasakius - aš tai jau išgyvenau nuo 4 iki 7 nėštumo mėnesiuko unsure.gif
košmarus įvariausius dar iki pat dabar tebesapnuoju... blink.gif buvau viskuom nusivylusi, viskas blogai..į veidrodį bijojau pažiūrėti, vis pergyvendavau dėl mažylės bandžiau ją įsivaizduoti, kas būtų jei būtų.. schmoll.gif žodžiu konkrečiai važiavo stogas...
tačiau dabar viskas kitaip cool.gif gyvenu ir džiaugiuosi viskuom, tikiuosi tik geriausio ir su didžiausiu džiaugsmu laukiu savo mažytės nestuke.gif wub.gif
P.S. teisingai pasakei, kad vyro nuėjimas į kairę dėl tavo išvaizdos pasikeitimų yra visiška nesamonė doh.gif faktas tas, kad jei jis tikras vyras, tai jam nebus svarbu kokia tu palikai po vaikelio gimimo. Manau kiekviena mergina man šiuo atveju pritars thumbup.gif
O tau patariu kuo mažiau jaudintis, sakau jog tas dalykasarba praeis su laiku arba stenkis pati jį kaip nors numalšinti, nes neigiamom emocijom savo vaikeliui dar daugiau kenki unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(pugaliuks @ 2010 03 22, 18:41)
kuo mažiau jaudintis, sakau jog tas dalykasarba praeis su laiku arba stenkis pati jį kaip nors numalšinti, nes neigiamom emocijom savo vaikeliui dar daugiau kenki  unsure.gif

pritariu sitai minciai. 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti
sweikutes:)maciau kalbejot apie plauku dazyma ir kirpima...as girdejau kad kai laukiesi negaliam kirpti palukuciu nes taip nukerpi sawo wiakiciui prota.. blink.gif taip noreciau jau nueiti i kirpykla nes jau galiukai begalo issisakoja bet prisiklausius wisokiu prietaru bebijau ieti schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(rr_osita @ 2010 03 26, 14:56)
sweikutes:)maciau kalbejot apie plauku dazyma ir kirpima...as girdejau kad kai laukiesi negaliam kirpti palukuciu nes taip nukerpi sawo wiakiciui prota.. blink.gif  taip noreciau jau nueiti i kirpykla nes jau galiukai begalo issisakoja bet prisiklausius wisokiu prietaru bebijau ieti schmoll.gif

nebijok, aš pradžioj irgi bijojau doh.gif bet vaikščioti su nušiurusiom galūnėm ir pačiai nemalonu, tuo labiau, kad plaukai lėčiau auga kai galai yra nepakirpti g.gif
aš kiekvieną mėnesį per jaunatį nusikerpu galiukus kiek būna pašiurę ir viskas..o tai kad vaikeliui pakenks, manau tai tikrų tikriausias - PRIETARAS blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pugaliuks @ 2010 03 26, 21:15)
nebijok, aš pradžioj irgi bijojau  doh.gif  bet vaikščioti su nušiurusiom galūnėm ir pačiai nemalonu, tuo labiau, kad plaukai lėčiau auga kai galai yra nepakirpti  g.gif
aš kiekvieną mėnesį per jaunatį nusikerpu galiukus kiek būna pašiurę ir viskas..o tai kad vaikeliui pakenks, manau tai tikrų tikriausias - PRIETARAS  blush2.gif  4u.gif

pritariu drinks_cheers.gif
Atsakyti
Man jau 21sav. nestuke.gif ir stengiuosi saugotis nuo visko, kas galetu sukelti gresme kudikeliui, tik va streso ne visad pavyksta isvengti blush2.gif Nuo visko juk neapsisaugosi...
Atsakyti
QUOTE(blaNnka @ 2010 03 28, 18:03)
Man jau 21sav. nestuke.gif  ir stengiuosi saugotis nuo visko, kas galetu sukelti gresme kudikeliui, tik va streso ne visad pavyksta isvengti blush2.gif  Nuo visko juk neapsisaugosi...

mane tai pat pastarosiomis dienomis yra užpuolęs stresas..ašaros tiesiog pačios bėga unsure.gif bet labai susikaupiu ir stengiuosi nusiraminti, nes bijau savo mažytei pakenkti blink.gif baisu kažkaip palieka kai aš pradedu erzintis arba ašaroti tai ir mažytė mano pilvelyje nurimsta būna tokia tyli, net nesujuda, kol nenusiraminu.. lyg ir ji verktų kartu su manim.. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(rr_osita @ 2010 03 26, 12:56)
sweikutes:)maciau kalbejot apie plauku dazyma ir kirpima...as girdejau kad kai laukiesi negaliam kirpti palukuciu nes taip nukerpi sawo wiakiciui prota.. blink.gif  taip noreciau jau nueiti i kirpykla nes jau galiukai begalo issisakoja bet prisiklausius wisokiu prietaru bebijau ieti schmoll.gif

bobuciu prietarai lotuliukas.gif n mirksiukas.gif ekreipkit i tokius demesio
mano seimos gydytojas pasake man kai suzinojau kad nestuke.gif Neklausyk bobuciu tetu mamu ir draugiu nes ju nestumai nieko nesusije su tavuoju klausyk savo akuseres nes ji zino ir nusimano kas tau ir leliukui geriau

Atsakyti