QUOTE(zuzu @ 2010 04 12, 10:44)
nepykit neikaip nesuprantu tu mamų, ypač nėščių, kur nuo vienkart susinervinimo marširuoja I VAISTINĘ? tai šitaip neturime psich apsaugos? pačios, suaugusios moterys?? o nusiramint pačiai neišeina, o visi natūralūs būdai, kad ir malda saviįtaiga... psich nusiteikimas? :bigsmile nieko sau, nėštumo metu save taip marintis
tu nesupranti,o as kuo puikiausiai suprantu,ir isgerti kazka is zoleliu nekenksminga tai nera blogai,jeigu stresas,ar del kazko susinervinus gali pakenkti dar labiau net ir viena karta susinervinus.
beje visada po ranka tureti nera blogai juk tu nezinai kiek kartu tau teks nervintis visame nestume.ir niekada nesakyk niekada

as niekada nebuvau jautri,asara is manes retai kada isbyredavo,bet nestumo metu budavo tokiu momentu kad net bloga pasidarydavo,tiekj susijaudinus,net rankos tirpt pradedavo,tada tik vienintelis budas isgert ka nors raminancio,taigi kaip jau rasiau anksciau suciulpdavau pora tabletikiu sedatif pc ir po kurio laikucio pageredavo.taigi tokiais atvejais man net gyditoja leido juos vartoti,juk tai homeopatija,tai naturalios zoleles,jokia chemija,joks saves marinimas.
Papildyta:
QUOTE(Laura777 @ 2010 04 12, 10:51)
Na ne visoms padeda saviįtaiga ar kitos priemonės.
Gyvenime būna visokių siuatcijų kai prisireikia ir vaistų, kaip beje, ir kiekvienos nėštumas yra skirtingas.
Aš tikrai nesuprantu tokio pareiškimo ir smerkimo.
zinot as taippat sito nesuprantu,todel nekreipkit demesio mamytes
Papildyta:
QUOTE(freza80 @ 2010 04 12, 07:29)
Įpusėjau 28 savaitę

Bet visi, kas sustinka, sako - oi, jau greit gimdysi

ir sunkiai patiki, kad man savo pilvūzą dar iki liepos nešioti reikės
Beja, kai teko darbe pasinervinti, nubėgus iki vaistinės paprašiau, kad duotų ko nors nuo nervų

Tai vaistininkė man pasiūlė Nervoheel

Homeopatiniai. Ilgiau vartoti neteko, nes man reikėjo skubiai tam momentui
oi jau nebeuzilgo pasimatysi su savo kleckiuku

.tas laikas bega nepastebimai tai net nepajusi

ziurek kol nusiravesi savo gelytes,kol susitvarkysi jau ir gimdyt reiks vaziuot

taigi sekmes tau mamytuke,ir ziurek nepervark