Įkraunama...
Įkraunama...

Kas labiausiai kenkia nėštumo metu 2

QUOTE(pugaliuks @ 2010 04 11, 18:47)
vartojau ir vartoju valerijono tabletėles, jos tikrai nekenksmingos smile.gif o  man ir užmigti labai puikiai padeda  thumbup.gif  nestuke.gif
manau, kad neverta pergyventi  tongue.gif pati šiandien tvarkiau gelių darželį, ir lanksčiausi kol rožems ir kitoms gelėms nukarpiau nudžiūvusias galūnes ir tupinėjau  rolleyes.gif  tik aišku kai atsilenkdavau šiek tiek suskausdavo nugarą, bet tai normalu ir  manau, kad tai nepakenks mano mažylei  bigsmile.gif tdėl gali drąsiai tvarkyti savo gelynėlį, tik žinoma labai nepersistenk  blink.gif  nestuke.gif

Bandysiu ir aš, nes kitaip neįmanoma.
Tikiuosi mano lėlytei tai nepakenks smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sandrijja1980 @ 2010 04 11, 19:00)
pamenu kai laukiausi pirmojo kudikelio tai visa vasara praleidau kaime pas mama,mama eidavo raveti darzus,tai ir as is paskos jai,nors ji mane bardavo sako nera cia tau reikalo tupinet,bet as negalejau nusedet ir nieko nedaryt,tai atsisesdavau i vaga ir ravedavau,ir viskas gerai buvo tikrai sitas nepakenke,aisku staigiu judesiuku nedaryk.isitaisyk sau patogiai ir ravinekis 4u.gif  4u.gif  4u.gif

Dėkui, kad nuraminote 4u.gif Tupinėti tai sveikatos neužtenka ax.gif labai jau didelį pilvą turiu, visas į priekį nestuke.gif tad sugebu tik ropinėti keturiomis ax.gif o netvarka gėlyne akis bado, tai po truputį po truputį ir susitvarkysiu ax.gif nejaugi vyrą į gėlyną varysiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Laura777 @ 2010 04 11, 19:08)
Bandysiu ir aš, nes kitaip neįmanoma.
Tikiuosi mano lėlytei tai nepakenks smile.gif

Na tai pabandyk wink.gif tik labai nepersistenk mirksiukas.gif o vaikučiui tikrai nepakenks, kad būtų ramiau, kai eisi pas savo daktarę, tai pasikonsultuok su ja, pasakyk, kad vartoji tokias tabletes ir viskas mirksiukas.gif garantuoju, kad ji tikrai nesakys, kad jos kenksmingos leliukui 4u.gif nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(freza80 @ 2010 04 11, 18:47)
Dėkui, kad nuraminote  4u.gif  Tupinėti tai sveikatos neužtenka ax.gif  labai jau didelį pilvą turiu, visas į priekį  nestuke.gif  tad sugebu tik ropinėti keturiomis ax.gif o netvarka gėlyne akis bado, tai po truputį po truputį ir susitvarkysiu  ax.gif  nejaugi vyrą į gėlyną varysiu  biggrin.gif

svarbu nepervargti,o tai kiek savaiteliu jau laukiesi,jau tikriausiai greit susitiksi su savo stebukleliu. nestuke.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sandrijja1980 @ 2010 04 11, 20:53)
svarbu nepervargti,o tai kiek savaiteliu jau laukiesi,jau tikriausiai greit susitiksi su savo stebukleliu. nestuke.gif  4u.gif

Įpusėjau 28 savaitę nestuke.gif Bet visi, kas sustinka, sako - oi, jau greit gimdysi lotuliukas.gif ir sunkiai patiki, kad man savo pilvūzą dar iki liepos nešioti reikės blush2.gif

Beja, kai teko darbe pasinervinti, nubėgus iki vaistinės paprašiau, kad duotų ko nors nuo nervų nestuke.gif Tai vaistininkė man pasiūlė Nervoheel g.gif Homeopatiniai. Ilgiau vartoti neteko, nes man reikėjo skubiai tam momentui blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(freza80 @ 2010 04 12, 08:29)
Įpusėjau 28 savaitę  nestuke.gif  Bet visi, kas sustinka, sako - oi, jau greit gimdysi lotuliukas.gif  ir sunkiai patiki, kad man savo pilvūzą dar iki liepos nešioti reikės  blush2.gif

Beja, kai teko darbe pasinervinti, nubėgus iki vaistinės paprašiau, kad duotų ko nors nuo nervų  nestuke.gif  Tai vaistininkė man pasiūlė Nervoheel  g.gif  Homeopatiniai. Ilgiau vartoti neteko, nes man reikėjo skubiai tam momentui  blush2.gif

O ar padėjo skubiai, tam momentui?
Atsakyti
QUOTE(Laura777 @ 2010 04 12, 10:13)
O ar padėjo skubiai, tam momentui?

Gal suveikė daugiau psichologiškai - bet padėjo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(freza80 @ 2010 04 12, 05:29)

Beja, kai teko darbe pasinervinti, nubėgus iki vaistinės paprašiau, kad duotų ko nors nuo nervų  nestuke.gif  Tai vaistininkė man pasiūlė Nervoheel  g.gif  Homeopatiniai. Ilgiau vartoti neteko, nes man reikėjo skubiai tam momentui blush2.gif

nepykit neikaip nesuprantu tu mamų, ypač nėščių, kur nuo vienkart susinervinimo marširuoja I VAISTINĘ? tai šitaip neturime psich apsaugos? pačios, suaugusios moterys?? o nusiramint pačiai neišeina, o visi natūralūs būdai, kad ir malda saviįtaiga... kaip žinojimas ko pati esi verta, ir ką artimieji apie tave galvoja, o ne perpykęs bosas.
žodžiu, taip gaunas, kad mūsų psich nusiteikimasyra nulis? :bigsmile nieko sau, nėštumo metu save taip marintis cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzu: 12 balandžio 2010 - 11:16
QUOTE(zuzu @ 2010 04 12, 11:44)
nepykit neikaip nesuprantu tu mamų, ypač nėščių, kur nuo vienkart susinervinimo marširuoja I VAISTINĘ? tai šitaip neturime psich apsaugos? pačios, suaugusios moterys?? o nusiramint pačiai neišeina, o visi natūralūs būdai, kad ir malda saviįtaiga... psich nusiteikimas? :bigsmile  nieko sau, nėštumo metu save taip marintis  cool.gif

Na ne visoms padeda saviįtaiga ar kitos priemonės.
Gyvenime būna visokių siuatcijų kai prisireikia ir vaistų, kaip beje, ir kiekvienos nėštumas yra skirtingas.
Aš tikrai nesuprantu tokio pareiškimo ir smerkimo. schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laura777: 12 balandžio 2010 - 10:52
QUOTE(zuzu @ 2010 04 12, 10:44)
nepykit neikaip nesuprantu tu mamų, ypač nėščių, kur nuo vienkart susinervinimo marširuoja I VAISTINĘ? tai šitaip neturime psich apsaugos? pačios, suaugusios moterys?? o nusiramint pačiai neišeina, o visi natūralūs būdai, kad ir malda saviįtaiga... psich nusiteikimas? :bigsmile  nieko sau, nėštumo metu save taip marintis  cool.gif

tu nesupranti,o as kuo puikiausiai suprantu,ir isgerti kazka is zoleliu nekenksminga tai nera blogai,jeigu stresas,ar del kazko susinervinus gali pakenkti dar labiau net ir viena karta susinervinus.
beje visada po ranka tureti nera blogai juk tu nezinai kiek kartu tau teks nervintis visame nestume.ir niekada nesakyk niekada biggrin.gif as niekada nebuvau jautri,asara is manes retai kada isbyredavo,bet nestumo metu budavo tokiu momentu kad net bloga pasidarydavo,tiekj susijaudinus,net rankos tirpt pradedavo,tada tik vienintelis budas isgert ka nors raminancio,taigi kaip jau rasiau anksciau suciulpdavau pora tabletikiu sedatif pc ir po kurio laikucio pageredavo.taigi tokiais atvejais man net gyditoja leido juos vartoti,juk tai homeopatija,tai naturalios zoleles,jokia chemija,joks saves marinimas. rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(Laura777 @ 2010 04 12, 10:51)
Gyvenime būna visokių siuatcijų kai prisireikia ir vaistų, kaip beje, ir kiekvienos nėštumas yra skirtingas.
Aš tikrai nesuprantu tokio pareiškimo ir smerkimo. schmoll.gif

zinot as taippat sito nesuprantu,todel nekreipkit demesio mamytes drinks_cheers.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif nestuke.gif
Papildyta:
QUOTE(freza80 @ 2010 04 12, 07:29)
Įpusėjau 28 savaitę  nestuke.gif  Bet visi, kas sustinka, sako - oi, jau greit gimdysi lotuliukas.gif  ir sunkiai patiki, kad man savo pilvūzą dar iki liepos nešioti reikės  blush2.gif

Beja, kai teko darbe pasinervinti, nubėgus iki vaistinės paprašiau, kad duotų ko nors nuo nervų  nestuke.gif  Tai vaistininkė man pasiūlė Nervoheel  g.gif  Homeopatiniai. Ilgiau vartoti neteko, nes man reikėjo skubiai tam momentui  blush2.gif

oi jau nebeuzilgo pasimatysi su savo kleckiuku nestuke.gif .tas laikas bega nepastebimai tai net nepajusi 4u.gif ziurek kol nusiravesi savo gelytes,kol susitvarkysi jau ir gimdyt reiks vaziuot biggrin.gif thumbup.gif clap.gif taigi sekmes tau mamytuke,ir ziurek nepervark vacation1.gif
Atsakyti
QUOTE(Laura777 @ 2010 04 12, 08:51)
Aš tikrai nesuprantu tokio pareiškimo ir smerkimo. :mmm

smerkimo? tai reik paplot? jūs nesuprantat. jei moterį KAMUOJA BAISUS PASTOVUS STRESAS,su kuriuo neina susitvarkyt natūr būdais...valio, einam į vaistines...bet perskaičius postą, susidarė įspūdis, kad sunervino bosas, einu db, vat db tuoj, pirkt. ir juk autorė pasakė pati: TAM KARTUI doh.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzu: 12 balandžio 2010 - 11:41
QUOTE(zuzu @ 2010 04 12, 12:40)
smerkimo? tai reik paplot? jūs nesuprantat. jei moterį KAMUOJA BAISUS PASTOVUS STRESAS,su kuriuo neina susitvarkyt natūr būdais...valio, einam į vaistines...bet perskaičius postą, susidarė įspūdis, kad sunervino bosas, einu db, vat db tuoj, pirkt. ir juk autorė pasakė pati: TAM KARTUI doh.gif  doh.gif

Na, kaip ir sakiau kiekvienai yra kitaip.
Mano istorija kur kas sudėtingesnė. Man nepadėjo nei pozityvių knygų skaitymas, nei įsiteikimas, kad viskas tuoj praeis,nei... oi net nežinau kiek visko išbandyta.
Taigi buvo likę tik vaistai. O dabar jaučiu, kad po truputį grįžta visa tai. Žinoma, kad negeriam jokių raminančių stiprių ar pan. Bet viena kita valerijono tabletė nemanau, kad pakenktų. Man atrodo, kad ir vaikeliui žymiai geriau, kai mama rami. 4u.gif
Atsakyti