QUOTE(zuzu @ 2010 04 12, 11:44)
nepykit neikaip nesuprantu tu mamų, ypač nėščių, kur nuo vienkart susinervinimo marširuoja I VAISTINĘ? tai šitaip neturime psich apsaugos? pačios, suaugusios moterys?? o nusiramint pačiai neišeina, o visi natūralūs būdai, kad ir malda saviįtaiga... kaip žinojimas ko pati esi verta, ir ką artimieji apie tave galvoja, o ne perpykęs bosas.
žodžiu, taip gaunas, kad mūsų psich nusiteikimasyra nulis? :bigsmile nieko sau, nėštumo metu save taip marintis
žodžiu, taip gaunas, kad mūsų psich nusiteikimasyra nulis? :bigsmile nieko sau, nėštumo metu save taip marintis

Darbe aš esu šaltų nervų, bet tai buvo TA diena, kai man prireikė tabletės

Šiaip esu prieš vaistus, ypač tokius plačiai naudojamus kaip parecetamolis ir pan. Ir visada linkusi pakentėti nei griebtis tabletės.
Beja, moksliškai įrodyta, kad nuolatinis, kad ir menkas stresas labiau kenkia besivystančiam kūdikiui nei staigus, stiprus išgyvenimas.
O nuo valerjono su melisa dar nė vienas, mano žiniomis, kojų nepakratė

Papildyta:
QUOTE(zuzu @ 2010 04 12, 12:40)
smerkimo? tai reik paplot? jūs nesuprantat. jei moterį KAMUOJA BAISUS PASTOVUS STRESAS,su kuriuo neina susitvarkyt natūr būdais...valio, einam į vaistines...bet perskaičius postą, susidarė įspūdis, kad sunervino bosas, einu db, vat db tuoj, pirkt. ir juk autorė pasakė pati: TAM KARTUI

Klaidingas įspūdis susidarė, drįsčiau pasakyti

Beja, priminsiu, kad kalba eina apie vieną tabletę homeopatinių vaistų nuo pervargimo ir nervinio sutrikimo, o ne apie kokį relanium ar xanax

Visi kartoja, kad nėštumas - ne liga, o man dabar imti bijoti valerjono arbatos?