Įkraunama...
Įkraunama...

Kas labiausiai kenkia nėštumo metu 2

QUOTE(SimonaV @ 2010 04 12, 14:14)
kadangi cukraus pradejau maziau vartoti,tai deduosi i arbata medaus,nera jokios elergijos man nuo nieko,jau 24sav.niestumas,na gyvunu nelaikom namie isvis,bet manau,jei moterys labai ciaudi gal ta suneli dazniau maudyti reikia,kad nesmirdetu.Na kai neturiu,nelabai nusimanau

Jei kalbant apie medų, tai ne Jums jis alergiją gali sukelti, o vaikučiui įsčiose. O dažniau maudant gyvūną nuo alergijos neapsisaugosi.

i 
Merginos, nepadarykit šaršalo temoje!
Atsakyti
QUOTE(freza80 @ 2010 04 16, 14:47)
Man kartais susidaro įspūdis, kad pamokslaujantys žmonės tiesiog nieko neveikia  g.gif  Sėdint namie prie televizoriaus ir žiūrint muilo operą ar verdant sriubą tikrai nėra reikalo susinervinti  lotuliukas.gif  Ir laiko dirbti su savimi - marios  rolleyes.gif

Beja,  nestuke.gif  yra ne isteriškos, o jautrios  4u.gif
Ir kartais jau geriau viena tabletė žolelių nei kelios valandos streso hormonų lialiukui ax.gif

Beja, galit pulti toliau - vakar sugriešijau ir sučiulpiau Frutin tabletę nuo rėmens blush2.gif  Nes mieste vaikščiodama po ranka neturėjau puslitrio pieno  ax.gif O kenkėti toliau nebesinorėjo ax.gif

Pritariu! Pamokslautojai, kurie tesugeba smerkt kitus, dazniausi yra pikti ir nelaimingi zmones smile.gif nereik demesio i tokius "sventuolius" nieko blogo nedarancius, man juokinga. lotuliukas.gif kai reikia, tai ir nuo remens tablete galima suciulpt, ir nuo skausmo isgert puse paracetamolio. Paziureciau jei ta poniute migrena turetu, ka ji tada kukuotu, kai nuo galvos skausmo is proto iseit galima, beja, vaikas visa ta jaucia ir irgi kencia, etc ka cia besneketi biggrin.gif
Atsakyti
Ar tiesa, kad mėtų arbata stabdo pieno gaminimasi krūtyse? g.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(pugaliuks @ 2010 04 20, 16:52)
Ar tiesa, kad mėtų arbata stabdo pieno gaminimasi krūtyse?  g.gif  blink.gif

girdejau kad taip,tai visada vengdavau maitinant,gal kartelis kartas kitas ir nepakenks,tikrai nesustabdys is karto pienuko gaminimasi.siaip ja rekomenduoja gerti norint nutraukt maitinima,kad sumazintu pienuka. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sandrijja1980 @ 2010 04 20, 20:18)
girdejau kad taip,tai visada vengdavau maitinant,gal kartelis kartas kitas ir nepakenks,tikrai nesustabdys is karto pienuko gaminimasi.siaip ja rekomenduoja gerti norint nutraukt maitinima,kad sumazintu pienuka. 4u.gif

ačiū 4u.gif nestuke.gif tai tada reiks prisisaugoti labiau žalios arbatėlės, nes šiaip labai ją mėgstu ir dažnai geriu doh.gif
o kažin ar čia man koks sutapimas ar iš tikrųjų dėl to kaltas nėštumas, kad kai pastojau tai pastebėjau, kad atsirado labai daug apgamų blink.gif nežinau nuo ko..bet jų visur jau pastebiu, ant viso kūno. Net ant žando toks juodas juodas apgamiukas išdygo unsure.gif gal čia kas nors negerai yra ? O mano vyras sako, kad taip yra nuo kompiuterio. Na iš tiesų, kai pastojau prie kompo sėdžiu kiekvieną dieną ir vos ne visą dieną doh.gif gal tikrai čia dėl kokių bangų man taip kūnas sureagavo g.gif
Atsakyti
man iskilo vienas klausimelis, man 18 savaiciu bet dar nepajutau judesiuku, ir kazkodel pergyvenu, gal jie ir buvo tik as ju nesupratau? g.gif kaada mazdaug jus pirma karta pajutot savo maziuka? ir koks tas jausmas buvo? man kartais gal tik pasivaidena kad ten tvinski kazkas, bet tai labiau kaip skausmas toks buna. nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(pugaliuks @ 2010 04 20, 21:23)
ačiū  4u.gif  nestuke.gif tai tada reiks prisisaugoti labiau žalios arbatėlės, nes šiaip labai ją mėgstu ir dažnai geriu doh.gif
o kažin ar čia man koks sutapimas ar iš tikrųjų dėl to kaltas nėštumas, kad kai pastojau tai pastebėjau, kad atsirado labai daug apgamų  blink.gif 

Paauglystes ir nestumo metu apgamai suaktyveja. Gali daugeti ju, gali jie keistis. Man vienas pasikeite, norejau salint, bet gydytoja patare palaukt kol susilauksiu. Dabar jau reikes apie tai pagalvot.
Papildyta:
QUOTE(loretukas1987 @ 2010 04 21, 12:43)
man iskilo vienas klausimelis, man 18 savaiciu bet dar nepajutau judesiuku, ir kazkodel pergyvenu, gal jie ir buvo tik as ju nesupratau?  g.gif  kaada mazdaug jus pirma karta pajutot savo maziuka? ir koks tas jausmas buvo? man kartais gal tik pasivaidena kad ten tvinski kazkas, bet tai labiau kaip skausmas toks buna. nestuke.gif

Juk knygose rasoma, kad apytikriai iki 22 savaites turi pajusti. Kam pergyveni? O jei buvo ir nesupratai, tai suprasi veliau, nes jie stipres smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pugaliuks @ 2010 04 20, 21:23)
o kažin ar čia man koks sutapimas ar iš tikrųjų dėl to kaltas nėštumas, kad kai pastojau tai pastebėjau, kad atsirado labai daug apgamų  blink.gif

man nedaug, bet atsirado keli, dėl kurių buvimo/nebuvimo anksčiau iš pradžių abejojau. bet įsitikinau, kad nauji ištyrinėjus kelias nuotraukas smile.gif keli padidėjo
QUOTE(loretukas1987 @ 2010 04 21, 12:43)
man iskilo vienas klausimelis, man 18 savaiciu bet dar nepajutau judesiuku, ir kazkodel pergyvenu, gal jie ir buvo tik as ju nesupratau?  g.gif  kaada mazdaug jus pirma karta pajutot savo maziuka? ir koks tas jausmas buvo? man kartais gal tik pasivaidena kad ten tvinski kazkas, bet tai labiau kaip skausmas toks buna. nestuke.gif

Pirmuosius judesius, tiksliau pirmąjį judesį, pajutau kai buvo 14 sav. ir 6 dienos ax.gif Visiškai "nevadovėlišku" laiku, ypač, kad tai pirmas nėštumas. Mano akušerė sugebėjo tik pakomentuot, kad "tai žarnos, ir jau buvo čia tokia ne viena, kuri žarnų judesių neskiria nuo vaiko" doh.gif Draugė (irgi pirmas nėštumas) pajuto 24 savaitę, todėl sakyčiau, kad tai labai individualu ir nėr ko pergyvent. Tuo labiau, kad tau dar ir iki "vadovėlinio" termino yra gražaus laiko smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo oge: 21 balandžio 2010 - 12:38
QUOTE(loretukas1987 @ 2010 04 21, 11:43)

su pirmu vaikeliu kai laukiausi,ir judesiukus pajutau ir pilvas pradejo augti tik nuo 20 savaiciu,o dabar laukdamasi antro tuos tikruosius judesiukus pajutau 18 savaiciu nors pilvas jau senai didokas pas manes.nepergyvenk.pirmo mazylio judesiukus pajusi gal 20-24 savaite,ir tikrai atskirsi nuo zarnu gurguliavimo,ar pan.man dazniausiai vakarais kai atsigulu i lovyte tai jauciu kaip sueina i viena desini sona,toks sukietejimas buna,gal net skausmingas pasakyciau,o paskui atleidzia,ir po to pradeda stuksent,lyg is kiausinio kokio tuk tuk,vienoje vietoje,kitoje.ir kas dien tie judesiukai stipreja,kaip siandien net su vyru dziaugemes,is vieno soniuko suplauke i kita,ir tokia kaip bangike mano pilve,oi kaip faina.
taigi pamatysi dar savaitele kita ir galesi dziaugtis savo angeliuko plazdenimais.jausmas neapsakomas.kantrybes 4u.gif 4u.gif 4u.gif nestuke.gif
Atsakyti
Apie judesiukus tema čia http://www.supermama...howtopic=570494
Atsakyti
QUOTE(sandrijja1980 @ 2010 04 21, 17:09)
su pirmu vaikeliu kai laukiausi,ir judesiukus pajutau ir pilvas pradejo augti tik nuo 20 savaiciu,o dabar laukdamasi antro tuos tikruosius judesiukus pajutau 18 savaiciu nors pilvas jau senai didokas pas manes.nepergyvenk.pirmo mazylio judesiukus pajusi gal 20-24 savaite,ir tikrai atskirsi nuo zarnu gurguliavimo,ar pan.man dazniausiai vakarais kai atsigulu i lovyte tai jauciu kaip sueina i viena desini sona,toks sukietejimas buna,gal net skausmingas pasakyciau,o paskui atleidzia,ir po to pradeda stuksent,lyg is kiausinio kokio tuk tuk,vienoje vietoje,kitoje.ir kas dien tie judesiukai stipreja,kaip siandien net su vyru dziaugemes,is vieno soniuko suplauke i kita,ir tokia kaip bangike mano pilve,oi kaip faina.
taigi pamatysi dar savaitele kita ir galesi dziaugtis savo angeliuko plazdenimais.jausmas neapsakomas.kantrybes 4u.gif  4u.gif  4u.gif  nestuke.gif

truputi pergyvenu nes gan daznai skauda galva ir be paracetamolio neapsieinu visai ( gerai kad padeda) tai galvoju gal tie vaistai cia kazkokia itaka duoda. na tas daznumas savaitej karta tai tikrai. sakiau gyditojai del galvos skausmu bet taip nieko ir nepasako. del to ir jaudinuos nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(loretukas1987 @ 2010 04 21, 20:27)
truputi pergyvenu nes gan daznai skauda galva ir be paracetamolio neapsieinu visai ( gerai kad padeda) tai galvoju gal tie vaistai cia kazkokia itaka duoda. na tas daznumas savaitej karta tai tikrai. sakiau gyditojai del galvos skausmu bet taip nieko ir nepasako. del to ir jaudinuos  nestuke.gif

loretukas nepergyvenk ,jeigu skauda galva ir negali ištverti paracetamolis tikrai vaikeliui nepakenks. Pati su antru vaikeliu kankinausi dėl galvos skausmo,geriau paracetamolį,bet jis deja nelabai man padedavo,bet mano mano ginekologe ir akušerė ligoninėje pasakė tikrai galit išgerti paracetomolio,ir karvololio galima po 15 lašiuku išgerti. O tavo spaudimas ne žemas? Gal todėl ir galva skauda?
Atsakyti