Įkraunama...
Įkraunama...

Kas labiausiai kenkia nėštumo metu 2

geriu FRUTIN smile.gif
Atsakyti
o kaip yra su apsilankymu pas gyditoja? seip einu kas menesi? o nuo kelinto menesio reikia lankytis dazniau???
turiu tokia problemele, esu uzsieni pas drauga ir bandau cia susitvarkyti viska kad galeciau lankytis pas gyditoja, bet niekas cia greit nevyksta, seip tureciau pas gyditoja eiti geguzes 27 bet nemanau kad iseis man gryzti i lt. tai nzn iki kada dar galiu tempti laika ir kada jau butinai turiu eit pas gyditoja. seip savijauta gera nesikundziu na aisq smulkmeneliu visokiu buna, bet palyginus nera taip blogai. nenoriu pakenkti maziukui nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(loretukas1987 @ 2010 05 23, 00:04)
o kaip yra su apsilankymu pas gyditoja? seip einu kas menesi? o nuo kelinto menesio reikia lankytis dazniau???
turiu tokia problemele, esu uzsieni pas drauga ir bandau cia susitvarkyti viska kad galeciau lankytis pas gyditoja, bet niekas cia greit nevyksta, seip tureciau pas gyditoja eiti geguzes 27 bet nemanau kad iseis man gryzti i lt. tai nzn iki kada dar galiu tempti laika ir kada jau butinai turiu eit pas gyditoja. seip savijauta gera nesikundziu na aisq smulkmeneliu visokiu buna, bet palyginus nera taip blogai. nenoriu pakenkti maziukui nestuke.gif

Zinau kaip buna uzsienyje, nes ir as susiduriau su tuo. Cia jie niekur neskuba. Dziaugiuosi, kad man viskas gerai, priesingu atveju doh.gif i viska yra ziurima labai saltai. Pirmas vizitas turetu buti kuo anksciau, nors manes nieks be 12 sav. neprieme.
Atsakyti
QUOTE(loretukas1987 @ 2010 05 22, 21:04)

nuo salies priklauso,UK tik paskutiny menesi reikia lankytis kas 2 sav. o seip jei gera savijauta-dziaukis nestuke.gif
Atsakyti
na man jau 23 savaites labai noriu isbuti kuo daugiau, bet va 28 savaite reikia ta gama globulina susileisti tai jai cia niekas manes nepriziures reikes vaziuoti i lt, tik noriu zinoti ar tas menuo su trupuciu per kuri nebusiu nuejus pas gyditojus nieko nepakenks man. gal kokius kraujo tyrimus privalu pasidaryti?
Atsakyti
QUOTE(loretukas1987 @ 2010 05 23, 11:57)
na man jau 23 savaites labai noriu isbuti kuo daugiau, bet va 28 savaite reikia ta gama globulina susileisti tai jai cia niekas manes nepriziures reikes vaziuoti i lt, tik noriu zinoti ar tas menuo su trupuciu per kuri nebusiu nuejus pas gyditojus nieko nepakenks man. gal kokius kraujo tyrimus privalu pasidaryti?

kodel cia niekas nepriziures?ir kur cia?
nestukiu pokalbiuose yra tema 'uzsienietes nestukes' ir as nescia yra tema 'nestukes UK' kur nemazai informacijos pateikta.
jei nesi uzsiregistravus pas gydytoja,tai paskubek ir gausi visa nestuke.gif reikalinga prieziura 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(js. @ 2010 05 23, 17:35)
kodel cia niekas nepriziures?ir kur cia?
nestukiu pokalbiuose yra tema 'uzsienietes nestukes' ir as nescia yra tema 'nestukes UK' kur nemazai informacijos pateikta.
jei nesi uzsiregistravus pas gydytoja,tai paskubek ir gausi visa  nestuke.gif reikalinga prieziura  4u.gif

as norvegijoj ir cia bande padeti patys norvegai gauti specialu ID bet jo negavau ir pas gyditoja niekas manes nepriima, na nebent extra atvejis butu tada galeciau tiesiai i ligonine vaziuoti, domejaus viskuo ir forumu daug skaiciau bet ne viskas taip kaip daugelis sneka. na bet nebera cia jau ka galvoti greit vaziuosiu i lt ir tada ten lauksiu savo maziuko nestuke.gif
Atsakyti
man pries keleta dieneliu suskaudo danti,bet taip sueme ,kad maniau nusizudysiu is skausmo doh.gif .lekiau pas dantista,nieko per daug daryti negali,nes dantukas sveikas atrodo,netaisytas,o nuotraukos daryti negalima.tai israse antibiotiku-penicilino,pries tai paskambines mano gydytojai ar saugu man juos vartoti,sake saugu.man jau daugiau nei 7men.bet vistiek skaudancia sirdim juos geriu,jau skausmas apstojo,tai nepabaigsiu to 5d kurso.tokiuos savo lelytei nedaug zalos padariau g.gif
Atsakyti
QUOTE(AXTA @ 2010 05 25, 14:39)
man pries keleta dieneliu suskaudo danti,bet taip sueme ,kad maniau nusizudysiu is skausmo doh.gif .lekiau pas dantista,nieko per daug daryti negali,nes dantukas sveikas atrodo,netaisytas,o nuotraukos daryti negalima.tai israse antibiotiku-penicilino,pries tai paskambines mano gydytojai ar saugu man juos vartoti,sake saugu.man jau daugiau nei 7men.bet vistiek skaudancia sirdim juos geriu,jau skausmas apstojo,tai nepabaigsiu to 5d kurso.tokiuos savo lelytei nedaug zalos padariau g.gif

as irgi geriau antibijotikus nestumo metu, gydytojai zino ka skirti, nes manau infekcija ar uzdegimas gali labiau pakenkt!
Atsakyti
QUOTE(AXTA @ 2010 05 25, 13:39)

kiek zinau penicilino grupes antibiotikai,tai vieninteliai kurie nekenkia.todel ramiai sugerk kurseli.o skausmas gali pakenkt dar labiau,netgi sukelt prieslaikini gimdyma.man su pirmu vaikeliu astuntame menesyje buvo uzejes danties skausmas,tai gyd liepe kuo stipresnius vaistus nuo skausmo suleist ir istrauke dantuka.ir viskas gerai,nepakenke tikrai.
Atsakyti
QUOTE(AXTA @ 2010 05 25, 13:39)

Aš tai patarčiau susisiekti su gydytoju ir paklausti ar tikrai nereikia viso 5 d. kurso baigti. Antibiotikai toks vaistas - jų negalima baigti gerti tik išnykus ligos simptomams. Nutraukus vartojimą anksčiau laiko liga gali atsinaujinti. Aš vieną kartą buvau tokių problemų prisidarius - apsirgau angina, tris dienas pagėriau antibiotikus, pagerėjo ir nebegėriau, o po savaitės viskas vėl iš naujo tik dar blogiau, vat tada ir gavau velnių nuo gydytojo, kad per anksti baigiau gerti vaistus. Tavo atveju būtų idealu pasitarti su gydytoju, gal kartais ir tiek kiek išgerei užtektų, o gal reikia baigti visą kursą g.gif
Atsakyti
aciu visoms uz patarimus ir nuomones 4u.gif .gal ir negerai padariau ,kad neisgeriau viso kurso antibiotiku,bet jau nutiko labai tikiuos kad nebeatsinaujins..o kolkas skausmas praejo...
Atsakyti