Įkraunama...
Įkraunama...

Auklės UK

sveikos mamyte,as biski ne i tema ,bet nzn kur rasyti,gal galit man patarti kur kreiptis jei as neturiu kur gyventi ir turiu maziuka savo 3metuku suneli gyvenu be vyro.angliskai nelabai ten jau ir sneku ir nezinau ka man daryti.beja man sustabde visas vaiko pasalpas,neturiu darbo.na zodziu ne kas man dabar.gal turit koki numeriuka ar zinot kur man kreiptis londone.aciu is anksto.
Atsakyti
turiu klausima.....
ar kas nors paprastai ar registruotai auklei mokejo depozita? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Jojoskia @ 2010 10 03, 00:05)
turiu klausima.....
ar kas nors paprastai ar registruotai auklei mokejo depozita? rolleyes.gif

Paskaityk pries tai psl viena,ten viena mamyte rase,kad mokejo registruotai auklei mirksiukas.gif Nors as net neisivaizduoju,o tada kokio didumo tas depozitas turi buti g.gif
Atsakyti
Stai kokios kainos profesonaliu aukliu
taigi jei randat aukle su patirtimi, kuri dirba uz 200svaru tai manau labai pigu

NET Nanny Salary - Pay guide 2010*
Location (40-50 hours per week) Daily

(live out) P/W Live in P/W Hourly (P/T only)
Greater London £340 - £500 £310 - £450 £10 - £15
Home Counties £280 - £360 £260 - £340 £8 - £12
South East £270 - £350 £240 - £320 £7 - £12
South West £250 - £330 £230 - £310 £6.50 - £10.00
Other UK areas £230 - £310 £220 - £300 £5.50 - £9.00

Location (50-60 hours per week) Daily

(live out) P/W Live in P/W
Greater London £450 - £600 £390 - £580
Home Counties £320 - £420 £280 - £380
South East £290 - £390 £260 - £350
South West £280 - £380 £250 - £330
Other UK areas £250 - £350 £240 - £320
Atsakyti
Sveikos mamytes 4u.gif norejau Jusu pasiteirauti-kiek reikia moketi auklei,jei ji ateina pas mus?nuo 8 ryto iki 5 val.Ir kaip cia dabar su tuom maisteliu,ar pati aukle kazka padaro,ar paliekate ji pacios is vakaro padare? g.gif g.gif gal nelaba aiskiai issakiau ko noriu,bet tikiuosiu,kad Jus suprasit blush2.gif dekui uz atsakyma is karto blush2.gif ir tiesa,o kaip tada su aukles maitinimu,juk ji irgi valgys visa diena g.gif kazkaip pasimeciau visiskai... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(viva 31 @ 2011 01 26, 15:00)
Sveikos mamytes 4u.gif norejau Jusu pasiteirauti-kiek reikia moketi auklei,jei ji ateina pas mus?nuo 8 ryto iki 5 val.Ir kaip cia dabar su tuom maisteliu,ar pati aukle kazka padaro,ar paliekate ji pacios is vakaro padare? g.gif  g.gif gal nelaba aiskiai issakiau ko noriu,bet tikiuosiu,kad Jus suprasit blush2.gif dekui uz atsakyma is karto blush2.gif ir tiesa,o kaip tada su aukles maitinimu,juk ji irgi valgys visa diena g.gif kazkaip pasimeciau visiskai... 4u.gif

Kiek esu is savo patirties girdejusi, tai del maisto ivairiai - jei daugiau mokat,gali kazka ir aukle pagaminti,bet jei mokesite 3-4sv,tai abejoju,ar apsiims dar prie puodu aukle stoveti,nes mano drauge kai priziurejo vaikus,tai buvo viskas pagaminta - pusryciai,pietus,uzkandziai,reikdavo tik pasildyti ax.gif Aisku aukle taip pat valgo,na bent jau kiek as zinau atveju blink.gif Nejaugi is namu dar temps savo valgius,nebent jus bijote,kad labai apvalgys biggrin.gif
O del mokejimo, tai ta drauge,kuri pati valge ir viskas buvo pagaminta, gaudavo apie 4sv uz val, o dabar dar viena priziuri ir pagamina vaikams ir sau pietus,tai gauna nuo 9val iki 5-6val vakaro 40sv ax.gif Bet buna tevai grista 4val,o moka tuos pacius 40sv ax.gif Nzn ar suprantamai parasiau mirksiukas.gif
Atsakyti

! 
Skelbimam yra Skelbimų lentos.
Atsakyti
sveikutes 4u.gif

as taip pat dirbau aukle, maziuke priziureti vaziuodavau i namus pas seima, gamindavau maziukei atskirai valgyti kas priklause is mamos pailktu produktu,visada pasitardavom ka gaminti smile.gif sau maista as atsinesdavau,kazkaip nepatogu valgyti is zmogaus man buvo g.gif
dirbdavau ilgas valandas, ir gaudavau 40sv. bet jei paleisdavo kada trumpiau,kita karta gal uztrukdavo,tai issilygindavom smile.gif as manau uz diena minimum 40sv auklei 4u.gif mastau gal vel grizti padirbti aukle g.gif
Atsakyti
galima,kad dali childminder apmoketu tax creditai,jei atitinkam visur reikalavimus
Neapsimoka paprastos samdyt mano nuomone
Mano childminder ima 4.5 i val,visur panasiai
Kazkada ziurejaus lt aukle,bet kai pasake,kad neregistruota ima 4 svarus i val,35 i diena g.gif visi norai man atkrito
Atsakyti

! 
Skelbimai draudžiami. Jiems skirtos skelbimų temos.
Atsakyti
QUOTE(mozaika** @ 2011 02 03, 16:30)
sveikutes 4u.gif

as taip pat dirbau aukle, maziuke priziureti vaziuodavau i namus pas seima, gamindavau maziukei atskirai valgyti kas priklause is mamos pailktu produktu,visada pasitardavom ka gaminti smile.gif sau maista as atsinesdavau,kazkaip nepatogu valgyti is zmogaus man buvo g.gif
dirbdavau ilgas valandas, ir gaudavau 40sv. bet jei paleisdavo kada trumpiau,kita karta gal uztrukdavo,tai issilygindavom smile.gif as manau uz diena minimum 40sv auklei 4u.gif mastau gal vel grizti padirbti aukle g.gif

o tokiu atveju jus idarbina oficialiai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo @milla@: 10 kovo 2011 - 13:52
@mila@, ne manes nedarbino oficialiai, na man to ir nereikejo 4u.gif
Atsakyti