Įkraunama...
Įkraunama...

Auklės UK

QUOTE(rozeslasiukas @ 2010 09 10, 17:46)
Noriu paklausti, gal kuri zinot, ar valstybe bent siek tiek kompensuoja uz aukles ar nursery paslaugas, jei vienas is tevu dirba, o kitas studijuoja  g.gif
Vyras dirba visus metus, o as dabar ruosiuos pradet mokytis ir siek tiek dirbti, nu kiek bus imanoma susiderinti mokslu ir darbo grafika.. Dabar kol dirbau tai mazaji priziurejo artimi zmones, bet daugiau nebenoriu, nes noriu mazaji i nursery uzrasyt..Su vyru svarstom galimybes, kas geriau ir aisku kiek tai gali mums kainuoti  g.gif

sveika,
del studiju nezinau, nes nesusiduriau, bet dirbti reikia abiem, bent 16 val. per sav., tada tax creditai kompensuoja, o kiek, tai cia jau individualiai, priklauso nuo pajamu.
Atsakyti
QUOTE(rozeslasiukas @ 2010 09 10, 17:46)
Noriu paklausti, gal kuri zinot, ar valstybe bent siek tiek kompensuoja uz aukles ar nursery paslaugas, jei vienas is tevu dirba, o kitas studijuoja  g.gif
Vyras dirba visus metus, o as dabar ruosiuos pradet mokytis ir siek tiek dirbti, nu kiek bus imanoma susiderinti mokslu ir darbo grafika.. Dabar kol dirbau tai mazaji priziurejo artimi zmones, bet daugiau nebenoriu, nes noriu mazaji i nursery uzrasyt..Su vyru svarstom galimybes, kas geriau ir aisku kiek tai gali mums kainuoti  g.gif

ziurint kur mokais,darzelio kompensavimas priklauso nuo koledzo finansu individualiai,man pvz pernai koledzas denge 95% darzelio,siemet universitete tesiu tai cia jau student finance uk tvarko,jie dengia ne daugiau kaip 85% ,priklauso nuo seimos pajamu ir t.t.
Atsakyti
O kiek mokama auklei uz vaiko prieziura nakti?
Atsakyti
QUOTE(Lirina @ 2010 09 10, 17:27)
sveika,
del studiju nezinau, nes nesusiduriau, bet dirbti reikia abiem, bent 16 val. per sav., tada tax creditai kompensuoja, o kiek, tai cia jau individualiai, priklauso nuo pajamu.

Nu as dabar dirbu pilnu tempu smile.gif o nuo sausio menesio nzn kiek dirbsiu as, nes priklausys nuo studiju ir nuo to ar rasim vieta nursery..

QUOTE(trylika @ 2010 09 10, 17:35)
ziurint kur mokais,darzelio kompensavimas priklauso nuo koledzo finansu individualiai,man pvz pernai koledzas denge 95% darzelio,siemet universitete tesiu tai cia jau student finance uk tvarko,jie dengia ne daugiau kaip 85%  ,priklauso nuo seimos pajamu ir t.t.

O kaip zinoti ar koledzas kompensuoja ar neaa?Ar reikia jiems kokius nors prasymus rasyti ar siaip kur nors kitur kreiptis?? g.gif

Lb aciu visoms uz pagalba 4u.gif
Atsakyti
labukas.
Noreciau jusu patarimo..
pries savaite suradau savo maziliui aukle man ji patiko aisku pasirasem kontrakta sumokejau jai depozita ir aisku 2sav.i prieki na zodziu kaip ir visur.
Bet del nenumatytu aplinkybiu nebenoriu jai vesti savo mazylio ir jau po savaites jai apie tai pranesiau o ji sako kad ji negrazins aisku man pinigeliu ir kad as negaliu nutraukti kontrakto tik po vienos savaites blink.gif tada busiu priversta vesti savo vaika dar +savaite ir tik tada nutraukti kontrakta g.gif
bet kontrakte parasyta:

(as galiu nutraukti kontrakta 2savaciu begyje o po to as jai turesiu duoti 1men.laiko kad ji susirastu kita vaika g.gif )
apie depozita visai nera parasyta kontrakte ji zodziu tik pasake kad jis yra grazinamas o dabar sako kad ji negales taip greit jo grazinti g.gif
Nezinau kaip man dabar pasielgti ar vesti mano mazyli jai ir kaip ten su tomis 2 savaitemis ??
ji sako kad as negaliu spresti per viena savaite ar mano vaikui pas ja patinka doh.gif
bet jei sia savaite nenutrauksiu kontrakto tada turesiu jai duoti dar menesi laiko blink.gif
Atsakyti
QUOTE(laurencija100 @ 2010 09 11, 22:57)
labukas.
Noreciau jusu patarimo..
pries savaite suradau savo maziliui aukle man ji patiko aisku pasirasem kontrakta sumokejau jai depozita ir aisku 2sav.i prieki na zodziu kaip ir visur.
Bet del nenumatytu aplinkybiu nebenoriu jai vesti savo mazylio ir jau po savaites jai apie tai pranesiau o ji sako kad ji negrazins aisku man pinigeliu ir kad as negaliu nutraukti kontrakto tik po vienos savaites blink.gif tada busiu priversta vesti savo vaika dar +savaite ir tik tada nutraukti kontrakta g.gif
bet kontrakte parasyta:

(as galiu nutraukti kontrakta 2savaciu begyje o po to as jai turesiu duoti 1men.laiko kad ji susirastu kita vaika g.gif )
apie depozita visai nera parasyta kontrakte ji zodziu tik pasake kad jis yra grazinamas o dabar sako kad ji negales taip greit jo grazinti g.gif
Nezinau kaip man dabar pasielgti ar vesti mano mazyli jai ir kaip ten su tomis 2 savaitemis ??
ji sako kad as negaliu spresti per viena savaite ar mano vaikui pas ja patinka doh.gif
bet jei sia savaite nenutrauksiu kontrakto tada turesiu  jai duoti dar menesi laiko blink.gif

Cia pas lietuve vedi?dar negirdejau kad aukles imtu depozita va cia tai naujove,net gi kai darbiniesi juk kaip tik tu 2sav depozita palieko kompanijoj o ne ismoka 2sav i prieki.Kaip bebutu gal nuvesk dar sia savaite ir pasakyk jai ate ir nesuk sau galvos tu ja iskart perspejai juk netraumuosi savo vaiko g.gif
Atsakyti
QUOTE(laurencija100 @ 2010 09 12, 00:57)
labukas.
Noreciau jusu patarimo..
bet kontrakte parasyta:

bet jei sia savaite nenutrauksiu kontrakto tada turesiu  jai duoti dar menesi laiko blink.gif

nu jei kalba eina apie tai jog vaikui nepatinka,ar jum kazkas nepatiko-nebevesciau daugiau ir tiek
Atsakyti
Nu jo vaikas kai nuvedu net duris draso kad nepalikciau o ji man sako kad taip is pradziu visi vaikai kol pripranta na dabar jau antra savaite bet nieko gerin neina g.gif
Aukle registruota ji yra Ceke ir iskart paprase depozito g.gif tai mes aisku ir nesigincijom ka gi as zinau pirma karta vedem g.gif gal sakau cia taip tos aukles dirba blink.gif
Atsakyti
QUOTE(laurencija100 @ 2010 09 13, 20:58)
Nu jo vaikas kai nuvedu net duris draso kad nepalikciau o ji man sako kad taip is pradziu visi vaikai kol pripranta na dabar jau antra savaite bet nieko gerin neina g.gif
Aukle registruota ji yra Ceke ir iskart paprase depozito g.gif  tai mes aisku ir nesigincijom ka gi as zinau pirma karta vedem g.gif gal sakau cia taip tos aukles dirba blink.gif

as ziuriu 2 berniukus nei vienas is ju nedrasko duru nuo pirmos dienos kai ateina mamos iseit nenori.Jokio depozito neemiau nu bet as neregistruota ale negirdejau kad ir registruotos taip darytu g.gif
Atsakyti
As tikrai nevesciau savo vaiko pas tokia aukle... kokie gali buti klausimai, ka tu zinai ka ji daro uz uzdaru duru su juo... gal nebereikalo jis tais duris ir drasko ... as tai tikrai 100% net negalvociau, po to vaikui visai baime ivarysit, ir niekur nebenores pasilikti...
Atsakyti
QUOTE(ugniukas @ 2010 09 14, 11:48)
As tikrai nevesciau savo vaiko pas tokia aukle... kokie gali buti klausimai, ka tu zinai ka ji daro uz uzdaru duru su juo... gal nebereikalo jis tais duris ir drasko ... as tai tikrai 100% net negalvociau, po to vaikui visai baime ivarysit, ir niekur nebenores pasilikti...

Labai teisingai pastebeta. Ir keistai skamba tokie itikinejimai, kad visi vaikai is pradziu taip elgias, kad per savaite negali spresti apie aukle ir pan. Kazkokia neaiski ji man g.gif
Laurencija, pamirskit ta depozita,laimingesne ji atgavus netapsit, juo labiau nekvepia jokiu grazinimu cool.gif Kita karta pasikonsultuokit su kuom nors apie aukliu uzmokescio specifika, ir bus ramiau. Sioje situacijoje vaiko interesai yra pirmoj veitoj mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pucci: 14 rugsėjo 2010 - 11:22
QUOTE(ugniukas @ 2010 09 14, 11:48)
As tikrai nevesciau savo vaiko pas tokia aukle...

Pas kokia? Jus radote, kad butu parasyta, aukle nesirupina, nepamaitina, nepagirdo, musa ar pan. As, neradau. Todel, apie aukle, spresti NIEKO negalima.

O, kad vaikas po savaites drasko duris, labai gerai aukle sako. Paziurekit, vaikui tik 1.8 metu. Labai nedekingas laikas atiduoti ji i darzeli arba aukle. SAvaime aisku, kad vaikui reikia laiko persilauzti/priimti naujoves.

Ar aukle dirba kartu su mama, kad vaikas priimtu tas naujoves kitas klausimas. Ir, kitas klausimas, ar mama pati dirba su vaiku, kad vaikas tas naujoves priimtu bigsmile.gif
Atsakyti