Įkraunama...
Įkraunama...

Auklės UK

QUOTE(zingara @ 2009 03 14, 14:13)
As moku auklei 120 sv/sav, maistas jai nekainuoja, turi atskira kambari ( dar + 80sv /sav), vaikas 4 metu, nebe leliukas smile.gif Visi sako, kad tai labai daug, nes lietuvyne, Rytu Londone aukles dirba uz 2sv /val, o maniske eme burbeti , kad neturi savo kampo ir laisvo laiko...tiesa, buti su vaiku tenka kartais ir savaitgaliais ir nera apibreztu darbo valandu, nes mano darbo grafikas nekonkretus...

Prizadejau tokias salygas gerai nezinodoma, kokios algos Uk.... kaip veliau suzinojau seimoj gyvenancios, su pilnu islaikymu gauna 60-90 sv/sav?  g.gif

nezinau, manau, kad kai sitiek bedarbiu ir krize jai labai pasiseke, ir jei dar burbes, teks ieskoti kitos mastau.gif

Burbeti neturetu smile.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif
Čia kai kuriose temose pradėjo mamytės diskutuoti apie aukles smile.gif Tai gal diskutuokime šitoje temelėje, kad nekiltų kinčų dėl ne vietoje išreikštų nuomonių ir pasisakymų... ax.gif
Atsakyti
Kad kaip ir diskutuojanciu nera blush2.gif Butu idomu isgirsti nuomoniu,kaip sekasi ar sekesi ieskoti aukles Londone?su kokiomis problemomis susidurete?Turbut ne taip lengva rasti gera aukle? g.gif
Atsakyti
O gal kas gali pasidalint kiek dabar mokama auklems? Nes nzn ka cia daryt ar samdyti tik ateinanci aukle ar, kad gyventu kartu g.gif
Atsakyti
Siaip manau yra visokiu kainu, vienos priziuri ir uz 2sv/val, kitos ima brangiau, kaip jau susitarsite smile.gif Bet manau vidurkis 2,5 - 3sv/val (cia aisku lietuviu aukliu, kurios neregistruotos) smile.gif
Atsakyti
O kiek mazdaug mokama tom moteriskem, kurios gyvena kartu..***** mane cia draugai trupuciuka subalamutino..vieni sako, kad dabar mokama apie 500sv menesiui, kiti, kad nuo 300..
Atsakyti
QUOTE(rozeslasiukas @ 2009 09 26, 15:16)
O kiek mazdaug mokama tom moteriskem, kurios gyvena kartu..***** mane cia draugai trupuciuka subalamutino..vieni sako, kad dabar mokama apie 500sv menesiui, kiti, kad nuo 300..

As tai manau, kad uz 300sv nelabai kas gyventu...na nzn nzn g.gif
Atsakyti
QUOTE(renateled @ 2009 09 27, 09:10)
As tai manau, kad uz 300sv nelabai kas gyventu...na nzn nzn g.gif

Nu va mane tas ir balamutina..Snd kaip tik snekejau su viena mamyte tai jie auklei moka 250 i menesi, gyvena pas juos ir maistas ju..O kokios realios kainos tai butu tikrai idomu suzinot..Gal kas daugiau galetu pasidalint savo info smile.gif

Aciu Renateled 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rozeslasiukas @ 2009 09 27, 21:40)
Nu va mane tas ir balamutina..Snd kaip tik snekejau su viena mamyte tai jie auklei moka 250 i menesi, gyvena pas juos ir maistas ju..O kokios realios kainos tai butu tikrai idomu suzinot..Gal kas daugiau galetu pasidalint savo info smile.gif

Aciu Renateled  4u.gif

Tai labai mazai moka g.gif
as mokejau 120sv/sav + maistas ir kambarys ir dar buvo nepatenkinta g.gif viska sudejus vos ne 1000 sv i menesi doh.gif Manau, kad mokejau net per daug, nezinojau, kad yra dirbanciu uz 2sv/val.....
Atsakyti
QUOTE(rozeslasiukas @ 2009 09 27, 19:40)

Aciu Renateled  4u.gif

sveikute,mano pazistama turi aukle gyvenancia pas juos nuo pirmadienio iki penktadienio,moka po 100 sv i savaite na ir aisku maistas ir nakvyne.
man paciai neuzilgo reikes aukles,tai net neisivaizduoju kur reiks ieskoti todel kad ne londone mes,tai manau lietuve nebus lengva surasti. g.gif
gal kas esate au pair turejusios????manau irgi visai neblogas variantas butu rolleyes.gif bet velgi idomu kaip ten su tuo mokejimu jai,kaip apiforminti viska ir tt...
Atsakyti
Sveikos, o gal kuri turi patirties su vadinamom Childminder'em ? Ar vedet savo leliukus, kokie butu jusu atsiliepimai?
Asmeniskai pradejau ieskot savo maziui uzsiemimo ir draugu. Taciau iki darzelio mums dar toli...Galvoju apie childminder g.gif
Atsakyti
QUOTE(Pucci @ 2009 10 03, 13:28)
Sveikos, o gal kuri turi patirties su vadinamom Childminder'em ? Ar vedet savo leliukus, kokie butu jusu atsiliepimai?
Asmeniskai pradejau ieskot savo maziui uzsiemimo ir draugu. Taciau iki darzelio mums dar toli...Galvoju apie childminder  g.gif

O kas cia per velnias?? g.gif blush2.gif Nu geda, bet tikrai nzn..butu ir man idomu suzinoti daugiau apie tai ar bent kur galeciau pasiskaitineti, nes niekur nerandu doh.gif
Papildyta:
smile.gif+2009 09 28, 13:23-->
QUOTE(storulka smile.gif @ 2009 09 28, 13:23)

gal kas esate au pair turejusios????manau irgi visai neblogas variantas butu rolleyes.gif bet velgi idomu kaip ten su tuo mokejimu jai,kaip apiforminti viska ir tt...

As irgi galvojau apie au pair'e, bet kaimyne angle, sake, kad tik laiko gaisimas, nes lb didelis popierizmas ir reikalavimai..Nzn kaip is tikruju yra..
Papildyta:
QUOTE(zingara @ 2009 09 28, 11:07)
Tai labai mazai moka  g.gif
as mokejau 120sv/sav + maistas ir kambarys ir dar buvo nepatenkinta  g.gif viska sudejus vos ne 1000 sv i menesi  doh.gif Manau, kad mokejau net per daug, nezinojau, kad yra dirbanciu uz 2sv/val.....

Nu zinok dar su keliom mamom pasnekejau ir visos bent jau musu kraste moka nedaugiau 350..Kitos net sako, kad jei moki 120/sav tada neapsimoka aukle turet namuose, nes pigiau uz nursery moket..nes ju duomenimis nursery kainuoja nuo 125-130sv per sav unsure.gif

As jau nebezinau, kiek siulyti auklei..O jau kaip ir reiktu pradet ieskotis.. doh.gif
Atsakyti