Įkraunama...
Įkraunama...

Auklės UK

Labas mergaites smile.gif nu ir as pasisakysiu , bandziau saviskiui ieskoti is pradziu aukles, nes jau kaip ir atejo laikas galbut paciai papildyti seimos biudzeta,ir vaikui smagiau bus ypac jei daugiau vaikuciu ji priziuri ... pravazinejau bilenkiek , pamaciau irgi ne viena "aukle" bet neradau sau sirdziai mielo zmogaus , ir mano manymu galincios priziureti mano vaikuti taip kaip as noreciau. Daugumoje visos aukles praso nuo 2,5 iki 3 svaru val .. tada pabandem darzeli...lietuviu ... tikrai saunus darzelis (tik kaina labai kandziojas £180 sav ) ,ir kadangi jeigu ir dirbciau musu pajamos butu nemazos jokiu apmokejimu net nesitikejom,bet vistiek pabandem...na ir ka, po keleto dienu vaika pasiemiau is darzelio ir daugiau nebeejom , nes kaip zveriukas pasidare-nei valge nei gere nei miegojo nei namie nei darzelyje,tecio po to puse menesio nei artyn neprisileido , parduotuveje kas pasnekindavo i baisias isterikas ir asaras puldavo doh.gif vienu zodziu blogas experiance siuo klausimu mums , tad man nieko kita nelieka , kaip sedeti su vaikuciu namie smile.gif
Tad noriu pasiulyti , jeigu kuriai mamytei reikia ar/ir parvesti is mokyklos vaikuti ar/ir priziureti, galiu tai su mielu noru padaryti smile.gif turiu 2metu Au Pair patirti ,ir butu keliems vaikuciams daug smagiau draugauti bei zaisti ... del kainos susitartume , as gyvenu NEWBURY PARK ,jeigu reiktu galetume ir pavaziuoti i aplinkinius rajonelius . Tad jeigu ka sudominau , mielai lauksiu AZ wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Pucci @ 2009 10 04, 11:58)
Na, childminder yra, kitaip tariant aukle. Bet anglijoj jos labiau vadinamos chilminder.

jos registruotos, mokescius moka ir jei vaikas eina pas childminder, tai valstybe gali dali apmoketi, tas pats kas darzelis.

QUOTE(JurgiukasR @ 2009 10 13, 15:36)
uz 10 valandu per diena  - 5 dienas per savaite 120 svaru..tikrai labai mazai....juolab vaikiukas mazas.....

ir as manu, kad mazokai gal. nors kaip susitarsit.
as savo auklei moku 40 svaru uz diena, apie 12 val, tai 3 i val gaunasi.

o darzeli irgi bandem, bet neleidau, kazkaip pagalvojau, kad dar mazute. nors pagal visas policies, auklyte turi tik 3 vaikus, bet vistiek jie man ten pasirode mazai priziureti, o kainos ne tokios ir mazos.
kolkas turiu labai puikia aukle, jei sugalvotu palikt mus, nezinau ar rasciau kita patikima, nes mes siaures londone, cia lietuviu irgi kazkaip neperdaugiausiai.
Atsakyti
Beje, kokios yra lietuviu aukliu kainos Londono centre (valandom). Aukliu su patirtimi.
Atsakyti
Sveikos merginos drinks_cheers.gif

Nu senai buvau uzsukus smile.gif sedziu daba Lt tai kazkaip aprimau del tos aukles smile.gif Su vyru pasvarstem, kad leisim mazaji i nursery, jei tik bus vietu aplinkui smile.gif Nu cia jau palikta vyrui zygdarbis lotuliukas.gif vasarai vyro seseri atsivesim, o poto jauciu, kad reik jau rimciau pradet mastyti smile.gif

O kaip Jums sekas?
Atsakyti
Sveikos mamytes ir auklytes! Jau spejau savo zinute ir i kita tema irasyti, bet rasau ir cia. Ieskau auklytes savo mazei 1.2 metuku. Gyvename pietryciu Londone Lee Green. Dirbu pirmad-penktad, tai i diena gautusi po 8-10 valandu. Mokesiu 2.5 i val. Rasykit 4u.gif

Atsakyti
sveikos merginos,

taip atsitiko, kad man teks gizti i darba ir palikti savo 4 menesiu kleckiuka kazkieno kito prieziuroje. Labai skauda sirdi, bet ka padarysi.

Norejau paklausti,gal kas galetumete rekomenduoti aukle. Pati gyvenu Siaure Londone, ir butu idealiausia,kad aukle gyventu netoliese.

Manau rinktis pagal rekomendacija vis saugiau nei pagal skelbima. Siais laikais, Londone atrodo, kad vien aukles iesko darbo... doh.gif turbut kiekviena mano, kad gali ja but, tik gaila, kad ne kiekvienai tai nuosirdziai iseina verysad.gif

Laukiu visu pasiulymu ir is anksto dekoju.

Geros dienos.
Atsakyti
QUOTE(sandamay @ 2009 11 20, 18:21)
sveikos merginos,

taip atsitiko, kad man teks gizti i darba ir palikti savo 4 menesiu kleckiuka kazkieno kito prieziuroje. Labai skauda sirdi, bet ka padarysi.

pabandyk www.anglija.lt skelbimuose paieskot, gal surasi kas domina mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kabesita @ 2009 11 20, 20:04)
pabandyk www.anglija.lt skelbimuose paieskot, gal surasi kas domina  mirksiukas.gif

bandziau ieskot ir tokiu budu. Ne vienai ir ne dviem skambinau, bet kazkaip nepataikiau, kad buciau tikra del jos tinkamumo. Zinai, pakalbejus siek tiek, gali susidaryti ispudi, deja, man jis ne koks paliko... Be to pagrindinai visos aukles yra rytu londone, siaurineje dalyje maziau, todel ir rasti sunkiau.

Be abejo, seksiu tuos skelbimus ir toliau, reiks bandyt, o kaip kitaip.

Aciu uz pagalba.
Atsakyti
QUOTE(sandamay @ 2009 11 21, 01:35)

Be abejo, seksiu tuos skelbimus ir toliau, reiks bandyt, o kaip kitaip.

Aciu uz pagalba.

O negalvojai apie aur pair? ax.gif
Atsakyti
as irgi jau po truputi domiuosi auklytemis - padejejomis. Gyvenu - vidury Anglijos... 4u.gif

Gal kuri domejotes oficialiu auklytes idarbinimu kaip self-employed? Gal valstybe grazina dali sumoketu pinigeliu auklytei - padejejai? Mastau kaip reiks sudurti finansinius galus... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(p Raganyte @ 2010 01 19, 19:17)
as irgi jau po truputi domiuosi auklytemis - padejejomis. Gyvenu - vidury Anglijos...  4u.gif

Gal kuri domejotes oficialiu auklytes idarbinimu kaip self-employed? Gal valstybe grazina dali sumoketu pinigeliu auklytei - padejejai? Mastau kaip reiks sudurti finansinius galus...  unsure.gif

man irgi reikes dirbti pradeti neuzilgo,ieskau kur koks geresnis variantas g.gif galvoju apie au-pair,gal vienas is pigesniu variantu,bet nerandu info ar jei turi au-pair kazkiet tax creditai apmoka sumos ar ne???kitas variantas-childminder,kiek ziurejau kainos mazdaug 3 svarai uz val.cia irgi vidurio anglijoje mirksiukas.gif nes juk darzeliai brangus baisiai doh.gif
Atsakyti
Tam, kad valstybė kompensuotų dalį sumos, mokamos už vaikų priežiūrą, auklė turi būti registruota OFSTED. Šiaip auklėms, ateinančioms dirbti pas jus į namus, nėra privaloma registruotis OFSTED, bet galima, jei pageidaujama.
Kai įdarbinsite auklę, Jūs būsite jos darbdaviai ir būsite atsakingi už jos monesčius ir NI. Dirbant aukle, sunku atitkti self employed reikalavimus, kadangi tokiu atveju, ji pati turėtų nustatyti savo darbo valandas, ateiti su savo darbo įrankiais (tarkim, žaislais, knygelėmis ir t.t.) ir t.t.
Aupair nebus kompensuojama, kadangi ji neregistruota.
Atsakyti