Įkraunama...
Įkraunama...

Pilna veido plaukų depiliacija siūlu

QUOTE(veterane @ 2010 11 02, 16:51)
tikrai ne normaliu greiciu, atauga taip pat kaip ir po depiliacijos vasku ~1men

Aš tai ir turėjau omeny mirksiukas.gif Bet girdėjau kažkur kad 6-9 mėn tipo neatauga, isitikinau kad tai mitas cool.gif
Atsakyti
oi geras! Net nežinojau tokio metodo. Paprastas ir turbūt efektyvus.
Atsakyti
QUOTE(Jofky @ 2010 11 02, 17:02)
Aš tai ir turėjau omeny  mirksiukas.gif  Bet girdėjau kažkur kad 6-9 mėn tipo neatauga, isitikinau kad tai mitas  cool.gif

Tai savaime aisku, kad ataugs tokiu paciu greiciu, kaip ir bet kokiu kitu budu isrovus. Gi siulas skirtas ne poroms uzsiuti. O kur dareisi? LT?
Atsakyti
QUOTE(naura14 @ 2010 11 04, 13:35)
Tai savaime aisku, kad ataugs tokiu paciu greiciu, kaip ir bet kokiu kitu budu isrovus. Gi siulas skirtas ne poroms uzsiuti. O kur dareisi? LT?

Aš pati dariausiu 4u.gif Bet esu Turkijoj ir Egipte mačiusi kaip tai daro, žinoma daug greičiau profesionalai tai atlieka. Antakius ta labai fainiai suformuoja thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Jofky @ 2010 11 04, 13:40)
Aš pati dariausiu  4u.gif  Bet esu Turkijoj ir Egipte mačiusi kaip tai daro, žinoma daug greičiau profesionalai tai atlieka. Antakius ta labai fainiai suformuoja  thumbup.gif

As kazkada bandziau, bet man ne visus plaukelius israuna , bet cia gal tik igudziu reikia. O siulas kazkoks specialus turi buti?
Atsakyti
QUOTE(naura14 @ 2010 11 04, 14:55)
As kazkada bandziau, bet man ne visus plaukelius israuna , bet cia gal tik igudziu reikia. O siulas kazkoks specialus turi buti?

Įgūdus ranka išrauna visus plaukelius net tuos nematomus. Spec.siūlo tikrai nereikia, svarbu kad nebūtu storas, kuo plonesnis ir šiukštus siūlas tuo lengviau su juo suimti plauką ir užvinioti. Šilkinis nelabai tinka, jis slidus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(naura14 @ 2010 11 04, 13:55)

As eksperementavau su paprastu, man nerealiai visus usiukus islupo, ant stalo ju tiek prikrito, kad net neisivaizdavau kad ju tiek daug priaugusiu yra blink.gif biggrin.gif o va su antakiais tai man nesiseke doh.gif
Atsakyti
smile.gif+2010 11 04, 15:10-->
QUOTE(medita smile.gif @ 2010 11 04, 15:10)
As eksperementavau su paprastu, man nerealiai visus usiukus islupo, ant stalo ju tiek prikrito, kad net neisivaizdavau kad ju tiek daug priaugusiu yra blink.gif  biggrin.gif o va su antakiais tai man nesiseke doh.gif

As irgi bandziau pestis, bet man taip nerealiai skaudejo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(naura14 @ 2010 11 04, 18:23)
As irgi bandziau pestis, bet man taip nerealiai skaudejo  doh.gif

man tai su vasku labiau skauda ir be to nuo vasko paskui kokias 3-4 dienas vaikstau raudona panosim, o po salinimo su siulu praejus porai valandu oda jau nebebuvo raudona bigsmile.gif
Atsakyti
smile.gif+2010 11 04, 20:23-->
QUOTE(medita smile.gif @ 2010 11 04, 20:23)
man tai su vasku labiau skauda ir be to nuo vasko paskui kokias 3-4 dienas vaikstau raudona panosim, o po salinimo su siulu praejus porai valandu oda jau nebebuvo raudona bigsmile.gif

Tai gal tik podepiliaciniu kremuku reikejo pasitepti po visko?
Atsakyti
Pabandžiau antakius su siūluku pešiot, man lyg skauda mažiau nei pešiojant su pincetu, bet nelabai sekasi visus plaukelius užkabint, o prie pačių antakių kabinasi ilgesni plaukeliai, kurių nereik pešt, žodž reik įgūdžių... blush2.gif
Atsakyti
net nežinojau, kad ir toks būdas yra g.gif
Atsakyti