Įkraunama...
Įkraunama...

Megztų/nertų paltų įdėjos

Liepa50, Daliute - labai malonu skaityt Jūsų atsiliepimus 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
L@imužė, thumbup.gif
Išduokite paslaptį ką naudojote užsegimui? Labai gražiai , tvarkingai atrodo, mat aš nusimezgiau kažką panašaus, bet nesugalvoju užsegimo g.gif , o užtrauktuko nesinori ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dzukija: 11 rugsėjo 2012 - 16:15
Dzukija, čia paltukas dar be užsegimo, bet bus tokie specialūs kabukai paslėpti ...
Atsakyti
Šio megztinio-palto modelį nusižiūrėjau gal prieš tris metus. Kadangi jis iš mano galvos taip ir "neišsitrynė", tai noras turėti tokį megztinį buvo įgyvendintas. Rezultatas nenuvylė - turiu šiltą ir jaukų paltą kaip tik šioms rudenėjančioms dienoms.

user posted image user posted image
Daugiau nuotraukų čia http://diudas.blogsp...ey-sweater.html
Atsakyti

Diudai, ir vėl nepaprastai gražus darbas. 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti
Gaivinu jau apmirusią temą ir rodausi savo paltą. Mezgiau iš trijų Angora2 (8 vnt.) ir vieno Prety (5 vnt.) siūliukų. Virbalai Nr. 4 ir 4,5.

user posted image user posted image
user posted image

Siūliukai thumbup.gif Šiltas ir nepamainomas rūbas šį darganotą rudenį. Planuoju dar ir pamušalą su šiltinimu įsiūti - tada jau ir žiema bus nebaisi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gelita @ 2012 10 06, 23:06)
Gaivinu jau apmirusią temą

wub.gif wub.gif wub.gif superinis darbas wub.gif
Atsakyti
*Komilfo* aciuks.gif 4u.gif
Atsakyti
Gelita - nuostabus paltukas... thumbup.gif
Atsakyti
Gelita nuostabus paltukas. thumbup.gif O man niekaip nepavyksta gražiai užtrauktuką įsiūti. Man vis banguoja. Ką ne taip darau.?
Atsakyti
Romap aciuks.gif
QUOTE(Ligičiukas @ 2012 10 09, 12:14)
Gelita nuostabus paltukas.  thumbup.gif O man niekaip nepavyksta gražiai užtrauktuką įsiūti. Man vis banguoja. Ką ne taip darau.?

Daug ir aš vargau su užtrauktuku- tik iš kelinto bandymo pavyko. net nežinau kaip čia jums pagelbėti . Esu įkėlusi nuorodą PAGYRŲ PUODE. Ten nuotraukytėse vaizdžiai parodytas kiekvienas žingsnis. Jei ir nedraugaujate su rusų kalba, tai manau iš nuotraukų suprasite principą kaip viskas vyksta http://www.liveinter.../post162097225/
Sėkmės 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gelita: 09 spalio 2012 - 11:57
Rodausi dar vieną paltą, megztą prieš 3 metus iš Pretty ir akrilano. Tai pirmasis paltas žengiant į paltų šalį blush2.gif , deja tik šiemet prisiruošiau nufotografuoti.
Siūlų išeiga -1 kg.

user posted image

Daugiau nuotraukų
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gelita: 29 spalio 2012 - 12:34