Įkraunama...
Įkraunama...

Auskariukai - darbeliai su meile

Puikūs darbeliai thumbup.gif thumbup.gif .
O aš šiandien karoliukus išdaviau su adata ir kryžiukais. Bet ryte gautas siuntinukas turbūt neleis nors minutei neprisėsti pasiknebinėti biggrin.gif
Parodysiu vieną senesnį darbelį - stiklo karoliukai su AB efektu 13*10 mm dydžio.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(IwonaBogd @ 2009 09 17, 09:59)
Koks grozis thumbup.gif  wub.gif  Nerealu wub.gif  O kur tokias detales perkat? rolleyes.gif

Turiu įtarimą, kad tas "sijonėlis" yra diskas, pačios autorės taip sulenktas, ne? g.gif
Atsakyti
Oi ziopla gi kazkaip neradau naujos temeles, tai netycia dar viena padariau, tai tiesiog nekreipkti demesio blush2.gif Jau nuo darbo prie kompo akys isvarvejo 4u.gif

Patiko labai suniuko mamos wub.gif

Imetu ir as cia ka buvau imetus. Tiesiog elegantiska ir tiek

user posted image
Atsakyti
Ech..., seniai besirodžiau. mirksiukas.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Va ir aš apsirodysiu biggrin.gif

biseriuko tik kraščiukai - bet vistiek auskariukai mergytei ax.gif

user posted image
Atsakyti
Mano naujienos

Auskarai
Kriaukle, metalines detales, strazai.
Matmenys: 6.5x3.5 cm
user posted image

Auskarai
Sidabriniai auskaru uzsegimai, metalines detales, jaspis, oniksas, koralas, Tibeto sidabras.
Ilgis 7 cm
user posted image

Auskarai
Sidabrinai auskaru uzsegimai, pasidabruotos detales, metalines detales, oniksas, stiklas, Tibeto sidabras.
Ilgis 5.5 cm
user posted image

Auskarai
Kriaukle, metalines detales, sidabriniai auskaru uzsegimai, strazai, pasidabruotos detales.
Ilgis 5.5 cm
user posted image
Atsakyti
Gal dar yra nemiegančių? Dedu savo kuklius tvarinius biggrin.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lairam: 18 rugsėjo 2009 - 22:28
Dabar man labai patinka lankstyti vielutes, tik, deja, niekaip negaunu Lietuvoj lentelės lankstymui. Arba nebėra, arba nepilnas rinkinys. Kažką pabūrė man, bet tikslumo trūksta. Tačiau vis tiek bandau....
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Globusyte @ 2009 09 19, 08:44)
Dabar man labai patinka lankstyti vielutes, tik, deja, niekaip negaunu Lietuvoj lentelės lankstymui. Arba nebėra, arba nepilnas rinkinys. Kažką pabūrė man, bet tikslumo trūksta. Tačiau vis tiek bandau....

Auskariukai man gražūs thumbup.gif , bet, neįsižeisk, tie spalvoti lapai stovi pirmam plane, gal jų per daug ir per daug spalvų ir auskarai išvis nunyksta šitoj nuotraukoj blush2.gif (aišku, čia tik mano nuomonė ax.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rudens-vaikas: 19 rugsėjo 2009 - 13:04
Globusyte nerealus auskariukai. O fonas man kaip tik labai padare dideli ispudi, suteikia pusonumo auskaram. Tos spalvos svarbu kad ne uz auskaro 4u.gif

Imetu ir as keleta savu

user posted image

user posted image
Atsakyti
labai fainus jusu kurybos vaisiai wub.gif
noreciau ir as viso to ismokt..tik paciai deja nesisieka tokio grozio sukurti.Gal zinot, kur organizuojami karoliuku verimo kursai? ar siaip kas mokina ar gali pamokint mane? g.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Savaitgalio žaidimėliai:
Dotty -
user posted image
Rūke -
user posted image
Atsakyti