Puikūs darbeliai . O aš šiandien karoliukus išdaviau su adata ir kryžiukais. Bet ryte gautas siuntinukas turbūt neleis nors minutei neprisėsti pasiknebinėti Parodysiu vieną senesnį darbelį - stiklo karoliukai su AB efektu 13*10 mm dydžio.
Dabar man labai patinka lankstyti vielutes, tik, deja, niekaip negaunu Lietuvoj lentelės lankstymui. Arba nebėra, arba nepilnas rinkinys. Kažką pabūrė man, bet tikslumo trūksta. Tačiau vis tiek bandau....
Dabar man labai patinka lankstyti vielutes, tik, deja, niekaip negaunu Lietuvoj lentelės lankstymui. Arba nebėra, arba nepilnas rinkinys. Kažką pabūrė man, bet tikslumo trūksta. Tačiau vis tiek bandau....
Auskariukai man gražūs , bet, neįsižeisk, tie spalvoti lapai stovi pirmam plane, gal jų per daug ir per daug spalvų ir auskarai išvis nunyksta šitoj nuotraukoj (aišku, čia tik mano nuomonė )
labai fainus jusu kurybos vaisiai noreciau ir as viso to ismokt..tik paciai deja nesisieka tokio grozio sukurti.Gal zinot, kur organizuojami karoliuku verimo kursai? ar siaip kas mokina ar gali pamokint mane?