Įkraunama...
Įkraunama...

Auskariukai - darbeliai su meile

QUOTE(edjtuke @ 2009 09 21, 11:38)
klausimelis: o ta vielute pati sukai? smile.gif

Oi ne, pirkau jau gatavus burbulus. Nors gal ir pačioms galima kažką panašaus sumeistrauti g.gif
Atsakyti
QUOTE(lairam @ 2009 09 18, 18:35)
Ek... Italija... Nostalgija man... Aš 3 mėnesius Romoje gyvenau  wub.gif .

Tikrai? As irgi isimylejus italija, nors Milanas ne toks grazus kaip Roma!!!
Papildyta:
[quote=EditaR,2009 09 19, 12:26]
Globusyte nerealus auskariukai. O fonas man kaip tik labai padare dideli ispudi, suteikia pusonumo auskaram. Tos spalvos svarbu kad ne uz auskaro 4u.gif

Imetu ir as keleta savu

user posted image

Man sitie labai labai patinka!! wub.gif
Atsakyti
QUOTE(suniuko mama @ 2009 09 21, 17:01)
Tikrai? As irgi isimylejus italija, nors Milanas ne toks grazus kaip Roma!!!

Studijavau Romoje - tiksliau bakalaurinį ten rašiau. Ek, kaip norėčiau dabar kažko tokio itališko tongue.gif
Papildyta:
Dedu hematito-vario auskarėlius 4u.gif

user posted image
Atsakyti
O ko noretum italisko?? Gal as kuo galiu padeti? As Italijoj jau beveik 6 metai, Paciam Milane - 4.5. Turiu italiska vyra ir italiska suniuka lotuliukas.gif
Atsakyti
Matau, kad merginos per savaitgalį netinginiavo, o visokius grožius kūrė thumbup.gif , už tai visoms po 4u.gif .
Netinginiavau ir aš, sumeistravau tokius stiklo perliukų auskarėlius:
user posted image
Atsakyti
mano is paskutiniuku auskariuku, prie apyrankes rolleyes.gif
user posted image
Atsakyti
Labas rytas, vaikas priduotas į darželį tongue.gif , tai pati turiu laiko įsikuisti į stikliukus blush2.gif :

Stiklas, Svarovskio kristalai, sidabras:
user posted image
Atsakyti
lairam, ir tu dar čia iš pat ryto su savo gražiais burbuliukais. doh.gif wub.gif
Greit skaičiuoji iš kiek svarovskiukų vieną burbulą padarai? Ir prašau pasakyt, ant žvejybinio valo veri, ar ant kokio troselio, ar zilkos? unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vijurka: 22 rugsėjo 2009 - 09:16
QUOTE(vijurka @ 2009 09 22, 10:15)
lairam, ir tu dar čia iš pat ryto su savo gražiais burbuliukais. doh.gif wub.gif 
Greit skaičiuoji iš kiek svarovskiukų vieną burbulą padarai? Ir prašau pasakyt, ant žvejybinio valo veri, ar ant kokio troselio, ar zilkos? unsure.gif

lotuliukas.gif . Vienam burbului 12 vnt 4 mm svarovskiuku ir 24 vnt 6 mm stiklo karoliuku. Veriau ant valo. Kokio storio tas valas tai nepamenu, nes turiu nusipirkus ruloneli 80 metru, bet ant jo neparasytas storis blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
Niu labai malonu Suniuko mama, kad tau patiko 4u.gif Jau pagalvojau, kad niekam, nepatiko sad.gif

Ziuriu merginos cia smagiai apie Italija paplepejot. Fainiai jauciu ten gyvent, gal bent zmones ne tokie susirauke gatvese ir parduotuvese lotuliukas.gif

Lairam fainia hematito, Rasiuko dailus ir Aurelijos faini...man fainiausia, kad cia kiekviena kuria skirtingo tipo papuosaliukus ir visi savaip grazus 4u.gif

Niu mano jau ir i gamybos proceso gala keletas neblogu auskariuku, pasirodysiu i sav gala wink.gif

Geros dienos
Atsakyti
QUOTE(lairam @ 2009 09 22, 08:12)
Labas rytas, vaikas priduotas į darželį  tongue.gif , tai pati turiu laiko įsikuisti į stikliukus  blush2.gif :

Stiklas, Svarovskio kristalai, sidabras:
user posted image

Grazus burbulai! is spalva labai labai! smile.gif

O del Italijos - reikes cia man bendra siuntini visoms mamytems atsiusti!! smile.gif Daugiau neri 2 Kg siusti negaliu!!! smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lairam @ 2009 09 22, 10:21)
lotuliukas.gif . Vienam burbului 12 vnt 4 mm svarovskiuku ir 24 vnt 6 mm stiklo karoliuku.

doh.gif ir kodėl aš galvojau, kad atvirkščiai, ir užsisakiau atitinkamus kiekius g.gif
šitoj schemoj
user posted image pažiūrėjau
čia truputį kitokie burbulai, ar ne? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Olita: 22 rugsėjo 2009 - 10:41