Įkraunama...
Įkraunama...

Auskariukai - darbeliai su meile

Sveiki graziu čia auskaru pas jus pridaryta
ax.gif keli mano
oniksas
user posted image
svarovskio perliukai
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Hennessy @ 2009 09 22, 12:02)
gal www.karoliukai-akmeneliai.lt, bet šiuo metu jis atnaujinamas...
O man tai ši schemukė daug lengvesnė, negu ta, pagal kurią paprastai veriu, bet ten, aišku, kitokie burbuliukai gaunasi  smile.gif

O gal pasidalintumėt ar bent nukreiptumėt kur rasti tą "sudėtingesnę" schemutę?
Aš dar tik žadu pradėti kažką rimtesnio verti, va, šiandien gavau siuntinuką rolleyes.gif
Taip tai vasarą užsidegiau šituo užsiėmimu, kelias poras auskarų esu padariusi, pasirodysiu vakare blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(vijurka @ 2009 09 22, 11:57)
www.akmeneliai.com nėra šių kojelių. O www.akmeneliai.lt - man tokio puslapio iš vis neatidaro. verysad.gif

oi sorrius, daba ejau susiradau ta popieriuka is kur paskutinius uzsakinejau, tai is perliuko mirksiukas.gif www.perliukas.lt biski buvau suklaidinus blush2.gif ten tikrai buvo, dabar nezinau ar yra, bet tikrai is ten jie uzsakyti mirksiukas.gif
Papildyta:
nuejau paziureti, tikrai yra drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Olita @ 2009 09 22, 12:53)
O gal pasidalintumėt ar bent nukreiptumėt kur rasti tą "sudėtingesnę" schemutę?
Aš dar tik žadu pradėti kažką rimtesnio verti, va, šiandien gavau siuntinuką  rolleyes.gif
Taip tai vasarą užsidegiau šituo užsiėmimu, kelias poras auskarų esu padariusi, pasirodysiu vakare  blush2.gif

aš darau pagal šitą schemą, bet pradžiai galima pabandyti praktiškai analogišką, bet kiek mažesnį burbuliuką pasidaryti, tada tas didesnis tikrai gausis 4u.gif
Mažesnio burbuliuko vėrimo pamokėlė
Atsakyti
QUOTE(aurelija_ma @ 2009 09 22, 14:12)
oi sorrius, daba ejau susiradau ta popieriuka is kur paskutinius uzsakinejau, tai is www.perliukas.lt biski buvau suklaidinus  blush2.gif ten tikrai buvo,

Ačiū. bigsmile.gif Radau pagaliau! smile.gif

user posted image

Bet pasakykit jūs man, kaip pasidabruota ir šitokia kaina - 0,60 cnt.? Per pigu. smile.gif
Atsakyti
Visas liudnas ( nes nepatvirtina mano temeles, nors pasidariau ketvirtadieni) ikeliu savo darbuka

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aruna: 22 rugsėjo 2009 - 18:51
Labas vakaras 4u.gif norėčiau prisijungti prie jūsų būrelio smile.gif
Naujausi mano auskariukai 4u.gif
user posted image
Atsakyti
Labas vakaras, šiandien kažkaip kūryba mano tokia keista. Nieko mandro nesinorėjo. Visiškai paprastų pridirbau, tai čia net nekelsiu. Į tema tik savo susimečiau ir usio... Tik norėjau paklausti, gal kuri žinosite. Gal kuri atpažinsite, koks tai yra akmuo? Klausiu apie tą apvalią dalį blush2.gif ax.gif ... Gavau alia dovaną iš vienos parduotuvėlės, bet neatpažįstu aš jo blush2.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(lairam @ 2009 09 23, 16:24)
Labas vakaras, šiandien kažkaip kūryba mano tokia keista. Nieko mandro nesinorėjo. Visiškai paprastų pridirbau, tai čia net nekelsiu. Į tema tik savo susimečiau ir usio... Tik norėjau paklausti, gal kuri žinosite. Gal kuri atpažinsite, koks tai yra akmuo? Klausiu apie tą apvalią dalį  blush2.gif   ax.gif ... Gavau alia dovaną iš vienos parduotuvėlės, bet neatpažįstu aš jo  blush2.gif

user posted image

manau, kad cia galbut malachitas. o man daugeliu atveju is karoliuku buna grazesni paprasti auskarai, tokie kaip sie, arba tada jau labai "mandri", bet tokiu atveju, kureja privalo tureti labai gera skoni ir viska suderinti, kad is mandrumo neiseitu nei sis nei tas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nep: 23 rugsėjo 2009 - 17:13
QUOTE(lairam @ 2009 09 23, 16:24)
Gal kuri atpažinsite, koks tai yra akmuo? Klausiu apie tą apvalią dalį  blush2.gif  ax.gif ... Gavau alia dovaną iš vienos parduotuvėlės, bet neatpažįstu aš jo  blush2.gif

pritarčiau smėlioAudrai, kad chrizokola:

http://www.akmenelia...as-10mm-P1.html
Atsakyti
QUOTE(lairam @ 2009 09 23, 18:24)
Labas vakaras, šiandien kažkaip kūryba mano tokia keista. Nieko mandro nesinorėjo.

Nieko keista, juk yra klienčių, kurios nepageidauja jokių "mandrysčių" tik vieno paprasto akmenuko. Reikia ir nesudėtingų auskarėlių. Ir nuotaika, tikrai turi įtakos. Būna dienų lyg tyčia- nieko originalaus nesukurpi nors tu ką doh.gif
O naująją kūrybą apžiūrėjau- labai mieli, tvarkingi thumbup.gif
Atsakyti
http://yfrog.com/05p1050059yj
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Agnesaule: 24 rugsėjo 2009 - 09:37