Įkraunama...
Įkraunama...

Auskariukai - darbeliai su meile

QUOTE(<Pienė> @ 2009 10 11, 11:45)

Na va, dabar kitas reikalas 4u.gif
QUOTE(mamyciuke22 @ 2009 10 11, 18:07)

Klasika veža drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(mamyciuke22 @ 2009 10 11, 18:07)
mano paprasti auskariukai nieko ypatingo. smile.gif

Paprasti, bet tikrai labai mieli thumbup.gif baik kuklintis mirksiukas.gif
Ir burbuliukas labai gražus gavosi 4u.gif
Atsakyti
o ka galit apie mano pasakyti? blush2.gif nemoku ikelti paveiksliuku, tai tik nuoroda.. http://public.fotki....ai/auskariukai/
tik pasakykit teisybe visa,nereikia girti 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Auskariukai_rd: 11 spalio 2009 - 22:19
QUOTE(Auskariukai_rd @ 2009 10 11, 23:10)
o ka galit apie mano pasakyti? blush2.gif  nemoku ikelti paveiksliuku, tai tik nuoroda.. http://public.fotki....ai/auskariukai/

Paprastučiai, bet dailūs. Tik man nuotraukos schmoll.gif . Dekoracijos man vaizą gadina blush2.gif
Atsakyti
uoj ax.gif o kaip reikia grazias nuotraukas padaryti? 4u.gif
Atsakyti
Jeigu turėsi laiko ir noro, tai pasižiūrinėk Hennessy temoje http://www.supermama...?...=492487&hl= . Tikiuos ji neužpyks, kad kišu ją, bet man jos nuotraukos superinės. Net paprasti auskarėliai ten atrodo patys pačiausi, patys nerealiausi wub.gif
Atsakyti
Aruna wow, tikrai norisi pagirti toki kuribinga darbeli 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Auskariukai_rd @ 2009 10 11, 23:21)
uoj  ax.gif o kaip reikia grazias nuotraukas padaryti? 4u.gif

Tik neužpyk mirksiukas.gif . Aš čia draugiškai pastabėlę mestelėjau mirksiukas.gif

Bet kartais būnu žiežula lotuliukas.gif , kuri savaitgaliui namų darbų duoda lotuliukas.gif
Atsakyti
Nium, lairam mano namučius paPR'ino lotuliukas.gif lotuliukas.gif thumbup.gif
Iš tikrųjų tai darau aš tas nuotraukas pagal daugeliui žinomą pamokėlę, o jau sukomponavimas - vaizduotės ir skonio reikalas mirksiukas.gif Bet nemažai laiko užima tas menas blush2.gif

Kad būtų linksmiau, parodau savo naujausius
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hennessy: 12 spalio 2009 - 07:42
QUOTE(Auskariukai_rd @ 2009 10 12, 00:10)
o ka galit apie mano pasakyti? blush2.gif 

Patarčiau fotografuot ant neutralaus fono, nuotrauką apkirpti, kad nesimatytų nereikalingų dalykų, pvz. lango. Bet iš tiesų Hennesy pas mus nuotraukų specas, beigi lairam fotografijo liuksiškos, mokykitės iš jų (aš taip darau)
Atsakyti
o kaip del apsvietimo, ar pakakna saules sviesos ar naudojate dar kokias lempas? nes man vis gaunasi su seseliu verysad.gif jau nebetenku vilties pasidaryti graziu nuotraukeliu.
o gal koki photoshopa pasitelkiate i pagalba mirksiukas.gif ?

Atsakyti
QUOTE(salomejaxx @ 2009 10 12, 11:13)
o kaip del apsvietimo, ar pakakna saules sviesos ar naudojate dar kokias lempas? nes man vis gaunasi su seseliu  verysad.gif jau nebetenku vilties pasidaryti graziu nuotraukeliu.
o gal koki photoshopa pasitelkiate i pagalba mirksiukas.gif ?

Fotografuoju saulėtą dieną, paskui nuotraukas apdoroju Photoscape. Tai nėrą tokia galinga programa kaip Photoshop'as, bet visgi geriau negu nieko. Dar galima naudotis GIMP nuotraukų koregavimo programa, ji nemokama.
Atsakyti