Įkraunama...
Įkraunama...

Auskariukai - darbeliai su meile

QUOTE(Olita @ 2009 10 12, 15:55)
Oho! Pasijutau labai jau patikli  g.gif Nu bet savo burbuliuka su uzristu trigubu mazgeliu ir pervertais per kokius 2 karoliukus galais tampiau dvi dienas ir maigiau ir spaudinejau is laimes, bet gyvas dar  ax.gif

O mano draugei darytų vienų auskariukų burbuliukas atsirišo, nors taip pat buvo trigubas mazgas ir per kelis karolius perverti galai verysad.gif Gerai, kad čia draugė, atnešė - pataisiau, visi laimingi. O prieš klientę gėda būtų. Tai dabar apsidraudžiu rolleyes.gif Aišku, čia ir nuo valo priklauso - mano gal kiek plonokas, 0,24 mm g.gif
Atsakyti
as i burbulu tema irgi wink.gif kadangi uzsikabliavau, prigabinau daugybe. ir nepasitikiu savo "mazgais", tai vielute perveriu per karoliukus ir uzspaudziu spaustuku, kad nesimatytu. Tada tasyk netasius, neissileidzia smile.gif thumbup.gif
Atsakyti
Buvo kalba apie fotografijas, tai galiu pademonstruoti savo "studiją"

Čia pasiruošimas"
user posted image
Čia rezultatas:
user posted image

Va kokia studija ax.gif tongue.gif

O čia šiaip mano paprastučiai kelių dienų senumo auskarėliai, kurie jau beveik iškeliavo kitur:
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lairam: 12 spalio 2009 - 17:50
oj kokie grazus melynieji..cia turkis ar hovlitas?
Atsakyti
QUOTE(superEglius @ 2009 10 12, 19:12)
oj kokie grazus melynieji..cia turkis ar hovlitas?

Pirkau turkio skaldutę - tai sakau, kad turkis blush2.gif . O atskirti aš jų nemoku biggrin.gif
Atsakyti
Lairam, tikrai nesupykau, kaip tik labai norejau pastabu ir labai aciu uz jas 4u.gif
O Hennessy tai is viso nezinau kaip atsidekoti uz pagalba blush2.gif 4u.gif
Stai ar dabar jau geriau? blush2.gif
http://www.pics.lt/g...s/Drugeliai.jpg
Atsakyti
QUOTE(mamyciuke22 @ 2009 10 12, 14:13)
tame beda kad man gavos tas burbuliuks tiek vargau ir dabar vel is naujo nes atsiriso man tie galai turbut neuzstvirtinau kiek reikia g.gif    teks perdaryt  bet is 3 karto pavyko toks didesnis karoliukas rolleyes.gif

As tai vala dar labai atsargiai uzrisus pakatinu prie ugnies. Mazgiukas uzsilydo. BET LABAI ATSARGIAI TAI DARYTI REIKIA
Atsakyti
QUOTE(Auskariukai_rd @ 2009 10 12, 23:16)
Lairam, tikrai nesupykau, kaip tik labai norejau pastabu ir labai aciu uz jas 4u.gif
O Hennessy tai is viso nezinau kaip atsidekoti uz pagalba blush2.gif  4u.gif
Stai ar dabar jau geriau? blush2.gif
http://www.pics.lt/g...s/Drugeliai.jpg

Tai kad visiškai nėra už ką mirksiukas.gif
Sakyčiau, kad nuotraukoje reikėtų daugiau ryškumo - tam reikia fotoaparate prieš fotografuojant nustatyti "macro" režimą (jis paprastai žymimas kaip gėlytė) arba jau pačioje nuotraukoje pabandyti pataisyti su "sharpen" mygtuku (čia jeigu photoshope), nors jis, aišku, tobulai nepadarys. O šiaip daug smagiau atrodo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Aruna @ 2009 10 13, 07:55)
As tai vala dar labai atsargiai uzrisus pakatinu prie ugnies. Mazgiukas uzsilydo. BET LABAI ATSARGIAI TAI DARYTI REIKIA

Vaje kokių dalykų prigalvojat doh.gif Aš net bijočiau bandyt degint, nes jau matau kaip viską sudeginu blush2.gif
Kol kas užrišau ir perkišau per porą karoliukų, va negaliu atsidžiaugti savo burbuliukais, žiūrėsiu, kaip laikys, nes čia subalamutinot, net minties neturėjau kad gali atsirišt.... kokių jėgų veikiamas???
Įdėsiu vakare savo džiaugsmelio nuotraukas...
Atsakyti
As visus burbuliukus verdavau su permatomu valu, jis kitokios strukturos. Keturi mazgai ir gali ji maigit kaip nori, niekaip neatsirisdavo
Atsakyti
As burbulus su gan storu valu veriu, jie tvirtesni gaunasi.. Bet tie mazgeliai kazkaip netvirtai man atrodo, vienas buvo atsirises.. Tai dabar padarau du mazgelius ir kur papuola aplink visa burbuliuka galus perveriu 4u.gif
Atsakyti
nedrąsiai, bet ateinu pas jus blush2.gif priemu betkokius komentarus, kritiką ir t.t. mirksiukas.gif čia dar pirmieji mano darbai ax.gif

didžiausią minusą žinau ir pati doh.gif kilputės - dar toli gražu iki 'idealių', bet tikiuosi kada nors išlavinsiu ranką ax.gif

user posted imageuser posted image

Atsakyti