Įkraunama...
Įkraunama...

Auskariukai - darbeliai su meile

Labai patiko Hennessy auskariukai wub.gif
O čia mano paprastučiai, bet labai mėgiami auskariukai ax.gif
user posted image
Atsakyti
Sveikos darpstuoles.Sumasciau uzsukt pasizvalgyt,nu sukilo nors ir man kokius auskariukus pasidaryt... ax.gif Bet neisivaizduoju nuo ko pradet...Iskur viska gaut? bigsmile.gif pagelbekit neismanelei ka... ax.gif
Atsakyti
SM yra tema "Pradžiamokslis", ten daug naudingos informacijos.
Atsakyti
http://www.pics.lt/g.../1_P1020422.jpg[/IMG]
Atsakyti
Hennessy nu labai dailu labai wub.gif
Atsakyti
Ačiū, merginos, labai wub.gif

salomejaxx, šviesa būtinai reikalinga. Man dienos šviesos neužtenka (pilkos nuotraukos gaunasi), tai fotografuoju su lempa. O su lempa galima "valdyti" šešėlį, kas irgi yra gerai. Tiesa, be photoshop'o aš niekaip neišsisukčiau. Bet juk galima ir paprastesnę programą naudotis mirksiukas.gif Manau, tik tikrieji fotografai mokėtų be papildomų įrankių nufotografuoti taip, kad iš karto galima būtų tas nuotraukas rodyti. Mano neapdirbtos kai kurios baisokai atrodo lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Olita @ 2009 10 11, 23:50)
Paprasti, bet tikrai labai mieli  thumbup.gif baik kuklintis  mirksiukas.gif
Ir burbuliukas labai gražus gavosi  4u.gif

tame beda kad man gavos tas burbuliuks tiek vargau ir dabar vel is naujo nes atsiriso man tie galai turbut neuzstvirtinau kiek reikia g.gif teks perdaryt bet is 3 karto pavyko toks didesnis karoliukas rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(Latina @ 2009 10 12, 12:04)
Labai patiko Hennessy auskariukai wub.gif
O čia mano paprastučiai, bet labai mėgiami auskariukai ax.gif
user posted image

mieli auskariukai wub.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mamyciuke22 @ 2009 10 12, 15:13)
tame beda kad man gavos tas burbuliuks tiek vargau ir dabar vel is naujo nes atsiriso man tie galai turbut neuzstvirtinau kiek reikia g.gif 

Užrišus mazgus (reikia rišt tikruoju mazgu, ne "šunmazgiu") dėl šventos ramybės ant mazgo dar užlašinu lašiuką bespalvio nagų lako ar klijų. Garantija smile.gif
Atsakyti
DEKUJ LABAI UZ INFO
Atsakyti
QUOTE(LadyO @ 2009 10 12, 14:24)
Užrišus mazgus (reikia rišt tikruoju mazgu, ne "šunmazgiu") dėl šventos ramybės ant mazgo dar užlašinu lašiuką bespalvio nagų lako ar klijų. Garantija smile.gif

Aš tai padarau mazgą, tada dar per visą burbuliuką perveriu galus, tada vėl užrišu, o jau tada perveriu per kelis karoliukus ir nukirpau. Kartais ir tris kartus užrišu, nes nepasitikiu valu doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
bandymas padaryt auskariukus bet dar reiks pasistengt ...foto ner gera bet viskas matosi (tamsiai gavos ir ne ta puse) reiks dar pasipraktikuot su burbuliukais

user posted image user posted image
Atsakyti
QUOTE(Hennessy @ 2009 10 12, 14:59)
Aš tai padarau mazgą, tada dar per visą burbuliuką perveriu galus, tada vėl užrišu, o jau tada perveriu per kelis karoliukus ir nukirpau. Kartais ir tris kartus užrišu, nes nepasitikiu valu  doh.gif  lotuliukas.gif

Oho! Pasijutau labai jau patikli g.gif Nu bet savo burbuliuka su uzristu trigubu mazgeliu ir pervertais per kokius 2 karoliukus galais tampiau dvi dienas ir maigiau ir spaudinejau is laimes, bet gyvas dar ax.gif

QUOTE(mamyciuke22 @ 2009 10 12, 15:12)
bandymas padaryt auskariukus bet dar reiks pasistengt ...foto ner gera bet viskas matosi (tamsiai gavos ir ne ta puse) reiks dar pasipraktikuot su burbuliukais

Foto tikrai ner gera, nieko nesimato! Bandyk is naujo mirksiukas.gif
Atsakyti