Įkraunama...
Įkraunama...

Auskariukai - darbeliai su meile

[quote=stashiene,2009 10 13, 21:04]
na dar pateršiu eterį blush2.gif

Kad tik tokių teršėjų daugiau būtų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(stashiene @ 2009 10 13, 21:04)
tuo pačiu dar ir nuomonės apie nuotraukos pakoregavaima paklausti noriu, ar nepersistengiau su photoshopu? blush2.gif bandžiau tvarkyti pagal pamokėlę esančią auksarankėse blush2.gif
url=http://img200.imageshack.us/i/sv2079562z.jpg/][img]http://img200.imageshack.us/img200/7388/sv2079562z.jpg[/img

Mano manymu, truputuką per daug spalvos korekcijos (na, aš nelabai žinau, kokią operciją Jūs panaudojot). Tačiau, kaip pagal pamokėlę - tai tikrai sakyčiau, kad labai neblogai. (Kad nesupyktumėt, pasakysiu, kad tai mano darbinė programa).... 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
ačiū visoms mirksiukas.gif

QUOTE(Globusyte @ 2009 10 14, 08:42)
Mano manymu, truputuką per daug spalvos korekcijos (na, aš nelabai žinau, kokią operciją Jūs panaudojot). Tačiau, kaip pagal pamokėlę - tai tikrai sakyčiau, kad labai neblogai. (Kad nesupyktumėt, pasakysiu, kad tai mano darbinė programa).... 4u.gif  4u.gif  4u.gif

tikrai nepykstų, o džiaugiuosi sulaukdama komentaro 4u.gif po teisybei tai iš tos pamokėlės tai pasinaudojau tik pirmuoju žingsniu blush2.gif blush2.gif : su 'pipete' nuėmiau pilkumą nuo fono, daugiau nieko nedariau ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Globusyte @ 2009 10 13, 23:58)
siandien buvo itin kūrybinga diena, tačiau kompas lėtai sukasi ir Interneta snenori su manimi kalbėtis, tai viskas liko picasoj.... doh.gif

na tai lauksime šiandiena tavo darbelių bigsmile.gif
Atsakyti
Mano vakar dienos darbelis - jau užsakymas, kolegės biggrin.gif
user posted image
Vakar vakaro ir pirmadieninius burbulus (namų darbus lotuliukas.gif ) įdėsiu vėliau...

Atsakyti
QUOTE(Olita @ 2009 10 14, 09:30)
Mano vakar dienos darbelis - jau užsakymas, kolegės  biggrin.gif
Vakar vakaro ir pirmadieninius burbulus (namų darbus  lotuliukas.gif ) įdėsiu vėliau...

Dailūs
Atsakyti
QUOTE(Olita @ 2009 10 14, 09:30)
Mano vakar dienos darbelis - jau užsakymas, kolegės  biggrin.gif
Vakar vakaro ir pirmadieninius burbulus (namų darbus  lotuliukas.gif ) įdėsiu vėliau...

Labai skaniai atrodo bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(stashiene @ 2009 10 13, 21:04)

Neblogai dera juoda su salotine. Faini auskareliai, bet vat ziuriu ziuru ir taip kazko truksta, lyg, bet negaliu ivardinti...tiesa gal noretusi kad kilputes visgi butu mazesnes ir maziau kristu i akis

O siaip auskaru pateikimas puikus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(EditaR @ 2009 10 14, 09:41)
Neblogai dera juoda su salotine. Faini auskareliai, bet vat ziuriu ziuru ir taip kazko truksta, lyg, bet negaliu ivardinti...tiesa gal noretusi kad kilputes visgi butu mazesnes ir maziau kristu i akis

O siaip auskaru pateikimas puikus 4u.gif

ačiū už pastabas 4u.gif stengsimės tobulėti blush2.gif
Atsakyti
Cia ne pastabos, o tik mano nuomone wink.gif drinks_cheers.gif Pastabas gali duoti tik super duper meistre wink.gif
Atsakyti
QUOTE(EditaR @ 2009 10 14, 10:06)
Cia ne pastabos, o tik mano nuomone wink.gif  drinks_cheers.gif Pastabas gali duoti tik super duper meistre wink.gif

nesvarbu kaip tai pavadinsim: pastaba, nuomonė, komentaras ir t.t. mirksiukas.gif noriu kuo daugiau jų sulaukti biggrin.gif kai pradedančiai labai tai svarbu, o poto jau atsirinksiu kas ir kaip thumbup.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Hennessy @ 2009 10 13, 08:18)
Tai kad visiškai nėra už ką  mirksiukas.gif
Sakyčiau, kad nuotraukoje reikėtų daugiau ryškumo - tam reikia fotoaparate prieš fotografuojant nustatyti "macro" režimą (jis paprastai žymimas kaip gėlytė) arba jau pačioje nuotraukoje pabandyti pataisyti su "sharpen" mygtuku (čia jeigu photoshope), nors jis, aišku, tobulai nepadarys. O šiaip daug smagiau atrodo  thumbup.gif

g.gif nustaciau fotoaparate gelyte, bet atrodo kad vistiek nelabai ryskiai gavosi g.gif
http://www.pics.lt/g...s/Uzsakymas.jpg
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Auskariukai_rd: 14 spalio 2009 - 13:03
Sveikos, na siandien kazkoks keistas ikvepimas mane uzvalde ir padariau auskariukus - "Ne i tema" unsure.gif

user posted image

p.s. kazkokia didele foto ikeliau.. atsiprasau, bet nemoku sumazinti..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bianca: 14 spalio 2009 - 13:03