Įkraunama...
Įkraunama...

Auskariukai - darbeliai su meile

Stashiene, man patiko antri auskariukai, labai idomus.
Atsakyti
QUOTE(stashiene @ 2009 10 13, 12:52)
nedrąsiai, bet ateinu pas jus blush2.gif  priemu betkokius komentarus, kritiką ir t.t. mirksiukas.gif čia dar pirmieji mano darbai ax.gif

didžiausią minusą žinau ir pati doh.gif kilputės - dar toli gražu iki 'idealių', bet tikiuosi kada nors išlavinsiu ranką ax.gif

Kilputės- dalykas išmokstamas, svarbu, kad būtų ūpas kurti. O darbeliai labai žaismingi, sveikinu, 4u.gif lauksim naujų.
Pirmuose auskariukuose gal nereikėjo tų kabančių uodegėlių g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LadyO: 13 spalio 2009 - 14:40
QUOTE(LadyO @ 2009 10 13, 15:28)
Pirmuose auskariukuose gal nereikėjo tų kabančių uodegėlių g.gif

čia taip suprasti - tarpelio tarp kilputės ir karoliuko? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(stashiene @ 2009 10 13, 16:41)
čia taip suprasti - tarpelio tarp kilputės ir karoliuko? blush2.gif

ne ne, tos dalies iš dviejų biseriukų ir karoliuko, kuri kabo po suvertuoju burbulu.
Atsakyti
QUOTE(LadyO @ 2009 10 13, 15:47)
ne ne, tos dalies iš dviejų biseriukų ir karoliuko, kuri kabo po suvertuoju burbulu.

oi tai jums nerodo mano pirmos foto, nes tas suvertas burbulas tai jau antra foto biggrin.gif dabar jau supratau mirksiukas.gif
Atsakyti
Mano sios dienos darbelis ax.gif
user posted image

user posted image

Papildyta:
QUOTE(Hennessy @ 2009 10 12, 08:40)
Kad būtų linksmiau, parodau savo naujausius

QUOTE(Latina @ 2009 10 12, 11:04)
O čia mano paprastučiai, bet labai mėgiami auskariukai ax.gif

Nuostabus auskarai wub.gif thumbup.gif

QUOTE(stashiene @ 2009 10 13, 11:52)
nedrąsiai, bet ateinu pas jus blush2.gif  priemu betkokius komentarus, kritiką ir t.t. mirksiukas.gif čia dar pirmieji mano darbai ax.gif

Man labiausiai patiko 3 ir 6. thumbup.gif wub.gif sekmes kuriant ir toliau mirksiukas.gif
ir man nerodo 1 ir 4 unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IwonaBogd: 13 spalio 2009 - 15:16
Iwona Bogd labai grazi tavo galerija ir labai linksmi spalvoti tavo darbeliai.Labai saunu thumbup.gif
Atsakyti

Man rausvi fainuoliai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(raskila @ 2009 10 13, 18:54)
Iwona Bogd  labai grazi tavo galerija  ir labai linksmi spalvoti tavo darbeliai.Labai saunu  thumbup.gif

Aciu, labai malonu blush2.gif
Atsakyti
na dar pateršiu eterį blush2.gif
tuo pačiu dar ir nuomonės apie nuotraukos pakoregavaima paklausti noriu, ar nepersistengiau su photoshopu? blush2.gif bandžiau tvarkyti pagal pamokėlę esančią auksarankėse blush2.gif

user posted image
Atsakyti

QUOTE(stashiene @ 2009 10 13, 21:04)
na dar pateršiu eterį blush2.gif
tuo pačiu dar ir nuomonės apie nuotraukos pakoregavaima paklausti noriu, ar nepersistengiau su photoshopu? blush2.gif bandžiau tvarkyti pagal pamokėlę esančią auksarankėse blush2.gif

Oho! Kaip pirmieji darbai tai tiesiog super thumbup.gif Man ypatingai patiko su turkiu ir tie paskutiniai žaliai juodi wub.gif Ir nuotraukos, mano neprofesionaliai akiai, labai liuks, man dar toli iki tokių blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(IwonaBogd @ 2009 10 13, 16:13)
Mano sios dienos darbelis ax.gif
]http://i259.photobucket.com/albums/hh311/iwonabogd/IMG_4856.jpg

http://i259.photobuc...gd/IMG_4858.jpg

Papildyta:
Nuostabus auskarai wub.gif  thumbup.gif
Man labiausiai patiko 3 ir 6.  thumbup.gif  wub.gif sekmes kuriant ir toliau mirksiukas.gif
ir man nerodo 1 ir 4 unsure.gif

Nenorėčiau supykdyt bendramintės, tačiau užrašas nustelbia auskarus (labai jau sunkus) ax.gif

Šiandien buvo itin kūrybinga diena, tačiau kompas lėtai sukasi ir Interneta snenori su manimi kalbėtis, tai viskas liko picasoj.... doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Globusyte: 13 spalio 2009 - 23:00