Įkraunama...
Įkraunama...

-Langų rūbai/ užuolaidos, romanetės ir kt. 7 tema

Parekomenduokit prašau kokią gerą nebrangininkų firmą, kuri gamina kasetinius roletus. Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rianka @ 2009 12 10, 16:26)
Parekomenduokit prašau kokią gerą nebrangininkų firmą, kuri gamina kasetinius roletus. Ačiū  4u.gif

užsakius šią savaitę dar spėsit į kalėdinį traukinį.Roletai geromis kainomis
Atsakyti
aciu mergaites uz atsakymus 4u.gif 4u.gif 4u.gif , bandysim patys biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Rianka @ 2009 12 10, 15:26)
Parekomenduokit prašau kokią gerą nebrangininkų firmą, kuri gamina kasetinius roletus. Ačiū  4u.gif

kiek apvaziavau firmu, tai isveta pigiausiai paskaiciavo..
Atsakyti
QUOTE(muimyte @ 2009 12 10, 19:30)
aciu mergaites uz atsakymus 4u.gif  4u.gif  4u.gif , bandysim patys biggrin.gif
Papildyta:

kiek apvaziavau firmu, tai isveta pigiausiai paskaiciavo..

Gal galiu ir aš paskaičiuot.
Atsakyti
QUOTE(jeila @ 2009 12 10, 13:57)
schmoll.gif  tikrai ne... kaip vyras sake-bac ir viskas biggrin.gif

GAL KAS GALIT PASAKYT KOKIO PLOCIO NISA REIK PALIKT BEGELIUI (kad ji paslept lubose)? vienas begelis bus dieninei uzuolaidai o kitam kambary sirmoms 4,35 ilgio langams net nzn keliu tu sirmu reikes-gal 3ju begeliu pakaks?zinau,kad yra geresniu nei tie plastmasiniai begeliai kuriais sunkiai slankoja-kur ju pirkt?

Apie 20cm nisos plotis gali buti jei viena uzuolaida, bet nepamirskite pasiziureti kad koks radiatorius netrukdytu ar dar kas. Siauroje nisoje bus sunku montutimechanizmus. Dviem uzuolaidom reiketu 25-30cm plocio nisos.
Atsakyti
QUOTE(Meistrelis @ 2009 12 10, 18:40)
Gal galiu ir aš paskaičiuot.

aciu... bet jau uzsisakem romanetes, tikiuosi bus graziau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gija* @ 2009 12 08, 12:47)
sveikutes, norejau pasiteirauti, jei mano lango plotis (palanges) 1.60 cm, tai reikia isekoti medziagos, kurios plotis butu kokie 1.65cm, nes uzmetimai dar prisiskaiciuoja..tai as galvoju jei issirinkciau audini, kurios plotis butu 1.50, bet dar is sonu dadurciau kita medziaga, tai tos kitos medziagos kiek man pirkti, ilgi ziureti?

Jei palang4s plotis 1,60 tai audinio reikia 1,70( jei čia kalbam apie romanetę).Yra audinių , kurių plotį perki tokį , kokio reikia.Taip ilgį reikia žiūrėti, bet yra audinių ir3 m. pločio, tai galima pirkti tik 10,20,30 cm.tiek , kiek reikia pigiau bus

Papildyta:
QUOTE(Neeri @ 2009 12 08, 23:49)
Skaitau skaitau ir bandau susidėlioti savo galvelėje kas, kaip, kiek, po kiek, už kiek  doh.gif Na ir sunkokai čia man sekasi. Žinau, kad norėčiau austriječių, bent jau svetainėje ir miegamam, pas vaikus dar nesugalvojau ko man reikia, o kitur apskritai pasimetus  doh.gif Einu dar paskaitinėsiu, gal kokių minčių rasiu  ax.gif

Austrijietės brangoka ir priežiūra sunki, dulkes renka.Pas vaikus tai aš siulyčiau romanetes, patogu, neišteps, tvarkingai atrodo, bet kuriam aukštį paliktos.Aš sūnaus kambarį pasiuvau romanetes ir labai džiaugiuosi, nes anksčiau buvo dieninės ir naktinės, tai palikdavo sujauktas nespėdavau tvarkyt.Aš salone dirbu, siuvu, jei kokių klausimų turite, klauskite, atsakysiu.
Papildyta:
QUOTE(Gija* @ 2009 12 08, 13:38)
mane jauciu ne taip supratote, turiu omenyje, jei lango plotis didesnis, nei yra medziaga...tai tuomet galvoju apie tokia romanetes principa:

user posted image

tai kaip reiktu pasiskaiciuoti, kiek reikia audinio, sakykim jei tos sviesios reiktu man, tai ziureti ilgi? nes as pasiskaiciavusi, kad man reikia 4 metru ilgio, o to iterpimo irgi 4 metru, nesvarbu, kad man jo reikia tik nedaug  g.gif

kodėl 4 m. reikia tai nesuprantu, juk prie aukščio pridėt 0,5m. ir pakanka.koks pas jus aukštis?
Lygų audinį galima versti, tada nereiks pirkti tų 4 m.kito aud. jums brangiai išeis pirkti du ilgius
Atsakyti
aš į du kambarius irgi labai noriu austriječių, nes pas mus klasikinis stilius, tai man kažkaip romanetės nesiderintų.....o KOKIA TA PRIEŽIŪRA AUSTRIJEČIŲ, kur ir kaip jos valomos, kiek maždaug kainuotų 1,60x1,80, imant vidtutinę audinio kainą??? Ar austrijetės susikelia į viršų bent kažkiek???? Ar jos darosi vientisos ant viso lango, ar geriau daryti dvi, kad galėtum langą atidaryti????
Atsakyti
QUOTE(Kristina498 @ 2009 12 10, 20:38)

kodėl 4 m. reikia tai nesuprantu, juk prie aukščio pridėt 0,5m. ir pakanka.koks pas jus aukštis?
Lygų audinį galima versti, tada nereiks pirkti tų 4 m.kito aud. jums brangiai išeis pirkti du ilgius

nes pas mane yra 2 langai:
vieno plotis- 160cm, kito- 152cm, o aukstis abieju 174 cm (ismatavau nisa virs lango, kur kabes mechanizmas ir pati langa iki palanges), tai uzmetimams 26 cm pridejau, tai grubiai reikia 2 metru vienam langui ir kitam, tai viso 4 metrai g.gif
Atsakyti
QUOTE(jeila @ 2009 12 10, 12:57)
schmoll.gif  tikrai ne... kaip vyras sake-bac ir viskas biggrin.gif

GAL KAS GALIT PASAKYT KOKIO PLOCIO NISA REIK PALIKT BEGELIUI (kad ji paslept lubose)? vienas begelis bus dieninei uzuolaidai o kitam kambary sirmoms 4,35 ilgio langams net nzn keliu tu sirmu reikes-gal 3ju begeliu pakaks?zinau,kad yra geresniu nei tie plastmasiniai begeliai kuriais sunkiai slankoja-kur ju pirkt?

Cia as teisingai supratau, kad viename kambaryje bus tik dienine uzuolaida? jeigu tik viena uzuolaida, tai paprasciausiam beginiam karnizui manau pilnai uztektu 10 - 15 cm plocio nisos. Tiesa, nisos auksti darykite apie 7 - 10 cm, tada graciau uzuolaida atrodys.
Del sirmos. Jeigu langas 4.35 m plocio graziausia atrodytu 5 takeliu begelis. Tuomet medziagos butu po 91 cm. Manau kad platesnes medziagos nelabai graziai atrodys. bet cia skonio reikalas.
Del paciu begeliu - parasykite i az, pameginsiu kaina paziureti.
Atsakyti
Gal žinote kokias firmas,kurios nuima romanetes,išplauna,vėl pakabina...Man kažkaip baisu tuos mechanizmus ardyti-bijau,kad paskui nebesuversiu tų "siūlų"... blush-anim-cl.gif
Atsakyti
QUOTE(swarcas @ 2009 12 11, 12:57)
Gal žinote kokias firmas,kurios nuima romanetes,išplauna,vėl pakabina...Man kažkaip baisu tuos mechanizmus ardyti-bijau,kad paskui nebesuversiu tų "siūlų"... blush-anim-cl.gif

Siaip kiek zinau nereikia verti jokiu siulu. Virsutiniame profilyje yra sudeti plastikiniai ritineliai, ant kuriu susisuka siulas. Siulas is tu ritineliu labai lengvai issikabinti turi. Ir tada medziaga su visais siulais skalbiama. Tiesa, reikia isverti is medziagos visus strypelius.
Atsakyti