Įkraunama...
Įkraunama...

-Langų rūbai/ užuolaidos, romanetės ir kt. 7 tema

sveiki,su tokiu kvailu klausimu blush2.gif
kaip tvirtinasi kabliukai (karnizas lubinis su begeliais) prie uzuolaidos kurios virsuj yra plati sutraukiama juosta?
Atsakyti
QUOTE(Gija* @ 2009 12 11, 00:26)
nes pas mane yra 2 langai:
vieno plotis- 160cm, kito- 152cm, o aukstis abieju 174 cm (ismatavau nisa virs lango, kur kabes mechanizmas ir pati langa iki palanges), tai uzmetimams 26 cm pridejau, tai grubiai reikia 2 metru vienam langui ir kitam, tai viso 4 metrai  g.gif

Jus turejote tikriausiai siaura audini,kad bus 4metrai,bet siauras audinys vienam langui netiks,nes jo plotis 160cm ,nebent su vertikaliu intarpu ,o plataus audinuko ,jums reiketu ,jai be vertikaliu intarpu ,max 3,5metro. ax.gif
Papildyta:
QUOTE(pokahonta @ 2009 12 11, 16:46)
sveiki,su tokiu kvailu klausimu  blush2.gif
kaip tvirtinasi kabliukai (karnizas lubinis su begeliais) prie uzuolaidos kurios virsuj yra plati sutraukiama juosta?

pirma reikia sutraukti juostele ,po to kabliukus suverti i juosteleje esamas kilputes ,o paskui uznerti kabliukus i lubiniame begelyje esancius sliauzikus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pokahonta @ 2009 12 11, 15:46)
sveiki,su tokiu kvailu klausimu  blush2.gif

Mes taikem kitoki varianta. TVirtinant begelius prie lubų sunėriau kabliukus. Užuolaidas sutraukiau prieš kabinant, o vėliau - kad ir kaip nepatogu tai buvo jau kabinau ant lango. Visa bėda, kad įgrūsti į tuos bėgelius labai sudėtinga.
Atsakyti
Mane domina romanetės virtuvei. Domiuosi labiau iš praktinės pusės. Kaip jas prižiūrėti? ar lengvai skalbiasi - ir ar virtuvei rekomenduojama ja iš vis imti.
Atsakyti
QUOTE(Filomena S @ 2009 12 12, 13:17)
Mane domina romanetės virtuvei. Domiuosi labiau iš praktinės pusės. Kaip jas prižiūrėti? ar lengvai skalbiasi - ir ar virtuvei rekomenduojama ja iš vis imti.

Dažniausiai visi ir siuvasi romanetes į virtuvę, jei ne baltos tai kelis metus niekas neskalbia.išsitraukia stypeliai, svoris , atrišat apačioj siūlus, nuklijuojat nuo viršaus ir skalbiat.
Papildyta:
QUOTE(Ilgakase @ 2009 12 10, 23:53)
aš į du kambarius irgi labai noriu austriječių, nes pas mus klasikinis stilius, tai man kažkaip romanetės nesiderintų.....o KOKIA TA PRIEŽIŪRA AUSTRIJEČIŲ, kur ir kaip jos valomos, kiek maždaug kainuotų 1,60x1,80, imant vidtutinę audinio kainą??? Ar austrijetės susikelia į viršų bent kažkiek???? Ar jos darosi vientisos ant viso lango, ar geriau daryti dvi, kad galėtum langą atidaryti????

Austrijietės skalbiamos namuose, kai kurie salonai skalbia,valyklos sugadina.Kaina nuo 300-500lt.Jas darom ir ant romanečių mechnizmų, tai keliasi iki viršaus, arba paprastai galima pakelt apie pusę metro.Darosi ir vientisos ir atskirai, kaip kas nori
Papildyta:
QUOTE(swarcas @ 2009 12 11, 12:57)
Gal žinote kokias firmas,kurios nuima romanetes,išplauna,vėl pakabina...Man kažkaip baisu tuos mechanizmus ardyti-bijau,kad paskui nebesuversiu tų "siūlų"... blush-anim-cl.gif

Pilaitėj yra užuolaidų studija, ten tvarko( prekybos centras pupa , antras aukštas)
Atsakyti
QUOTE(Nerutė @ 2009 12 10, 00:09)
mes siandien gavom romanetes  thumbup.gif  pirmas ispudis  thumbup.gif  wub.gif ryt kabinsim su MB tai ir vaizda kazkoki turesim  biggrin.gif  bandysim pasirodyt artimiausiom dienom  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Laukiam foto ax.gif
Atsakyti
QUOTE(LT @ 2009 12 12, 16:17)
Laukiam foto  ax.gif

ir as laukiu....... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Filomena S @ 2009 12 12, 13:17)

jei toli nuo kriaukles ir virykles, tai thumbup.gif o jei prie pat, tai nuleisit retai arba skalbsit daznai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(LT @ 2009 12 12, 15:17)
Laukiam foto  ax.gif

bus biggrin.gif

QUOTE(muimyte @ 2009 12 12, 16:10)
ir as laukiu....... smile.gif

stengsiuos greit idet 4u.gif
Atsakyti
sudejau biggrin.gif

romanetes rasit CIA

slapt nerute

svetaine be uzuolaidu atrode stai taip wink.gif slapt toks pat 4u.gif

ispudziai smile.gif svetaines audinys nera lygus tai nors ir man asmeniskai labai grazus tie nelygumai biski keistokai atrode unsure.gif bet sian atvaziavus mama kaip tik tuos nelygumus labai ivertino, sako IDOMIAU laugh.gif laugh.gif rezultatas pasiektas nes uzsidengem ir jauciames pakankamai saugiai ir privaciai biggrin.gif kazkada masciau daryt toki varianta, tos minties neatsizadu ir dabar jei bus poreikis ir pinigu pertelius hihihi.gif tai dienines pasikabinsim smile.gif
alia va taip 4u.gif
user posted image

user posted image

netycia ieskodama pvz kuri senai nuziurejau atradau ta pati audini tik kitaip paversta laugh.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nerutė: 12 gruodžio 2009 - 20:13
[quote=Nerutė,2009 12 12, 21:09]
sudejau biggrin.gif

smagu ,kad dziaugiates,nenoriu liudinti,bet taip sonai romaneciu, neturetu atrodyti,ne bereikalo tame pavyzduke audinukas verstas,nes norejo isvengti ,tokiu vingiavimu wink.gif tame audinuke yra nevingiuojanciu juosteliu ir sonines iules butent per tas vietas turejo taikyti ,tada romanete kabotu ,kaip ,,ledas'' thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(atnala @ 2009 12 12, 21:49)
smagu ,kad dziaugiates,nenoriu liudinti,bet taip sonai romaneciu, neturetu atrodyti,ne bereikalo tame pavyzduke audinukas verstas,nes norejo isvengti ,tokiu vingiavimu wink.gif tame audinuke yra nevingiuojanciu juosteliu ir sonines iules butent per tas vietas turejo taikyti ,tada romanete kabotu ,kaip ,,ledas'' thumbup.gif

jei atvirai tokio komento laukiau 4u.gif as zinau kad neturetu doh.gif gi turiu ju ne taip mazai nevingiuotu pakabintu biggrin.gif tai va ir svarstau:
1. ar geriau reikejo verst audini unsure.gif nors man tiesa sakant isilgai nera grazu unsure.gif
2. ar reikejo siut per tas vietas kur audinys negarbanotas unsure.gif unsure.gif bet tada kaip nulygiuot kad tiktu pgl ploti???
bet kokiu atveju suslanksto kaip romante laugh.gif uzdengt uzdengia, o prie garbanu unsure.gif priprasim jauciu unsure.gif doh.gif
Atsakyti