Įkraunama...
Įkraunama...

-Langų rūbai/ užuolaidos, romanetės ir kt. 7 tema

QUOTE(something else @ 2010 01 04, 12:49)
Pas mane virtuvėje toks variantas. Vizualiai atrodo dailiai, o dėl patogumo - galima tas gėles "paslėpti" nuleidus, bet iš esmės faktiškai niekada iki galo nenuleidžiu.
Dabar suku galvą dėl svetainės lango. buvau prieš kurį laiką pasišovusi daryti širmą, bet dabar jau galvoju pereiti prie lengvų užuolaidų - neapsiprendžiu  doh.gif

Kaip Jums tokie karnizo variantai?  g.gif

user posted image
user posted image user posted image

O gal kur matete LT tokiu pirkti? Tikrai toks lengvumas, man tai labai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(algioshka @ 2010 01 05, 17:28)
Sveikos, mamytes. Neradau temos apie sirmas. Gal zinote kas nebrangiai ja galetu pagaminti arba parduoti?

Jei Jus turite omeny ant langu stumdomas sirmas, tai galim pagaminti biggrin.gif . Parinktume audinius dienini naktini ar abu, ir mechanizma 3-4-5-6 begeliu priklausomai nuo lango plocio ir sirmu skaiciaus.
Nebent Jus norite pastatomos - sulankstomos sirmos. Tokiu reiktu paieskoti parduotuvese, lyg Jyske kazkada maciau g.gif .
Papildyta:
QUOTE(Bijuna @ 2010 01 05, 17:41)
O gal kur matete LT tokiu pirkti? Tikrai toks lengvumas, man tai labai  thumbup.gif

Siulyciau pasirinkti pagal savo poreikius tarpini audinuka ir pasiuti thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos, as klausiau ar matete tokiu karnizu pirkti LT? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Bijuna @ 2010 01 06, 10:34)
Sveikos, as klausiau  ar matete tokiu karnizu pirkti LT?  4u.gif

Panasiu karnizu yra vietoje, tik diametras storesnis. Cia nuotraukoje karnizai turbut 10-12 cm diametro, o galima butu rasti 16cm. Arba uzsakyti pagal jusu pageidavimus mirksiukas.gif tik kaina bus kita
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Teo: 06 sausio 2010 - 09:55
QUOTE(Dovis @ 2010 01 05, 12:35)
Mergytes, patarkit, kiek ilgesnis karnizas turi buti uz langa?

Man asmeniškai kuo ilgesnis - tuo gražesnis. Pati rinkausi nuo sienos - iki sienos, tikrai neblogas vaizdas. Net su žaliuzėmis didžiajame kambaryje taip dariau - optiškai šiek tiek gal ir sumažina erdvę, bet ji man tokia "vientisesnė" atrodo.

QUOTE(Bijuna @ 2010 01 05, 15:41)
O gal kur matete LT tokiu pirkti? Tikrai toks lengvumas, man tai labai  thumbup.gif

Dar nesidairiau, bet man atrodo, kad neturėtų būti problema rasti ax.gif
Atsakyti
Sveikos, išduokite paslaptį, kur Vilniuje įmanoma nusipirkti lininės medžiagos romanetėms? Arba a'la lininės, kad gerai naudotųsi ir gražiai atrodytų (turiu galvoje faktūrą). Man visokios organzos ir satinai netinka prie interjero, o būtent tokias medžiagas visur tik ir siūlo doh.gif Patarkit, kąąąąą... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Teo @ 2010 01 06, 00:28)
Jei Jus turite omeny ant langu stumdomas sirmas, tai galim pagaminti biggrin.gif . Parinktume audinius dienini naktini ar abu, ir mechanizma 3-4-5-6 begeliu priklausomai nuo lango plocio ir sirmu skaiciaus.
Nebent Jus norite pastatomos - sulankstomos sirmos. Tokiu reiktu paieskoti parduotuvese, lyg Jyske kazkada maciau g.gif .
Papildyta:
Siulyciau pasirinkti pagal savo poreikius tarpini audinuka ir pasiuti thumbup.gif

As noriu pastatomos sirmos, tokios triju daliu
Atsakyti
QUOTE(stebuklaz @ 2010 01 06, 13:50)
Sveikos, išduokite paslaptį, kur Vilniuje įmanoma nusipirkti lininės medžiagos romanetėms? Arba a'la lininės, kad gerai naudotųsi ir gražiai atrodytų (turiu galvoje faktūrą). Man visokios organzos ir satinai netinka prie interjero, o būtent tokias medžiagas visur tik ir siūlo  doh.gif Patarkit, kąąąąą...  blush2.gif

Kur kaune tai zinau, siaip pati ieskau romanetems lino bet noriu kad butu audinys ne 100proc linas, o maisytas su plisteriu, o cia jau problema, nerandu niekur doh.gif nes vien linas romanetems nera gerai.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(swimmer @ 2010 01 05, 12:30)
Kazkur anksciau sioje temoje jau diskutuota apie plisuotas zaliuzes. Modelis gali buti panasus kaip jusu nufotografuoto roleto, tik nebus jokiu sniureliu (traukimui), jokiu ritineliu apacioje ir jokiu sniureliu per lango viduri smile.gif
Bet cia aisku skonio reikalas biggrin.gif

Na kad cia is naturaliu medziagu sis modeliukas, todel man ir patiko, tai ir tie sniureliai tada nemaiso smile.gif o kiek ziurejau apie plisuotas info,tai jos man kazkokios nepatikimos pasirode smile.gif kazkaip jei jau deti,tai geras ir kokybiskas smile.gif na cia mano tokia nuomone smile.gif
Papildyta:
QUOTE(stebuklaz @ 2010 01 06, 15:50)
Sveikos, išduokite paslaptį, kur Vilniuje įmanoma nusipirkti lininės medžiagos romanetėms? Arba a'la lininės, kad gerai naudotųsi ir gražiai atrodytų (turiu galvoje faktūrą). Man visokios organzos ir satinai netinka prie interjero, o būtent tokias medžiagas visur tik ir siūlo  doh.gif Patarkit, kąąąąą...  blush2.gif

As maciau Skirpus salonuose po ritinine uzuolaida buvo linas ir jie siulo tokia paslauga. gal pasidomek ten?
Atsakyti
QUOTE(stebuklaz @ 2010 01 06, 13:50)

Tai tie patys Lino namai ar kitos lino parduotuvės (lino yra ir medžiagų parduotuvėje prie Kalvarijų turgaus)... Bet ten jau arba grynas linas, arba su medvilne g.gif
Atsakyti
QUOTE(stebuklaz @ 2010 01 06, 15:50)

lietuvisku linu labai daug prie kalvariju turgaus ir kaina gera ir pasirinkimas sioks toks yra. Siaip yra ir kitose parduotuvese tik reikia klausti.
Pati dirbu su vokiskais Drapilux firmos audiniais (ne tik,bet daugiausia), kurie yra sintetiniai, bet savo isvaizda panasus naturaliems (nes daug kas nepatiki, kad tai polesteris). Si audiniu serija yra nedegi, antialergiska ir pan. Tik sie audinai dideliu rastu imantrumu nepasizymi. na ir pavariau truputi reklamos ax.gif
Jei kam idomu pasiziurekit:
http://www.drapilux....ut_drapilux.php
http://www.drapilux....lour_themes.php
Atsakyti
Teo, gerai, daugiau tik reklamos thumbup.gif

O Kaune gal tokios firmos audiniais prekiaujama, ir kiek metro kaina..na siaip man nieko ir imantraus nereikia, man tiktu sitas audinis-pilkas su bruksneliais geltonais,zaliais, ruzavais ( 2 audinys nuo apacios)....na tiktu tik kad butu vien zalsvi arba gelsvi bruksneliai, o koks plotis paprastai buna tokiu audiniu? nu ir uzpuoliau cia as, sorry, bet per uzuolaidas as jau naktimis nemiegu doh.gif blush2.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gija*: 06 sausio 2010 - 15:09