Įkraunama...
Įkraunama...

-Langų rūbai/ užuolaidos, romanetės ir kt. 7 tema

Sveikos, merginos... Ir aš paklausti noriu... Mūsų miegamojo langas vitrininis, bet atsidaro tik ta viršutinė dešininė dalis:
user posted image

Rašėte, kad romanetės tvirtinamos ant ant lango konstrukcijos, arba ant sienos. Taigi, norėdama atidaryti langą, turėsiu arba pakelti jas iki viršaus, arba teks dėti dvi atskiras, kas mano nuomone, gražiai neatrodys... Gal galite tada pasiūlyti sprendimą, arba kokią alternatyvą? Galvoju gal širmas dėti, su jo mis būtų paprasčiau, bet ar jos gaminamos iš storesnės organzinės medžiagos? Ačiū už atsakymus 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo freimule: 30 gruodžio 2009 - 15:48
Sveikinu su artėjančiais Naujaisiais metais !!!

Na, o man dar vis uzuolaidos neduoda ramybes lotuliukas.gif
Iskilo klausimas, jei noriu kabinti dienine uzuolaida o ant virsaus romanete..tai kaip kabiname? dienine uzuolaida ant karnizo ar begelio, o romanete- auksciau dienines uzuolaidos ant mechanizmo g.gif Gal kas koki paveiksliuka galetu imesti, kaip ta dienine uzuolaida kabinama blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Gija* @ 2009 12 31, 14:07)
Sveikinu su artėjančiais Naujaisiais metais !!!

Na, o man dar vis uzuolaidos neduoda ramybes  lotuliukas.gif
Iskilo klausimas, jei noriu kabinti dienine uzuolaida o ant virsaus romanete..tai kaip kabiname? dienine uzuolaida ant karnizo ar begelio, o romanete- auksciau dienines uzuolaidos ant mechanizmo  g.gif  Gal kas koki paveiksliuka galetu imesti, kaip ta dienine uzuolaida kabinama  blush2.gif

Dieninė po romanetėm kabinamos ant bėgelio po romanete prie sienos, o romanetė į lubas arba dieninė ant bėgelio kabinama į lango nišą, tada romanetė prie pat sienos būna.
Pati dabar kabinu romanetes prie pat sienos, o dienines kabinsiu į nišą (jeigu kabinsiu smile.gif ), nors gal kelsiu romanetes į priekį ir dieninę už romanečių, kad būtų vienodo pločio, nes kabinant į nišą dieninė siauresnė bus kadangi romanetė platesnė nei niša.
Paveiksliuko deja neturiu, gal ir yra kur namie koks pav., bet dabar nesu namie.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juratela: 31 gruodžio 2009 - 14:37
QUOTE(angi @ 2009 12 30, 16:18)
... brukstelt i AZ, kokia kaina butu apsiut uzuolaidas ir ispaust ziedus?

...o gal galima brūkštelt tiesiog čia, o ne į až ax.gif
Atsakyti
QUOTE(freimule @ 2009 12 30, 15:47)
Sveikos, merginos... Ir aš paklausti noriu... Mūsų miegamojo langas vitrininis, bet atsidaro tik ta viršutinė dešininė dalis:
user posted image

man miegamam dienines + naktines idealiausias variantas atrodo 4u.gif
QUOTE(Gija* @ 2009 12 31, 13:07)
Iskilo klausimas, jei noriu kabinti dienine uzuolaida o ant virsaus romanete..tai kaip kabiname? dienine uzuolaida ant karnizo ar begelio, o romanete- auksciau dienines uzuolaidos ant mechanizmo  g.gif  Gal kas koki paveiksliuka galetu imesti, kaip ta dienine uzuolaida kabinama  blush2.gif

o jei i nisa romanete o ant karnizo dienine??? rolleyes.gif nors svetainej i nisa netiks tau romanete unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Nerutė @ 2010 01 01, 19:09)
man miegamam dienines + naktines idealiausias variantas atrodo

ačiū, bet man užuolaidos ne prie širdies... Na nebent vien dieninės, bet priimtiniau man vis dėlto širma ar romanetė...
Atsakyti
QUOTE(freimule @ 2010 01 01, 19:54)
ačiū, bet man užuolaidos ne prie širdies... Na nebent vien dieninės, bet priimtiniau man vis dėlto širma ar romanetė...

na vkus i cvet druzej net wink.gif
tuomet gal romanete virs lango??? unsure.gif ji pilnai pasikelia kad langas atsidarytu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nerutė: 01 sausio 2010 - 19:56
Nebijančioms pirkti internetu, galybė audinių (ir ne tik) už geras kainas:
http://www.joann.com...r...c&result=96
Atsakyti
Sveiki ieskau zmogaus, kuris pagelbetu su uzuolaidomis, romanetemis ir pan. Kaune. Pagalba reikalinga nuo projektavimo ir dizaino, audiniu parinkimo iki pilno sumontavimo. Ir zinoma, kad kainos labai nesikandziotu Lauksiu i AZ

Atsakyti
Kuo aprengti virtuves langus, jei pristatyta daug dideliu vazonu su gelemis. Ar tilptu romanetes? Mano akimis ziurint, tai ne, nes augalai trukdytu jas nuleisti zemyn. O gal kas turite ale sirmas su lipdukais prie stiklo tvirtinamas?
Atsakyti
QUOTE(Zirafa09 @ 2010 01 03, 17:38)
Kuo aprengti virtuves langus, jei pristatyta daug dideliu vazonu su gelemis. Ar tilptu romanetes? Mano akimis ziurint, tai ne, nes augalai trukdytu jas nuleisti zemyn. O gal kas turite ale sirmas su lipdukais prie stiklo tvirtinamas?

Galima romanete montuoti i lubas ir atitraukti kiek daugiau iki 10-15cm, jei geles nera labai dideles.
Simos is dieninio audinio taip pat tiktu, bet jos nenusistums. Geriau plona karniza i lango rema ir uzuolaidele. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Zirafa09 @ 2010 01 03, 17:38)

I mano paklausima taip niekas ir neatsake unsure.gif Is tikruju tai as ta zaliuziu varianta isimylejau ir noriu ir tau rekomenduoti. normalios foto neturiu, viena atsiunte,bet jis toks pirminis variantas, dabar yra patobulinta ir daug graziau smile.gif tik nelabai zinau kaip ikelti foto cia :/
Freimule,o tam salone yra ir sirmu kiek maciau berods smile.gif ten jau tikrai tankios jos smile.gif mirksiukas.gif
Atsakyti