Įkraunama...
Įkraunama...

Nugaros, kojų skausmai, tinimai, išvaržos

vien masazo nugarai atstatyti neuztenka reikia po truputi sportuoti ir stiprinti nugaros raumenis, tai gali buti ir nerviniu pagrindu ziurint kokia vieta tau skauda jei skauda apatine nugaros dali ten yra kryzme stuburo saknys jei nugara ties mentimis mazdaug gali stuburo slankstelis buti pasislinkes todel ir reikia nugara pratampyti yra specialiai Tibeto jogos 4 pratimai nugarai kurie stiprina jos raumenis ir tikrai efektingai padeda, ir be galo svarbi laikysena reikia stengtis ja kontroliuoti
Atsakyti
Jungiuos prie tų su skaudančiom nugarom drinks_cheers.gif gal ir nėštumai, o gal ir metai jau savo daro, druskos visokios besėdančios... bet skauda, atsilenkti negaliu taip greitai kaip anksčiau...
Atsakyti
sveikutes,noriu paklausti,gal kas nors zino,kur yra atliekamas tas gydymas su adatelemis(akupunkturinis gydymas),sako kas jis labai padeda nuo nugaros skausmu.gal kas nors jau isbande ta gydyma?
Atsakyti
Man ir bėdos su nugara jau senų seniausiai, nuo vaikystės, o nėštumo metu nebuvo dienos be skausmo. Taip surakindavo, kad stoviu ir paeit negaliu. net kojos ant vonios krašto negalėdavau užkelti verysad.gif verysad.gif verysad.gif po gimdymo irgi riesta visai buvo. vos pasivilkdavau, kaip kokia pensininkė. dar ir dabar negaliu mažės maudyti, gerai, kad tėtis tai daro ax.gif jau prėjo 4 mėnesiai. Pradėjau lankyti masažą, žinot, padeda tikrai tongue.gif Raumenys kaip plieniniai, įsitempę, ne tik nugaros, bet ir rankų, nors mažė ne tokia ir sunki, tik 6,8 kg, po kiekvieno masažo geryn eina tongue.gif o skauda nugara dėl to, kad nėštumo metu plečiasi dubens kaulai,ir raiščiai laisvėja, po gimdymo viskas po truputį grįžta į savo vietas. Taip, kad mamkos, nepagailėkit pinigučių masažui. Masažuotis galima pradėti po 3 mėnesių. 4u.gif sportuot sakyčiau iškart nereikia pulti, po truputuką, atsargiai, kad nebūt daugiau žalos, negu naudos.
Atsakyti
man irgi skauuuda nugara tiesiog nera tokios valandos kad as jos nejausciau tas skausmas visuomet su manim o kai keliu mazute is loveles tai atrodo kad perlusiu pusiau blink.gif
Atsakyti
Sveiki,

padekit kas galit cry.gif Po gimdymo nugara skauda istisai, tai silpniau,tai suriecia taip,kad ziezirbos akyse pasirodo. Pas mane vaikas gime po cezorio pjuvio, dare bendra nejautra, bet pries tai 2 kartus bande daryti spinaline,nieko jiems ten nesigavo. Po gimdymo ilgai dar skaudejo durio vietas verysad.gif
Dabar jau mano maziukui 10 men (aisku jis pas mane ne is lengvuju, 11 kg sveria), o nugaros skasmas nesiliove verysad.gif Bandziau iv.gelius, tiesiog vos ne kilogramais tepdavau ir laisudiskus metodus isbandziau, bet vistiek schmoll.gif Aisku gal cia nuo tu vaiko ir vezimo kilnojimu, bet ka padarysi, kai vaika auginu beveik viena, vyras buna namie kai vaikas jau miega verysad.gif
Tiesa maitinu dar MP ir nakti keliuosi n+1 kartu, tai gal kai baigsiu,tai nugaros skausmas savaime susitvarkys ax.gif
Dar tiesa siuos pratimukus darau, tai gal siek tiek ir lengviau: PRATIMAI NUGARAI

PADEKIT< PATARKIT<PASIDALINKIT PATIRTIM aciuks.gif
Atsakyti
Manau reiktu apsilankyti pas gydytojus g.gif gal koki nerva uzspaude, paliete ar panasiai...
Atsakyti
QUOTE(Šarlota @ 2006 11 27, 16:42)
Sveiki,

padekit kas galit cry.gif Po gimdymo nugara skauda istisai, tai silpniau,tai suriecia taip,kad ziezirbos akyse pasirodo. Pas mane vaikas gime po cezorio pjuvio, dare bendra nejautra, bet pries tai 2 kartus bande daryti spinaline,nieko jiems ten nesigavo. Po gimdymo ilgai dar skaudejo durio vietas  verysad.gif
Dabar jau mano maziukui 10 men (aisku jis pas mane ne is lengvuju, 11 kg sveria), o nugaros skasmas nesiliove  verysad.gif  Bandziau iv.gelius, tiesiog vos ne kilogramais tepdavau ir laisudiskus metodus isbandziau, bet vistiek  schmoll.gif Aisku gal cia nuo tu vaiko ir vezimo kilnojimu, bet ka padarysi, kai vaika auginu beveik viena, vyras buna namie kai vaikas jau miega  verysad.gif
Tiesa maitinu dar MP ir nakti keliuosi n+1 kartu, tai gal kai baigsiu,tai nugaros skausmas savaime susitvarkys  ax.gif
Dar tiesa siuos pratimukus darau, tai gal siek tiek ir lengviau: PRATIMAI NUGARAI

PADEKIT< PATARKIT<PASIDALINKIT PATIRTIM aciuks.gif

sveikutė,
labai tave užjaučiu, nes ir man tas pats atsitiko - po gimdymo, po penkto karto bandymo padaryti spinalinę nejautrą pajutau tą žvėrišką skausmą. ir nieko tu per daug nesuk galvos, o žygiuok pas neurologą, po to pasidaryk stuburo nuotraukytę, kompiuterinę tomografiją ir pan. aš nieko nelaukiau, nuėjau pas gydytoją ir pasirodo, kad pas mane stuburo išvarža yra. tik negaliu jokių vaistų, gelių, tepalų naudoti, nes jie visi persiduoda į MP, todėl kol maitinu jokio gydymo negali būti. o su pratimais atsargiai - gali dar paūminti skausmą. sėkmės pas gydytoją 4u.gif
Atsakyti
nors mano maziui dar tik trys menesiai as jau buvau pas tromotologa, pasidariau nuotrauka stuburo, nes taipogi labai skaudejo, net maziu kai keldavau is lovos taaaip surakindavo, kad ziezirbos akyse pasirodydavo. beje sunelis taipogi gimes cezario pjuvio pagalba. ir ka mano diagnoze - stuburo isvarza. laukia kruva mankstu ir masazu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(mamukas2 @ 2006 11 27, 20:01)
sveikutė,
labai tave užjaučiu, nes ir man tas pats atsitiko - po gimdymo, po penkto karto bandymo padaryti spinalinę nejautrą pajutau tą žvėrišką skausmą. ir nieko tu per daug nesuk galvos, o žygiuok pas neurologą, po to pasidaryk stuburo nuotraukytę, kompiuterinę tomografiją ir pan. aš nieko nelaukiau, nuėjau pas gydytoją ir pasirodo, kad pas mane stuburo išvarža yra. tik negaliu jokių vaistų, gelių, tepalų naudoti, nes jie visi persiduoda į MP, todėl kol maitinu jokio gydymo negali būti. o su pratimais atsargiai - gali dar paūminti skausmą. sėkmės pas gydytoją 4u.gif

QUOTE(gintuks @ 2006 11 27, 20:36)
nors mano maziui dar tik trys menesiai as jau buvau pas tromotologa, pasidariau nuotrauka stuburo, nes taipogi labai skaudejo, net maziu kai keldavau is lovos taaaip surakindavo, kad ziezirbos akyse pasirodydavo. beje sunelis taipogi gimes cezario pjuvio pagalba. ir ka mano diagnoze - stuburo isvarza. laukia kruva mankstu ir masazu verysad.gif

Aciu mergaites uz patarimus aciuks.gif

O galima iskarto eiti pas neurologa ar reikia pirma pas savo terapeute uzsirasyti, kad ji siuntimas pas ji duotu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Šarlota @ 2006 11 27, 23:39)
Aciu mergaites uz patarimus aciuks.gif

O galima iskarto eiti pas neurologa ar reikia pirma pas savo terapeute uzsirasyti, kad ji siuntimas pas ji duotu  g.gif

Pas mus poliklinikoj, tai jai eisi be siuntimo, teks susimokėti, o su siuntimu -ne. Geriausia pasiskambink į reg. ir paklausk.
Ir pasistenk kuo mažiau kilnoti savo sunkiasvorį.
Sėkmės 4u.gif
Atsakyti
Sveiki,

na nuejau pas terapeute is anksto uzsiregistravus, kad siuntima duotu. O ji tik pabarskino man per nugara ir klausia, o senai menesines buvo?? - sakau jau 10 men po gimdymo, bet dar schmoll.gif , nes pati mitinu. O ji man iskart sako varyk pas ginekologe, nes gali buti tu nestuke.gif , uztai ir nugara skauda blink.gif Nu as tiesiu taikiniu pas ginekologe, bet pasirodo schmoll.gif
Grizau vel pas terapeute, tai ji man tik kraujo ir slapimo tyrimus liepe pasidaryti,gal koks uzdegimas vyksta blink.gif , o po to bus matys sako g.gif Taip likau ir nesupratus, kodel ji man siuntimo nedave, nors tiesiogiai prasiau g.gif Dabar nugaros kaip ir neskauda, tai nezinau ar eisiu vel pas ja ar ne.

Tai kol kas tiek tongue.gif
Atsakyti