Įkraunama...
Įkraunama...

Nugaros, kojų skausmai, tinimai, išvaržos

Na mano nugara ir po penkerių metų gimdimo dar skauda, manau, kad epidūrinė nejautra galėjo padaryti įtaką ax.gif . Sako, kad daugeliui paskauda ir raeina, o kitiem taip ir lieka blink.gif .
O antro jau nebijojau gimdyt ir epidūrinės nesidariau schmoll.gif , nes pergyvenau, kad dar blogiau nebūtų ax.gif
Atsakyti
O as po masazu kurso jauciuosi jau visai neblogai biggrin.gif maziukui dabar devyni su trupuciu menesio smile.gif pasirodo, pas mane didzioji problema buvo uzspausi nervai, o ne kaulai. Na, bet kai taip skaudejo, tikrai sunku nustatyt paciai, kas ten.
Dar jauciasi, aisku, bet tikrai palengvejimas didziulis.
Atsakyti
QUOTE(Zaneta Z. @ 2007 01 05, 14:45)
Na nugara skaudet pradejo jau nuo 5men kai laukiausi,o db isvis vos vaikstau. man nuo vaikystes nugara silpna,o db dar tenka vaika nesiot,o jis ne is mazuju(4,5men 9.2kg) buvau ir pas gydytojus,patare vaika maziau nesiot, maniskis grynas rankinukas schmoll.gif

Lengva pasakyti, mažiau nešiokit vaiką g.gif . Mane irgi kankina nugaros skausmas
dar nuo nėštumo doh.gif . Dabar net negaliu ilgai ant nugaros gulėti, taip įskausta, kad sunku išlipti iš lovos. Bet mano mažiukas irgi nuo mamytės sunkiai atsiplėšia...ir ką daryt: nepasakysi vaikui, man skauda sėdėk ir žaisk!
Atsakyti
QUOTE(Linulė @ 2007 01 07, 18:33)
Lengva pasakyti, mažiau nešiokit vaiką g.gif . Mane irgi kankina nugaros skausmas
dar nuo nėštumo doh.gif . Dabar net negaliu ilgai ant nugaros gulėti, taip įskausta, kad sunku išlipti iš lovos. Bet mano mažiukas irgi nuo mamytės sunkiai atsiplėšia...ir ką daryt: nepasakysi vaikui, man skauda sėdėk ir žaisk!

as tai sutinku, kad maziau nesioti, nei vaikui reikia, NEIMANOMA. Arba tada vaizdelis: jis zliumbia, kad nenesi, tu zliumbi, kad negali... rolleyes.gif kas gali tai ilgai istverti?
Atsakyti
man nugara skaudėjo pirmas dvi savaites po gimdymo,kol užgino žazidelės kurios atsirado dėl epidūro,į stuburą dūrė kelis kartus nes iš pirmo karto nepavyko.
Atsakyti
iškart po gimdymo neskaudėjo, prdęjo skaudėt kai sūneliui buvo 4 mėn, ir dar skauda.
Atsakyti
Sveikutes,
nugaros skausmo "malonuma" ir as turiu, iki alpimo skauda butent tuoj vietoje kur epidiura dure . Panesioju savo 8 kg dukryte ir svio jau tai suraito nugara, kad nieko jau nenoriu. Tepuosi hemopatiniu tepalu(nes maitinu MP) skirtu traumoms gyditi, tai jis apmalsina skausma.
Atsakyti
na as irgi ta "dovana"gavau sad.gif
dabar gydytoju slenkscius minsiu, nes jau metai praejo, o skausmai nemazeja. gavau siuntima pas neurologa... matysim...
Atsakyti
Artima sirdziai tema radau hihihi.gif
ka gi...10 menesiu po gimdymo praejo, nugara skauda zymiai maziau, bet skauda. labiausiai skaudejo, kai vaika nesiojauu nesynej ir buvo sunkesnis vezimas. tada ejau ir i masazus, bet nepadejo. padeda tik nugaros tausojimas, kai nenesioju jokiu svoriu 000054.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juanita: 09 sausio 2007 - 15:34
Man irgi nugara skaudejo, bet po keliu dienu praejo. Pasirodo, kad as per daznai lenkdavausi kai turedavau vystyti vaika ir t.t. , tada pavargdavo mano nugara. Tai dabar stengiuosi maziau lenktis. Ir svarbiausia nepersalti.
Atsakyti
Po gimdymo tai naturalu,kad skauda kokius pora menesiu.Vis tik kruvis nemazas apie metus tempe nugarele...Po dvieju gimdymu,man tokios problemos nebuvo ilgai.Po pirmo tai skaudejo kazkiek tai laiko del epiduro,po antro isvis nepamenu,gal kokias pora savaiciu,o va po trecio tai jauciu ilgiau kankins,nors dar tik dvi savaites praejo,nieko neskauda,bet gulet ant nugaros negaliu,tik paguliu ilgiau paskui atsikelt ar pasisukt tenka per didziausius vargu.idomu,ar jis isnyks g.gif
Atsakyti
Gimdziau pati be jokiu nuskausminamuju, bet nugaros skausmai kankina dar iki siol, nors jau praejo beveik trys metai. Siaip jai keliu sunkiau, ar savo mergina tenka panest tai tuoj kimba i juosmens sriti. Ir siaip kai daugiau tenka pavaiksciot ar ant koju pastovet ilgiau tai labai skauda tada. Teko kreiptis pas neurologa tai pasake kad pas jus daug drusku ir tiek g.gif , bet nedare nej ehoskopo,nezinau blink.gif siaip apziurejo ir tiek schmoll.gif
Atsakyti