Man nėštumo pabaigoje tino viena koja. O dabar (maniau, kad tai nesusiję su gimdymu) ryte kai išlipu iš lovos- kojos atrodo, kad nesilanksto, einu krypuodama kol prasivaikštau

O aš apturėjau kitokią problemą:
Iki gimdymo man nei kojos tino, nei nugarą skaudėjo. Po gimdymo 3 parą surakino taip, kad gydausi iki šiol. Man rado sėdimo nervo uždegimą, t.y. pradžioj negalėjau nei sėdėt, nei gulėt, nei vaikščiot. Teko nutraukti maitinimą MP ir leisti stiprius vaistus. Tai tik prieš gerą savaitę po truputi pradėjau vaikščiot ( bet tik po butą). Į laiką tik su MB prieš 4 dienas su vaikais išėjom ir tai iki mašinos, poto iš mašinos iki suoliuko ir prasėdėjau pas draugus kieme visą laiką. o šią nakt pirmą kartą miegojau nejausdama skausmo
. dabar tik pradedu tikėt, kad viskas bus OK, nors dar be yablečių nuo skausmo negaliu
Iki gimdymo man nei kojos tino, nei nugarą skaudėjo. Po gimdymo 3 parą surakino taip, kad gydausi iki šiol. Man rado sėdimo nervo uždegimą, t.y. pradžioj negalėjau nei sėdėt, nei gulėt, nei vaikščiot. Teko nutraukti maitinimą MP ir leisti stiprius vaistus. Tai tik prieš gerą savaitę po truputi pradėjau vaikščiot ( bet tik po butą). Į laiką tik su MB prieš 4 dienas su vaikais išėjom ir tai iki mašinos, poto iš mašinos iki suoliuko ir prasėdėjau pas draugus kieme visą laiką. o šią nakt pirmą kartą miegojau nejausdama skausmo

I nestumo pabaiga, tai siaubas kas su kojomis daresi
: sunkumas, maudimas, niezejimas visa tai pries miega. Ir matyt vienos kojos nerva uzspaude taip, kad galejau vaikscioti slubuodama tik po namus. Iseiti niekur toliau negalejau, nes isiskaudedavo taip, kad negaledavau paeiti visai
Po gimdymo viskas susitvarke, bet atsirado naujos bedos
greitai kojos pavargsta ir pavargsta, kaip kokiu 10 km distancija prabegus

QUOTE(Tuki @ 2004 11 11, 16:32)
Sveikos pagimdžiusios,
po gimdymo praėjo beveik 3 mėn.viskas susitvarkė,išskyrus tai,kad kamuoja nugaros skausmai,ko nebuvo nėštumo metu.
Gal kuriai taip buvo,ką darėte?
Iš anksto dėkui už atsakymus.
po gimdymo praėjo beveik 3 mėn.viskas susitvarkė,išskyrus tai,kad kamuoja nugaros skausmai,ko nebuvo nėštumo metu.

Iš anksto dėkui už atsakymus.
Pas mane kazkur po metu tik susitvarke, ir dabar jei sunkaiu kazka padirbu ar daugiau pastoviu skauda nugara

O man jau nebeskauda nugarytės
numečiau 14 kg ir viskas tvarkosi

man irgi kamuoja skausmeliai,bet manau cia nuo sunelio,nes jis jau 10kg sveria,o as ji nabage nesioju visa diena

Kartais labai skauda nugaros lemuo is ryto.
Man nugara skaudejo nestumo metu ir po gimdymo
, taciau neilgai, gal po pora savaiciu. Tai as manau, kad per nestuma - tai buvo prisitaikymas prie didesnio pilvuko ( juk vistiek nesiojom leliukus po sirdim
), o po nestumo - tai vel pasikeitem, nebeliko pilvuko

man tai nakti skauda, net kartais sunku apsiversti.

Man nugara paskausta,kai bunu ilgai pasilenkus.Kai atsilenkiu,tai vaikstau kaip
uz nugaros susiemusi.Gerai,kad praeina po kokiu 10min.

QUOTE(riuska @ 2007 09 08, 16:02)
Man nugara paskausta,kai bunu ilgai pasilenkus.Kai atsilenkiu,tai vaikstau kaip
uz nugaros susiemusi.Gerai,kad praeina po kokiu 10min.

Man irgi tas pats su nugara ,tai eisiu tikrintis inkstų gal nusileido per neštumą,nes miegoti ant nugaros negaliu,paskui atsikelti iš lovos neina,visa surakinta,kol pravaikštau.Mano draugei tokia pat požymiai,tai rado kad inkstai pasmukę žemyn,liepė mankštas specialias daryti

man rakindavo nugara, buvau nuejus pas gydytoja, tai sake, kad nuo svorio centro pasikeitimo. buvau labai daug svorio priaugusi, labai didelis pilvas buvo. ir taip mane atpratino nuo aukstakulniu, kad dabar 4 cm ir eit nemoku
anksciau su 10 cm i sokius varinedavau