QUOTE(Šarlota @ 2006 11 27, 17:42)
Sveiki,
padekit kas galit

Po gimdymo nugara skauda istisai, tai silpniau,tai suriecia taip,kad ziezirbos akyse pasirodo. Pas mane vaikas gime po cezorio pjuvio, dare bendra nejautra, bet pries tai 2 kartus bande daryti spinaline,nieko jiems ten nesigavo. Po gimdymo ilgai dar skaudejo durio vietas
Dabar jau mano maziukui 10 men (aisku jis pas mane ne is lengvuju, 11 kg sveria), o nugaros skasmas nesiliove

Bandziau iv.gelius, tiesiog vos ne kilogramais tepdavau ir laisudiskus metodus isbandziau, bet vistiek

Aisku gal cia nuo tu vaiko ir vezimo kilnojimu, bet ka padarysi, kai vaika auginu beveik viena, vyras buna namie kai vaikas jau miega
Tiesa maitinu dar MP ir nakti keliuosi n+1 kartu, tai gal kai baigsiu,tai nugaros skausmas savaime susitvarkys
Dar tiesa siuos pratimukus darau, tai gal siek tiek ir lengviau:
PRATIMAI NUGARAI
PADEKIT< PATARKIT<PASIDALINKIT PATIRTIM
man ta pati,mieloji situacija.tik baisiai nuliudau kad dar ilgai nesiliaus skaudejus,nes man po gimdymo viso labo tik men praejo.ir skauda ta epiduro durio vieta.ir kai atsiguli surakina.vasara begsiu sportuot,tikiuosi tuo ir pasibaigs
Papildyta:
QUOTE(Agnyte... @ 2006 12 31, 02:37)
man nugaryte irgi skauda baisiai...

vyras tai bara, kad tik dejuoju, bet nieko nedarau...

bet aciu uz pratimukus-rimtai kibsiu i darba!

nes dukryte auga, sunkeja, o panesiot tai vis tiek reikia... ir taip su kiekviena diena vis blogiau...

negalima taip...
kazi ar kosmo diskas padetu?juk taip graziai reklamuoja..