Įkraunama...
Įkraunama...

Nugaros, kojų skausmai, tinimai, išvaržos

Man po pirmo gimdymo,praėjus kokiem 3 mėnesiem,tai susuko tongue.gif nugarą,kad negalėjau iš mašinos išlipti verysad.gif tai jei ne mano masažistas,tai nežinau kuo butų pasibaigę doh.gif 2 savaites į paskaitas nėjau,nes negalėjau nei vairuoti nei ką. dabar esu nestuke.gif ir labai bijau vėl tų skausmų, tai nusipirkau kamuolį ir šokinėju ant jo kai pradeda skaudėti thumbup.gif padeda
Atsakyti
Skauda ir man nugaryte, ir visa ji kazkokia nestabili lotuliukas.gif - neteko priekines atsvaros biggrin.gif
Atsakyti
sveikos, nors pagimdziau dar tik pries 9 dienas galiu irgi savo patirtim pasidalinti.Man labai padeda korsetas po gimdymo.Jei be jo tai atrodo kad kai susilenkiu maziuko is lovytes paimti tai ir neatsilenksiu skauda ir tarsi surakina sad.gif o va su korsetu viskas liuks.Kazkada skaiciau kad tai gali buti besikeiciancio svorio centro pasekme, tik neisivaizduoju ar tai tkrai taip smile.gif
Atsakyti
Po gimdymo maniau, kad stuburo neturiu, nes skausmas tiesiog siaubingas, ka bedaryciau, o nugara skauda siaubingai...tacaiu nieko cia nepadarysi, o ir pasaugoti saves nelabai iseina...Reikia eiti su vaikeliu i laukeli, kol nusinesuvezima, tai tiesiog lipu laiptais dantis sukandus. Dar pries gimdyma turejau isitaisius stuburo isvarza, tai dabar liko tik kenteti, nes operuotis tokioj jaunystej dar nesinori, o paskui ziuresiu, kaip Dievulis duos 4u.gif
Atsakyti
Nugara paskaudedavo po gimdymo. Bet labiausiai ja skaudejo, kai vyras isejo i darba o as likau viena su maziuke doh.gif bet po truputi nugara prisitaike prie padidejusio kruvio. Bet ir dabar ilgiau bunant pasilenkus, sunku atsitiest po to
Atsakyti
Neskaudejo ir neskauda.
Atsakyti
Oi ir man labai skauda,kartais toks dieglys suima,kad neina atsitiesti doh.gif Bet tikiuosi praeis kada nors,o jei ne tai tokia jau musu mamu dalia....
Sekmes visoms mamytems!!!!
Atsakyti

Man neskauda schmoll.gif
Atsakyti
Man po antrojo gimdymo skaudėjo,gal kol mažei pusę metų suėjo g.gif
ypač kai pabūdavau pasilenkus,reikdavo atsitiest tai dantis sukandus,su ašarom akyse blink.gif ... Jau buvau susigalvojus kosmodiską pirkt doh.gif . Bet skausmai ėmė ir išnyko biggrin.gif Matyt savaime viskas susitvarkė thumbup.gif
Atsakyti
as dar iki gimdymo turejau stuburo isvarza, tai jau ir taip ne kas , dabar laaabai sunku vienai su leliuku, kaip ir daugumai mamyciu - pasilenkiu paimt suneli is lovytes, o kaip atsilenkt nezinau, nera jegu... verysad.gif ziauriai sunku keltis ryte is lovos, atrodo visa sulauzyta, ir taip kas ryta... laukiu greiciau eiti darytis masazu, tik va kur susirast gera masaziste, gal kas galit patart?
Atsakyti
po cezario nugarą skaudejo apie 2 mėn.veliau vis mažejo.dingo skausmas 6mėn.
Atsakyti
problemos del kojų nuo 20sav.prasidejo kelioneje Paryžiuje.maniau grišiu namo praeis,bet naktimis net grižus traukdavo kojas.gėriau magnį.deja.po cezario ištino kojos doh.gif po baltiminio maisto praėjo.tai buvo gydytojos patarimas.
Atsakyti