Įkraunama...
Įkraunama...

Nugaros, kojų skausmai, tinimai, išvaržos

O man kojos ir rankos ištino gal pora savaičių prieš gimdymą. Praėjo tik 3 savaitę po gimdymo, tačiau iki šiol skauda kelius. Negaliu greitai eiti, sunku atsikelti iš sdimos padėties. Tikiuosi pradėjus sportuoti praeis... nes kol kas labai sunku vaikščioti.
Atsakyti
Ziuriu as neviena tokia, su kojom besikankinanti doh.gif Man nestumo metu tai netino kojos tik nugara labai skaudejo. O va po gimdymo ( cezari dare ) tai oiiiii doh.gif Negaliu ilgai vaiksciot, net vakar po pasivaiksciojimo su vaiku, galvojau stauksiu vilku vakare. Net vyras leido nuskausminamuosius. Nu taip blauzdas skauda ir nugara nu negaliu. Ejau pas daktara tai nieko doro nepasiule. Tai net nezinau kuom sau ir padet sad.gif
Atsakyti
per nestuma neturejau jokiu problemu del nugaros bet dabar kai jau pagimdziau tai ilgai negaliu buti susilenkus nes paskui sumkei atsilenkiu schmoll.gif
Atsakyti
man jau 8 mėn kaip skauda, ir nemažėja, reiks masažo...
Atsakyti
mano nugara niekada nebuvo labai sveika blush2.gif bet kai pastojau ir mazdaug apie 6 men pradejo vis labiau ja skaudeti,juk priaugau daug svorio. Vis laukiau,greiciau pagimdyciau ir neskaudetu ax.gif bet kur gi tau po gimdymo paliko dar baisiau verysad.gif skaudejo ilgai gal iki 6 menesiu, ir dabar vis paskauda ......
Atsakyti
Man tinsta irgi, nors po gimdymo 8 mėn praėjo
Atsakyti
Na man tai po gimdimo kazkuri laika skaudejo bet daug kas sake kad taip po apidurinio buna na o dabar kaip jau ir nieko liktais viskas praejo 4u.gif
Atsakyti
gimdziau be nuskausminamuju, bet nugara vis tiek labai skaudejo ir dabar skauda,nuonesiojimo,lankstymosi.
Atsakyti
man ir skaudejo po gimdymo, padejo kaulazoliu tepalas biggrin.gif thumbup.gif
Atsakyti
man irgi skauda nugara, ypac vakare po visu vaiko nesiojimo,kilnojimo ir t.t. O dar kai vaikui 4 men.buvo nuo laiptu nusiridenau,tai dar sitas prisidejo. Manau cia jau man visam gyvenimui verysad.gif
Atsakyti
gimdziau naturaliai,bet po gimdymo ilgai skaudejo doh.gif dar ir dabar negaliu ilgiau buti pasilenkusi,nesioti sunkesniu daiktu.
Atsakyti
Gimdziau naturaliai,is kart po gymdymo negalejau is lovos atsikelti,ir ant kito sono apsiversti,paskui labai skaudejo kai reikejo eiti arba truputi pabegt,ir dabar kartais skauda,bet palyginus kaip buvo galima sakyti,kad viskas susitvarke
Atsakyti