Įkraunama...
Įkraunama...

Nugaros, kojų skausmai, tinimai, išvaržos

Po cezario ilgai skaudėjo schmoll.gif .Kartais atrodydavo,kad subyrės mano stuburas blink.gif .Bet su laiku praėjo(tfu tfu tfu).
Atsakyti
o man nugara taip pat skauda po gimdymo verysad.gif jauciu, kad reiks masazo unsure.gif
Atsakyti
man po gimdymo nugara ziauriai skaudejo 6 menesius. nieko nesuspejau padaryt, nenuejau i masazus ir pati praejo smile.gif
Atsakyti
Man irgi nugara suskausts. Bet nezinau nuo ko cia - nuo nestumo ir gimdymo, ar nuo gyvo 6 kg svorio nesiojimo, nes mano maziukas man nuo ranku nenueina..

blink.gif
Atsakyti
Man taip pat nugarą paskauda nuo dažno dukrytės nešiojimo,visgi 10kg jau sveria wub.gif,pastoviai ant rankų ...Su vyresnėliu tai išvis ne tik nugarą skaudėdavo bet ir kojų kelių sanarius,nes jis labai vėlai išmoko vaikščioti,dažnai sirgdavo,tai taip buvau prisipratinus ant rankų kad doh.gif
Atsakyti
doh.gif mano nugarelei irgi nepyragai, doh.gif 8 kg. kai is ligonines trigubai mazesni leliu parsivezi tai net nepajauti, o dabar doh.gif

Atsakyti
Sveikutes,as seip gimdziau su epiduru,tai uz tai ir nzn nuo ko dabar kaire puse nugaros skauda,ar nuo epiduro ar nuo vaiko nesiojimo g.gif Seip kai dare masaza tai sake kad kaire puse daugiau lyg patinus unsure.gif Tai taip ir pasake,kad nuo vaiko nesiojimo.... verysad.gif
Atsakyti
man irgi pskauda nugaryte... bet pasijaucia ypac po tokios dienos, kada daug buni pasilenkus, pvz prie vaikiuko dar prideda ant ranku panesiojimas bei veimelio pakilnojimas i antra auksta...
gelbeja vyro masaziukas (planuoja eiti pas spec masazista) taip pat stengiuosi surasti laiko pusvalandzio mankstai. va ir taip gyvenu. tikiuosi greitai viskas praeis mirksiukas.gif
Atsakyti
man t.p.nezmoniskai skauda,kartais net negaliu pasilenkt leliuko pasiimt
Atsakyti
sveikos gal ka patarsit? gimdziau naturaliai, pati esu smulkute jau praejo pusantru metu o nugara vakarais skauda ziauriai, yapc kai atpalaiduoju raumenis atsigulus tai atrodo kad suluzus butu. Gal kas ka patartumet?
Atsakyti
Man nugarytę skauda dar pakenčiamai, bet toje vietoj kur epidūra daryta- skausmas nepakenčiamas verysad.gif Gal kas žinote kuo gydytis g.gif
Atsakyti
na man tai pirmą savaitę po CZ žiauriai skaudėjo, bet ne nugarą, o patį stuburą išilgai taip ....jau jei vaiką palaikydavau ilgiau nei dešimt minučių ant ranbkų jau sienom lipdavau, nes surakindavo stuburą ( čia matyt nuo spinalinės)....
bet va dabar jau mažiau skauda, o gal ir išvis praeis... g.gif
na dar tik keturiolika dienų praėjo...bet tikrai daug geriau...
Atsakyti