Man irgi nugara suskausts. Bet nezinau nuo ko cia - nuo nestumo ir gimdymo, ar nuo gyvo 6 kg svorio nesiojimo, nes mano maziukas man nuo ranku nenueina..
Man taip pat nugarą paskauda nuo dažno dukrytės nešiojimo,visgi 10kg jau sveria ,pastoviai ant rankų ...Su vyresnėliu tai išvis ne tik nugarą skaudėdavo bet ir kojų kelių sanarius,nes jis labai vėlai išmoko vaikščioti,dažnai sirgdavo,tai taip buvau prisipratinus ant rankų kad
Sveikutes,as seip gimdziau su epiduru,tai uz tai ir nzn nuo ko dabar kaire puse nugaros skauda,ar nuo epiduro ar nuo vaiko nesiojimo Seip kai dare masaza tai sake kad kaire puse daugiau lyg patinus Tai taip ir pasake,kad nuo vaiko nesiojimo....
man irgi pskauda nugaryte... bet pasijaucia ypac po tokios dienos, kada daug buni pasilenkus, pvz prie vaikiuko dar prideda ant ranku panesiojimas bei veimelio pakilnojimas i antra auksta... gelbeja vyro masaziukas (planuoja eiti pas spec masazista) taip pat stengiuosi surasti laiko pusvalandzio mankstai. va ir taip gyvenu. tikiuosi greitai viskas praeis
sveikos gal ka patarsit? gimdziau naturaliai, pati esu smulkute jau praejo pusantru metu o nugara vakarais skauda ziauriai, yapc kai atpalaiduoju raumenis atsigulus tai atrodo kad suluzus butu. Gal kas ka patartumet?
na man tai pirmą savaitę po CZ žiauriai skaudėjo, bet ne nugarą, o patį stuburą išilgai taip ....jau jei vaiką palaikydavau ilgiau nei dešimt minučių ant ranbkų jau sienom lipdavau, nes surakindavo stuburą ( čia matyt nuo spinalinės).... bet va dabar jau mažiau skauda, o gal ir išvis praeis... na dar tik keturiolika dienų praėjo...bet tikrai daug geriau...