Įkraunama...
Įkraunama...

Nugaros, kojų skausmai, tinimai, išvaržos

QUOTE(Kamane82 @ 2008 06 02, 11:58)
Gimdžiau be epidūro, bet nugarą taip skauda, kad ašaros kaupiasi. Kol kas pas gydytojus nesikreipiau, žiūrėsiu kiek dar man tai tęsis  unsure.gif

Nesikankink! Reikia myleti save, niekam ta tavo kancia nereikalinga, o ir vaikiukas gi jaucia tavo skausma, tu gi ir ant ranku ji turi nada imti su sukastais is skausmo dantimis, ir sypsena tada kreiva, o ir asaros kaip sakai, kaupiasi. Kam tau tos kancios? Mars pas gydytoja!!!!! Ir greitai!!!! Zinociau kur gyveni, pati atejus nutemciau biggrin.gif Tad buk gerute, nueik savo noru ir kuo skubiau uzbaik tas kancias. mirksiukas.gif
Atsakyti
jau ir aš ėmiausi pagalbos ieškot ax.gif pradėjo žiauriai nugaros apačią skaudėt, kartais kojas... jaučiu po gimdymo doh.gif
gal kartais žinot kokį gydytoją Vilniuj, nes ko tais į polikliniką labai netraukia blush2.gif
Atsakyti
Gimdziau be jokiu nuskausminamu pati, bet po gimdymo jau puse metu nugara skauda. Jai ilgiau pastoviu, ar pavaikstau viskas atrodo nutirpus nezinau, kur detis. Buvau ir pas daktare nuejusi, israse vaitu, bet man nepadeda situacija tokia pati. Nezinau ka cia toliau reikes daryti jai dar taip skaudes. g.gif
Atsakyti
aš ir labai kankinausi... gal koki puse metų po gimdymo. verysad.gif o vėliau vis mažiau skaudėdavo. dabar dar kartais paskauda, jei ilgiau reikia mažylį panešioti.
Atsakyti
Po pirmo gimdymo nugarą labai skaudėjo ilgiau nei pusmetį, o po antrojo visai neskaudėjo. Abu kartus gimdžiau natūraliai ir be epidūro.
Atsakyti
Kartais užeina juosmens srities skausmas, kuris, manau, labiau susijęs su laikysena nėštumo metu ir.. netaisyklinga laikysena po gimdymo. Juk ne visada žiūriu, kaip fiziologiškai vaikį į lovytę įkelti ar iš jos paimti, "neteisingai" sulinkusi keičiu sauskelnes ir panašiai blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Lina M @ 2008 06 26, 19:54)
aš ir labai kankinausi... gal koki puse metų po gimdymo. verysad.gif o vėliau vis mažiau skaudėdavo. dabar dar kartais paskauda, jei ilgiau reikia mažylį panešioti.

g.gif Taip ilgai,o aš tikėjausi, kad greičiau praeis, nes man labai skauda tiesiog kartais iki ašarų, net negaliu mažiukės išmaudyti neapsiverkus verysad.gif Po pirmųjų vaikiukų nieko panašaus nebuvo verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Fa25 @ 2008 06 27, 11:40)
g.gif Taip ilgai,o aš tikėjausi, kad greičiau praeis, nes man labai skauda tiesiog kartais iki ašarų, net negaliu mažiukės išmaudyti neapsiverkus  verysad.gif  Po pirmųjų vaikiukų nieko panašaus nebuvo verysad.gif

žinau tą jausmą... verysad.gif kartais būdavo tokių dienų kad sunku net iš lovos atsikelti būdavo... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Lina M @ 2008 06 27, 10:53)
žinau tą jausmą...  verysad.gif  kartais būdavo tokių dienų kad sunku net iš lovos atsikelti būdavo...  doh.gif

na tikiuos, kad jis tikrai praeis verysad.gif
Atsakyti
sveikos antra gimdyma irgi gimdziau su epidura..dabar labai skauda nugara,bet nzn ar nuo jos ar ne ..ruosiuosi eiti tirtis...gal su slanksteliais kas...norejau paklausti o kuri nugaros vieta daugumai skauda???pusiauja?? man tai skauda kazkur tarp menciu.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(mamuska @ 2008 07 04, 13:01)
sveikos antra gimdyma irgi gimdziau su epidura..dabar labai skauda nugara,bet nzn ar nuo jos ar ne ..ruosiuosi eiti tirtis...gal su slanksteliais kas...norejau paklausti o kuri nugaros vieta daugumai skauda???pusiauja?? man tai skauda kazkur tarp menciu.. g.gif

Man po kaire mentim ir kai nudiegia tai šilta pasidaro blink.gif Kitą sav irgi einu pas gydytoja
Atsakyti
QUOTE(ralija @ 2008 07 08, 19:00)
Man po kaire mentim ir kai nudiegia tai šilta pasidaro  blink.gif Kitą sav irgi einu pas gydytoja

man tai grinai stubura...ypac po stovimo darbo arba po sportavimo...
Atsakyti