Įkraunama...
Įkraunama...

Nugaros, kojų skausmai, tinimai, išvaržos

4u.gif man žinokit nugaraą pradėjo skaudėt praėjus 2 savaitėm po gimdymo bet taip, kad sunku ir susilenkt ir ilgiau pavaikščiojus imu jaust... Čia gal toks reiškinys po gimdymo, kuris praeina savaime, ar kažką reikėtų daryt? ax.gif Na reikės bandyt gal kokias epalais, nes jau sunku ir iš lovos ritintis lauk... doh.gif
O kaip jūs merginos gydėtės?
Atsakyti
Aš iri pradėjau "jaust" nugarą po gimdymo. anksčiau niekada nieko neskaudėjo, o dabar paskaudena.
Atsakyti
QUOTE(romaievamatilda @ 2011 05 24, 14:39)
Aš iri pradėjau "jaust" nugarą po gimdymo. anksčiau niekada nieko neskaudėjo, o dabar paskaudena.

Na kad paskaudentų, tai dar gal ir neblogai bet dabar skauda normaliai, per neštumą jaučiau, kad tokia kaip sustingus ta nugara, dabar gal kas atsipalaidavo?... g.gif
Kaži savaime praeis ar teks imtis rimtesnių gydymopriemonių schmoll.gif
Atsakyti
mano kojos patinsta ypac per karscius doh.gif tai man rekomendavo MobiVen pagerti; antra diena jau rezultata pajutau; nu padejo, ziuresim ar tikrai, kai karsciai prasides biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 1000inis: 29 gegužės 2011 - 00:31
Man irgi su kelenais problemos.. tarytum ten vyniu prideta buna, bet ne visa laika ir visiskai negaliu atsekti del ko. O stotis ant kelenu isvis tragedija ypac dabar kai reikia tai daznai daryt kai berniukai ant zemes pradejo gyvent sad.gif
Atsakyti
Po mano gimdymo praejo jau puse metu, o man dabar naktimis smarkiai pradejo skaudet nugara, siek tiek padedavo sildantys kremukai, bet neilgam. Taip ir kankinuosi jau keleta savaiciu schmoll.gif

Nuejau pas gydytoja, tai nuskausminamuju israse doh.gif tikiuosi, kad su laiku praeis...
Atsakyti
As taip pat vargstu su kojomis.Nestumo metu nei skaudejo jas,nei buvo istinusios.O praejus mazdaug 3 men po gimdymo,pradejau jausti,kad skauda kelius,ypatingai kai reikia atsistoti is sedimos pozicijos.Pradejau jausti nakti kai keliuos maitint mazyle.O dabar jau skauda ir diena ir ne tik stojant, bet ir lipant laiptais jaucias.Nesuprantu net del ko.Tikiuos tik,kad cia nieko rimto.
Atsakyti
Turiu dvi stuburo slanksteliu isvarzas, jau 10 metu ir daugiau.Na nestumo metu skaudejo nugara, bet nelabiau, nei anksciau.Zinau daug fiziniu pratimu ir stengiausi juos daryti.Pries gimdyma lankiausi per neurologa, taciau gimdyti leido.Gimdziau, bet nepagimdziau, labai komplikuota viskas buvo, todel operavo.O dabar kilnojant 10 kg maziu ,aisku, kad skauda nugara, bet cia juk kitaip ir nebus..
O siaip kiekvienas atvejis individualus, skiriasi isvarzos lokalizacija, jos gylis ir tt.
Atsakyti
Na o as gyvenu ne Lietuvoje, tai siuo metu lankiau masazus. Nes be proto skauda nugara, kai judu tai nieko , bet nakti neimano miegoti tiek ant pilvo tiek ant nugaros. Negaliu net islipti is lovos, kartais pagalvoju jei taip visa gyvenima skaudetu gyvenimas nepilnavertis taptu, labai ziaurus skausmai. Dukrytei jau astuoni meneseiai, gimdziau naturaliai. Gal kas esate susidurusios su sia problema, ir ka darete. Nes masazus palankiau, kuriuos buvo israses seimos daktaras nepadejo, dabar bandysiu eiti darytis nuotrauka stuburo, tada vel ziuresime. Juolabiau cia uzsienyje taip atmestinai ziuri , ai cia nieko tokio.
Atsakyti
QUOTE(kupsciukas @ 2011 08 22, 12:29)
Na o as gyvenu ne Lietuvoje, tai siuo metu lankiau masazus. Nes be proto skauda nugara, kai judu tai nieko , bet nakti neimano miegoti tiek ant pilvo tiek ant nugaros. Negaliu net islipti is lovos, kartais pagalvoju jei taip visa gyvenima skaudetu gyvenimas nepilnavertis taptu, labai ziaurus skausmai. Dukrytei jau astuoni meneseiai, gimdziau naturaliai. Gal kas esate susidurusios su sia problema, ir ka darete. Nes masazus palankiau, kuriuos buvo israses seimos daktaras nepadejo, dabar bandysiu eiti darytis nuotrauka stuburo, tada vel ziuresime. Juolabiau cia uzsienyje taip atmestinai ziuri , ai cia nieko tokio.

Kapsciukas, butinai padaryk rentgena. gali buti ir stuburo isvarza.
Atsakyti
po antro gimdymo buvo nugaros skausmai, bet svoris buvo padidėjęs.
Pastebėjau, kad kai priaugu svorio - nugarą pradeda skaudėti. Pasportuoju, labiau pajudu, vakarais vandeniu pasimaitinu - atsistoju svoriu į savo "vėžes" - dingsta visi nugaros skausmai (ir galvos - pastebėjau, nors daug ką daro netinkantis mano organizmui maistas)
Atsakyti
Laba greitai po gimdymo suzinojau kas yra nugaros skausmai, kuriu iki to laiko neturejau ir nezinojau, galejau visa diena pasilenkusi dirbti, bulves kasti ir t.t... Zodziu tyrimai nenudziugino - 3 isvarzos doh.gif Dabar jau 3 metai po diagnozes, bandau su tuo susigyventi, bet tenka save jau siek tiek pasaugoti, sezoniskai proceduromis pasilepinti, bet skausmas plinta i desine koja, o tai jau is viso prasta ateiti zada sad.gif
Atsakyti