Laba visoms.
Mano nuomone tokia, daugumai nugara skauda ne nuo epiduro, o nuo leliuko nesiojimo.
Stai mano istorija: Pagimdziau pries 8 menesius. Turejau epidura. Nugaros skausmu po gimdymo absoliuciai jokiu nebuvo. Nugra pradejo skaudeti, kai mano mazius svere apie 8,5 kg. (jam buvo apie 6 menesius!)Po trupuciuka, kol per pora trejeta savaiciu isiskaudejo taip, kad vaiksciojau pusiau susirietusi. Ypac kai maziu panesioju ant ranku. Lengviau buna kai visa diena kazkas ji nesioja.
Kadangi esu siokia tokia verslininke, turejau galimybe pora kartu po savaite isvykti tai atostogom, tai komandiruotei. Ir ka jus manot, jau i trcia diena nugaros skausmai praeina ir ju kaip nebuta... Prasideda vel kai griztu namo ir kilnoju savo dziaugsma. Tai va belieka sulaukti laiko, kai ant rankyciu nesiprasys Vieno tik bijau, kad tas ivyks po 1-1,5 metu, o manau nieko gero tai nugarai nera tas pastovus skausmas...
Papildyta:
QUOTE(braskee84 @ 2011 10 30, 21:34)
Sveikos mamytes, nuo gimdymo prejus 6 men, pradejo labai skaudeti nugara. Gimdziua su epiduru... Galvoju, gal nuo maziukes nesiojimo, nes daugumoje skauda tik kaireje puseje virsuje, nes ant tos rankos tik nesioju. Man labai idomu kuria nugaros vieta skaudedavo Jums, nes jau pradedu nerimauti, kad nebutu kas rimciau. Skausmas pastovus, ne toks kurio negaleciau istverti, bet jau pradeda nervinti

l
Ziurek mano atsakyma zemiau. As 100% isitikinus, kad cia nuo vaiko nesiojmo. Vaistu deja jokiu nera, kaip tik kad nustoti nesioti bent savaite ir pati isitikinsi, kad nugaros nebeskauda