Įkraunama...
Įkraunama...

Nugaros, kojų skausmai, tinimai, išvaržos

Man po gimdymo labai labai nugara skaudedavo. Tiksliau taip sudiegdavo imant kudikeli ant ranku, ar pasikreipiant. Viskas dingo vos nukrito svoris. Gal koks nervas uzspaustas buvo g.gif
Masazo tikriausiai reikejo. Bet nebuvo kada...
Atsakyti
man jau 1m ir 3men. po gimdymo o kaip neapsiaunu savo batu, taip ir neapsiaunu, pedos taip isplatejo, kad is 38 i 39dydi perejau ir nieko negaliu padaryti, katastrofa visus batus reikia keisti wacko.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes, nuo gimdymo prejus 6 men, pradejo labai skaudeti nugara. Gimdziua su epiduru... Galvoju, gal nuo maziukes nesiojimo, nes daugumoje skauda tik kaireje puseje virsuje, nes ant tos rankos tik nesioju. Man labai idomu kuria nugaros vieta skaudedavo Jums, nes jau pradedu nerimauti, kad nebutu kas rimciau. Skausmas pastovus, ne toks kurio negaleciau istverti, bet jau pradeda nervinti doh.gif l
Atsakyti
na va, ir man skauda nugara, dukrytei 4 menesiai, ir tik manksta padeda: ypac tempimo pratimai.
Jau nuo pauglystes kankinuosi del nugaros. Reik stiprinti netik nugaros bet ir pilvo preso raumenis.
Man pirmus du menesius tragiskai skaudejo apatine stuburo dali, dabar jau jauciu ir kakla ir mentis. Truksta laiko pasportuoti. Bet kaip daugelis cia minejo, kad svoris turi labai dideles itakos. kol negris i savo vieta, kazin ar pageres.
Labai padeda pratimas "katinas"- kai stovi keturiom ir rieti nugara aukstyn ir zemyn.
Atsakyti
Laba visoms.
Mano nuomone tokia, daugumai nugara skauda ne nuo epiduro, o nuo leliuko nesiojimo.
Stai mano istorija: Pagimdziau pries 8 menesius. Turejau epidura. Nugaros skausmu po gimdymo absoliuciai jokiu nebuvo. Nugra pradejo skaudeti, kai mano mazius svere apie 8,5 kg. (jam buvo apie 6 menesius!)Po trupuciuka, kol per pora trejeta savaiciu isiskaudejo taip, kad vaiksciojau pusiau susirietusi. Ypac kai maziu panesioju ant ranku. Lengviau buna kai visa diena kazkas ji nesioja.
Kadangi esu siokia tokia verslininke, turejau galimybe pora kartu po savaite isvykti tai atostogom, tai komandiruotei. Ir ka jus manot, jau i trcia diena nugaros skausmai praeina ir ju kaip nebuta... Prasideda vel kai griztu namo ir kilnoju savo dziaugsma. Tai va belieka sulaukti laiko, kai ant rankyciu nesiprasys Vieno tik bijau, kad tas ivyks po 1-1,5 metu, o manau nieko gero tai nugarai nera tas pastovus skausmas...
Papildyta:
QUOTE(braskee84 @ 2011 10 30, 21:34)
Sveikos mamytes, nuo gimdymo prejus 6 men, pradejo labai skaudeti nugara. Gimdziua su epiduru... Galvoju, gal nuo maziukes nesiojimo, nes daugumoje skauda tik kaireje puseje virsuje, nes ant tos rankos tik nesioju. Man labai idomu kuria nugaros vieta skaudedavo Jums, nes jau pradedu nerimauti, kad nebutu kas rimciau. Skausmas pastovus, ne toks kurio negaleciau istverti, bet jau pradeda nervinti  doh.gif l

Ziurek mano atsakyma zemiau. As 100% isitikinus, kad cia nuo vaiko nesiojmo. Vaistu deja jokiu nera, kaip tik kad nustoti nesioti bent savaite ir pati isitikinsi, kad nugaros nebeskauda
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vilmuks13: 31 spalio 2011 - 21:50
4u.gif man va nugarytė po pusmečio praėjo, bet nugara vis tiek tokia jautroka - truputį kas ir jauti lyg sustingimą, nežinai kada driokstels... ax.gif
Atsakyti
O kaip buvo nėštumo metu? Man niekada nugaros (tiksliau, gatikaulio neskaudėdavo), bet nėštumo metu skausmai atsirado... g.gif bijau, kad po nėštumo nebūtų dar blogiau...
Atsakyti
Aš niekad nesiskundžiau nugaros skausmais, bet po gimdymo, jau bus tuoj mėnuo, tokie nugaros skausmai užeina, kad D.. padėk...Dariaus epidūrą, gal jis pakenkė? g.gif Eisiu pas gydytojus, nes nebe juokinga darosi unsure.gif
Atsakyti
man tas pats skauda nugarą ypač jei ilgiau panešioju vaiką
Atsakyti
Paskausta naktį, kai keliuosi ir lenkiuosi prie vaiko. unsure.gif Vis dar tikiuosi, kad tai laikina ir praeis, nes po gimdymo dar ne tiek daug laiko praėjo. Gimdžiau be epidūro, niekada nugaros skausmais nesiskundžiau. rolleyes.gif
Atsakyti
Gimdziau be epiduro.Skauda nuo maitinomo padeciu...-maitinu dazniausiai lovoje, vaikas padetyje-is po pazasties, ir as gaunuosi siek tiek sulinkusi..dabar pradejau ant fotelio maitinti, nugara stengiuosi laikyti priglausta prie fotelio, bet ne visada gaunas....
Atsakyti
Niekada neskaudejo nugaros, kai neturejau vaikuciu. Kai pagimdziau pirmaji kudikeli ir suzinojau, ka reiskia nugaros skausmas unsure.gif Budavo tarpais, kad praeidavo. Dabar, po antro vaikelio, vel nugara skauda. Ant nugaros negaliu miegoti verysad.gif Tikiuosi, kad praeis dar arba pamazes smile.gif
Atsakyti