laba diena merginos? Kaip laikotes si niuru lapkriti?..
Norejau paklausti gal kas kaune is jusu einat pas gydytoja marinskiene? kaip ji? idomu butu labai sulaukt atsiliepimu.. nes gyvenimas priverte keist gydytoja..
QUOTE(logika @ 2009 11 09, 10:29)
sveikos. nu 100mg tikroksinu,jaučiuosi nekaip. energijos trūksta,pavargus jaučiuosi,miego noriu. kaip galvojate ar galėčiau pati pradėti gerti daugiau? ar eiti pas daktarą? nes šiaip kraujo tyrimus turiu darytis gruodžio 15 dieną. 

Manau priklauso nuo to, kodel geri. Jeigu pasalinta skydliauke galima tiroksino doze bent jau apytiksliai pagal svori pasiskaiciuoti, o jei tik del to, kad skydliauke gamina jo per mazai, kazin ar galima paciam koreguoti doze

QUOTE(jovita l @ 2009 11 09, 10:35)
Man kaip tik dabar jodo dieta, jaučiuos ištisai mieguista, prieš tai vartojau po 200 tiroksino, labai prakaituodavau.
As jau antra savaite laikausi jodo dietos, tai patikek jauciuosi visada pavargusi.... noriu tik i lova ir miegot... o dar tas pastovus maisto atrinkinejimas.... Vakar neislaikiau ir taip issiverkiau vakare, toks sunkumas buvo susikaupes. Speju, kad gal cia dar veikia hormonu stygius organizme.
QUOTE(joviteleb @ 2009 11 10, 09:01)
As jau antra savaite laikausi jodo dietos, tai patikek jauciuosi visada pavargusi.... noriu tik i lova ir miegot... o dar tas pastovus maisto atrinkinejimas.... Vakar neislaikiau ir taip issiverkiau vakare, toks sunkumas buvo susikaupes. Speju, kad gal cia dar veikia hormonu stygius organizme.
Labutis, man irgi akys i6tisai merkias, kai tik gaunu minute tuoj lovoj susirangau, nes kitaip nieko daryt negaliu. Laukiu, kad tik greičiau išvažiuočiau ir sugrįžčiau.

sveikos,
merginos, kurios operavotes kmuk, gal pasakysit, koks gydytojas jus operavo? kokios eiles operacijai mazdaug?
permeciau akim senas temas, tai pagrinde radau Kieviso ir Krasausko pavardes. idomu, kaip ten su eilemis
pavyktu greit - per savaite, dvi kazka suorganizuot...
merginos, kurios operavotes kmuk, gal pasakysit, koks gydytojas jus operavo? kokios eiles operacijai mazdaug?
permeciau akim senas temas, tai pagrinde radau Kieviso ir Krasausko pavardes. idomu, kaip ten su eilemis

QUOTE(wowavyva @ 2009 11 13, 16:40)
sveikos,
pavyktu greit - per savaite, dvi kazka suorganizuot...

Labas.
Mane operavo Krasauskas, puikus gydytojas. Eiles pas ji nemazos, as laukiau tris menesius. Aisku, operacijos laika derinau su savo darbo grafiku. O jei nori greiciau, manau reikia tiesiogiai su chirurgu tartis

suprantu kad pas jus moterytes rimtos ligos,o as tik itariu kad visa tai gali but rimta.as nenoriu eksperimentuoti su skalperio pagalba,nes operacija tai paskutinis is visu galimu atveju kai nera iseities.vadinasi bandysiu kolkas remtis liaudiskais patarimais ir srebeti tik pati save,nes iki tyrimu ir iki gydytojo dar nera galimybes pasiekti.nenoriu nei vienos izeisti bet cia tik mano issakyta nuomone buvo.
QUOTE(half @ 2009 11 13, 17:14)
suprantu kad pas jus moterytes rimtos ligos,o as tik itariu kad visa tai gali but rimta.as nenoriu eksperimentuoti su skalperio pagalba,nes operacija tai paskutinis is visu galimu atveju kai nera iseities.vadinasi bandysiu kolkas remtis liaudiskais patarimais ir srebeti tik pati save,nes iki tyrimu ir iki gydytojo dar nera galimybes pasiekti.nenoriu nei vienos izeisti bet cia tik mano issakyta nuomone buvo.
Na, eksperimentai liaudiskom priemonem irgi idomus

sveikos, jungiuosi i jusu gretas, snd gavau TG atsakyma 166, o norma iki 60, rankos pradejo drebeti asaros pratruko, supratinga bendradarbe dave tablete nuo nervu. o viskas prasidejo nuo perstincios gerkle. Netycia uzciuopiau kakla o ten guzas puses kiausinio dydzio, nuejau pas gydytoja iskart pasiunte pas endokrinologa padare tyrima del stiumos A..kazkaip didziosios raides, normos ribose, echoskopija, o tada pasiunte tiroglobulina issitirti.. Kokius tyrimus dar darys? Mano kraujo spaudimas visada zemas, o paskutiniu metu pradejau kavos daugiau gerti, kad buciau energingesne, bet i sirdi dazniau padurti pradejo, viska kavai suverciau.
Skaiciau ankstesnius merginu pasisakymus del skydliaukes problemu, negaliu ramiai skaityti vis asaros rieda.. Penktadieni eisiu 3 karta pas endokrinologe, prisibijau jos, be skrupulu, tiesiai sviesiai isreze kad gali buti vezys, ir per 2 min buvimo pas ja, paluzau, kazkaip netiketai ir be uzuolanku ispyskino ta zinia. Jei galite trumpai drutai pasakykite kokie dar tyrimai manes laukia. Beje kiek atsimenu visada tvinksejimo jausmas kaklo srity budavo, bet nesureiksminau sito.
QUOTE(redsunrise @ 2009 11 14, 12:47)
Skaiciau ankstesnius merginu pasisakymus del skydliaukes problemu, negaliu ramiai skaityti vis asaros rieda.. Penktadieni eisiu 3 karta pas endokrinologe, prisibijau jos, be skrupulu, tiesiai sviesiai isreze kad gali buti vezys, ir per 2 min buvimo pas ja, paluzau, kazkaip netiketai ir be uzuolanku ispyskino ta zinia. Jei galite trumpai drutai pasakykite kokie dar tyrimai manes laukia. Beje kiek atsimenu visada tvinksejimo jausmas kaklo srity budavo, bet nesureiksminau sito.
Labas. Nereikia is anksto taip nusiminti

Aciu uz pozityvu poziuri, jis man dabar kaip grazi muzika ausims.