Įkraunama...
Įkraunama...

Skydliaukės problemos XII

QUOTE(Inga04 @ 2009 11 16, 15:55)
Sveikutes visos,na va grizau po 3 jodo,ir ....daugiau nebereikia thumbup.gif , dabar tik po puses metu tikrintis. Jovitele.stiprybes tau ir sekmes penktadieni. 4u.gif

Laba, dziaugiuosi uz tave. Sakyk, ar jau su nauja technika skenavo??
Papildyta:
QUOTE(redsunrise @ 2009 11 16, 18:42)
Skaitau ankstesnes temas ir zaviuosi jumis, savo patirtimi dalinates, isradingumu neprilygstamos, tiek gydytojas is kart nepapasakos.
Ar savo bendradarbem sakete kas su jumis vyksta, zinau kad zodis vezys zmonems kaip siaubas baubas..

Asmeniskai as pasisakiau savo seimai, taciau tevams ne is karto pasakiau, nes pima pati norejau susivokti ir apsitaikyti. Draugai zino tik tiek, kad salinta skydliauke del mazgu.

Darbe pasisakiau tik vadovei. Dziaugiuosi, kad supranta ir isleidzia jodui. Ir otimizmo kartais ikrecia. Su darbais, aisku, negaili =) Praktiskai kiekviena diena virsvalandzius sedziu, bet ka jau padarysi... Laikas greiciau tarp jodu eina.

Man asmeniskai baisu tik del zmoniu reakcijos, nes isgirde zodi vezys is karto i graba guldo.... unsure.gif
Atsakyti
Ne Jovitele,mus skenavo dar sus senaja technika,bet man kazkaip ir neramu truputi,labai jau daug paleido si karta,na kad nebereikia jodui daugiau,na pagyvensim pamatysim po puses metu. Nauja technika montuoja,senoji stovi koridoriuje gale,tai mus ten ir skenavo. O del zmoniu reakcijos i vezi-sutinku su tavim,nesvarbu ar jiems pasakai kad tu cia nemirsi,visvien jie savo galvoja. Taigi,geriau as tyliu.
Atsakyti
QUOTE(Inga04 @ 2009 11 16, 23:56)
Merginos,o va toks klausimelis iskilo,man gruodzio pradzioj reikia grupe prasitest antus metus,o tai jei man jodo nebereikia ir as jau kaip ir skaitosi sveika,tai ar man duos grupe dar metams?

labutis smile.gif man po to kai jau neliko vėžio lastelių davė 3 grupę 2 metams. šiaip būtų kaip ir antra, bet paaiškino tuo, kad nuo birželio mėn. keitėsi nustatymo sąlygos, todėl dabar sunku grupes gauti doh.gif
Papildyta:
QUOTE(redsunrise @ 2009 11 16, 19:42)
Skaitau ankstesnes temas ir zaviuosi jumis, savo patirtimi dalinates, isradingumu neprilygstamos, tiek gydytojas is kart nepapasakos.
Ar savo bendradarbem sakete kas su jumis vyksta, zinau kad zodis vezys zmonems kaip siaubas baubas..

aš sakiau ir nebijau pasakyti, užuojautos nepriimu, nors man jos nieks ir nereiškė smile.gif gal todėl kad esu pakankamai stipri ir nepanaši į ligonį g.gif . o kalbu apie savo liga todėl, kad kiti suprastų jog reikia tikrinti sveikatą ir į kiekvieną sutrikimą žiūrėti rimtai. tiesiog noriu, kad mano patirtis būtų kažkam naudinga smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Inga04 @ 2009 11 17, 11:59)
Ne Jovitele,mus skenavo dar sus senaja technika,bet man kazkaip ir neramu truputi,labai jau daug paleido si karta,na kad nebereikia jodui daugiau,na pagyvensim pamatysim po puses metu.

Sveikos visos, norejau pasiklausti, koki kraujo tyrima reikia veztis i joda? Bendra kraujo tyrima ar koki kita?

Jau nebeatsimenu, kokio reikia, o pasidaryti galimybe turesiu tik siandien iki pietu.
Inga 04, o siuntima vezeisi si karta?
Atsakyti
QUOTE(joviteleb @ 2009 11 18, 08:07)
Sveikos visos, norejau pasiklausti, koki kraujo tyrima reikia veztis i joda? Bendra kraujo tyrima ar koki kita?

Jau nebeatsimenu, kokio reikia, o pasidaryti galimybe turesiu tik siandien iki pietu.
Inga 04, o siuntima vezeisi si karta?

Labas Jovitele,reikia vestis bendra kraujo. O siuntima veziausi ir netgi reikalavo registraturoj.
Atsakyti
QUOTE(Inga04 @ 2009 11 18, 11:25)
Labas Jovitele,reikia vestis bendra kraujo. O siuntima veziausi ir netgi reikalavo registraturoj.

Aciu labai. Taip ir galvojau, kad reiks siuntimo, kai ne pas Baranauska vaziuoji.... Baranauskas tik vieno metuose reikalauja. Okis, vaziuoju tyrminu darytis.
Atsakyti
QUOTE(joviteleb @ 2009 11 18, 11:44)
Aciu labai. Taip ir galvojau, kad reiks siuntimo, kai ne pas Baranauska vaziuoji.... Baranauskas tik vieno metuose reikalauja. Okis, vaziuoju tyrminu darytis.

Niu va, as jau su kraujo tyrimais ir siuntimu. Kraujukas be priekaistu 4u.gif
Bent jau tas gerai.
Atsakyti
Niu sveikutes,

tai siandien jau krausiuosi daiktus i joda, nes ryt vaziuosiu, tai nebeparasysiu jums.

Liudna, baisu ir neramu... Zinau, kad tai asmeniskai man nebus nei paskutinis, nei priespaskutinis kartas.... ech... bent bent jau kokia prosvaiste pamatyti tunelio gale...

Kazkaip reiks istverti visa tai. Sekmes visoms.
Atsakyti
QUOTE(joviteleb @ 2009 11 19, 12:31)
Niu sveikutes,

tai siandien jau krausiuosi daiktus i joda, nes ryt vaziuosiu, tai nebeparasysiu jums.

Liudna, baisu ir neramu... Zinau, kad tai asmeniskai man nebus nei paskutinis, nei priespaskutinis kartas.... ech... bent bent jau kokia prosvaiste pamatyti tunelio gale...

Joviteleb, sekmes tau. O gal trecias kartas bus nemeluotas, to nuosirdziausiai linkiu. Ka gali zinoti... g.gif
Vaziuok tik su geromis mintimis, pailsesi nuo kasdienybes, issimiegosi.Nepasiduok blogai nuotaikai doh.gif .
Atsakyti
QUOTE(joviteleb @ 2009 11 19, 12:31)
Niu sveikutes,

SVEIKUTE, stiprybės tau, gal ką ir geresnio išgirsi po šio karto. nedaug ir man beliko jau kitą penktadienį ir aš būsiu ten. Bandau save nuteikti ramiai, kaip bus taip tegu buna. Sekmės tau ir tvirtybės. 4u.gif
Atsakyti
joviteleb sekmes tau ir stiprybes imk balioneli kad ramiau butu. 4u.gif Bet pati pergyvenciau lygiai taip pat.
Man paskyre operacija gruodzio 03d. Sako guzas yra per daug didelis kad ji palikti 3cm ir tiroglobulinas per didelis. Si karta gydytoja man patiko, nebuvo seseles kuri daug sneka, tai kazkaip ramiai paaiskino.
Laukiu operacijos rami, kaip bus veliau ziuresiu..
Atsakyti
moterytes ar kuri girdejot jog turint striuma labai padeda naturalus neslifuoti gintariniai karoliai ant kaklo.pasidalinkit kas nesiojate ir kokius pokycius ar jauciate.iki
Atsakyti