Niu labuka, as jau pirmadieni buvau namie, bet vis neradau laiko prie kompo prisest. silpnai labai jauciausi...
Pries guldant liepe temperatura matuotis, tad jovita l buk labai atsargi, kad nesusirgtum, nes neguldys jodui...
Si karta buvo labai bloga nuo jodo... gavau 36 tuos vienetus del isplitimo i plauciu

s, kai visos kitos 18-16. Tai jau penktadienio vakar pradejo darytis labai bloga, o sestadieni visai nepasikeliau iki vakaro... tik pykino ir nieko daugiau... daug geriau vandens labai, kad organizma isvalyt... Jaciau, kad organizmas ziauriai apnuodytas buvo...
Rezultatai, tai kaip cia pasakyti.... kadangi naujas aparatas dar nebuvo pajungtas, senasis sugedes, tai skanavo paciu seniausiu koki tik turejo.... Ir atvirai sakau - dar tokio SSSSS aparato nemaciau....
Po skenavimo man daktaras nieko negalejo pasakyti, nes nemato nuotraukos... tas apartas tik garsus kazkokius skleidzia ir viskas... ir jie pagal garsa speja...
todel liepe laukti kito jodo vasari. man baisu pagalvoti apie moteris, kurioms liepe nebevaziuoti daugiau jodui.
Labukas, na geru naujienu pazerei ypač apie tuos aparatus, tokia rami dėl visko buvau . Tai aš irgi nieko gero nesužinosiu, aš ryt guluosi, nebent bus sutvarkę. Gerai nežinau kokia doze gausiu, reiks pasiklausti., na atsigauk kai grisiu susirašysim.
Susiradau per pazistamus, kas Kaune praskenuos su nauju ar bent naujesniu aparatu, tad ryt vaziuoju i Kauna is ankstaus ryto.
Nuotaikos ziauriai nera... laukiau 3,5 menesio, kad kazka suzinociau, o gavau tik atsakyma "visus atsakymus parodys 4 jodas"....
Labutis , geru naujienu man pažėrei ypač dėl tų aparatų.
Aš ryt guluosi, kažin ar aš ką sužinosiu, nebent sutvarkytų tuos aparatus... Atsigauk grįžus susirašysim